Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydınnn kaydirigubbakcemile2
bugün dükkanı ben açıyorum:)
sabah sabah kalktık sular kesik
eşim tıraş bile olamadan gitti
su ve elektrik hayatımızda ne kadar önemli
kesilince hayat felç olmuş gibi hissediyor insan.

irnam bebişin iyileşmeye başlamasına çok sevindim.

herkesi öpüyorum...Şeniz

kırşehirde sisli bi havada koçaman günaydın
bu yıl kar yok burda hanımlar burası iç anadolu bolgesiii
tarım la gecim kaynamız ama kar yok soğuk sert hava ayaz var
köylerde kedi büğüklüğünde fereler çıkyormuş ekili alanları telen ediyorumşşşş
allah bizim köyllülerin emeklerini boşa çıkarmasınnnn amin
nerdeyse köy insanları kar duasına çıkaçaklarmışşşşş

Günaydın kızlar

esmerim hayırlısıyla yağsın karlar..Duala boşa gitmesin

sarissa ne zordur susuzluk Allah kolaylıklar versin canım

biraz işlerim var arkadaşlarım uğrayacak yine gelirim

valla çok zor ablacığım
hala gelmedi.
pazartesi günüm boş olduğu için genel temizliği bugüne bırakıyorum
elim ayağım bağlı şimdi.
bekliyorum bakalım, ne zaman gelecek.

Canlarım hepinize bulutlu Hataydan kucak dolusu sevgiler ,öpücükler.Şeniz

Anuşkam hem geçmiş olsun hem tatlı kızının doğum günü kutlu olsun.:1hug:

Esmerim paylaşım hoştu.opuyorumnanaktan

Sarissacığım susuzluğun ve elektriksizliğin yokluğu hayatı felce uğratıyor gerçekten. Buradada sık sık her ikiside kesilir o yüzden seni çok iyi anlıyorum.:teselli:

Esmerim fare işi çok kötü . Allah yardımcınız olsun.::teselli:

Kızçeler nerelerdesiniz özledik.Şeniz

İrnam torununun iyiye gitmesine çok sevindim.

Benimde Canım hasta ateş ve öksürük var . Dört gündür ilaç kullanıyor hiç iyi gelmedi .Tekrar bugün doktora gidecekler lütfen dua edin teyzeleri , ablaları iyi haberlerle gelsinler inşallah.

UYARI....

"Bu resim senin mi?" yazılı iletiyi sakın açmayın!!

"Bu resim senin mi?" Sakın bu mesajı tıklamayın!!!

Yoksa ne mi olur?
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.

MSN aracılığı ile gönderilen "bu resim senin mi? www. designportal. com /resimleri. php?id= murat??? @hotmail.com"

isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir "keylogger" isimli hayalet program yüklemiş oluyor.

Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu trojen'ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor.

Bu link yüzünden Türkiye'de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor. Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.

Orhan Uğuroğlu
Genel Yayın Koordinatörü
Siyaset.TV
Rtuk.TV

geçmiş olsun ablam... bir an önce iyileşir inşallah... :Saruboceq:
böcük balayını bitiremedi galiba, hala yok kaydirigubbakcemile3

Tüm kalbimle iyi olmasını diliyor, dua ediyorum lereenim...ınşallah atlatacak şimdi havalar kötü ...Üzme canını lütfen

zehracım tanrı bize hem mantık hemde yürek vermiş hayatımızda bu ikisini nerde ve nasıl kullanacağımız bize kalmış dozunu iyi ayarlamak çok önemli insanları kırmak değil kazanmak önemli olan bazen karşındaki öyle güzel şeryler söylerki bu sana ömür boyu huzur verir benim güzel dostlarımda bana güzel şeyler söylüyorlar herşey karşılıklı tabiiki sevildiklerini biliyorlar unutma akılve yürek iyi dozlar tıpkı yemeğin tuzu baharatı gibi...

herkese iyi haftalar......

bugün sabahtan beri koştıruyorum........oh be .yeni oturuyorum......
sabah saat 6 gibi annem afadersiniz kusuyordu sesine uyandım....
hemen tansıyonunu ölçtük.......buyuk 20 kucuk 9 cıktı....
alelel acele..hastaneye gittik.hemen bir serum yaptılar tansıyon ölçüm aletleri var......
ona bagladılar her 15 dakıkada otamatık ölçüyor......
biraz yanında durdum işe gitmem gerekiyordu....
acele işe geldim işleri düzenledim......
annemi babmla kardeşim eve çıkarmışlar.........iyiymiş sevindim......
benimde işlerim hafifledi......
kendimi kk attım

herkesler iyimi.........yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş......

hepinize merhaba. bu sabah çok zorda olsa kalktım. sizlere günaydın gifimi ekleyemedim. hiç halim yoktu. emekli oldum ama, şu pazartesi sendromunu hala üzerimden atamıyorum. kaç yıl geçti diyeceksiniz, bana göre hala dün gibi.
sarissacım susuzluğu hiç sevmem. bütün işlerimiz suyla oluyor. elektrik bir yere kadar idare ediliyor. ama su çok önemli. izmir gibi şehirde bizde bunu yaşıyoruz
irnacım zeynep bebeğin düzelmesine sevindim. benim kızda çok sancılı bir bebekti. geceleri hiç uyutmazdı beni. o kadarda dikkat ederdim. tek çareyi, yine kocakarı ilaçlarında bulmuştum. anason suyunu ısıtıp, karnına sürüyordum. aslında başka adı var.:jeyyar: rakı.delikafadulden kötü kokuyordu ama rahatlatıyordu.
esmerim fare işi çok kötü. allah çifçilerimize yardım etsin. buda küresel ısınmanın etkisi galiba.
lereenim uyarı yazına teşekkür ederim. çok dikkatli olmak lazım. neyin nerden geleceği hiç belli olmuyor.
destinacım şimdi anneciğiyle. böcüküm hala balayında. duygusalım tatlı bir yorgunluk içinde. duygum yok.
yeşilim bende iyiyim canım. yakında oğluşum gelecekmiş. onun heyecanı sardı beni. kafamda ona ne pişireyim derdi var. birde rahat etsin diye ona ortam hazırlayacağım. kedimle pek anlaşamıyor. ama kaşınıyor. durup durup kedime sataşıyor. oda kendini savunuyor.:mymeka: tabii oğluşun eli ayağı çizik içinde kalıyor.:roflol: hiç anlaşamıyorlar anlayacağınız.a.s aslında birbirlerinide çok seviyorlar. bakalım yine aralarında kalacak mıyım. kızım kaçıp arkama saklanacak mı.:roflol:bizde şenlik başlayacak.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

duygum geçmiş olsun. ay anneciğin bu sene çok çekti. inşallah düzelir. acil şifalar diliyorum canım.opuyorumnanaktan

ne güzel yorumlamışsınız teşekkürler sofiaa.s.

çok geçmiş olsun annene duygu :Saruboceq:..hay Allah ya

Senin adına sevindim lady oğlun gelecekmiş ...şimdi bir koşuşturma başlar kolay gelsin canım

gecmiş olsun anuşkam kızana nice yılar dilerimmmm,
sarıssam güle güle harca iyi ev batmadıııııopuyorumnanaktan

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
ayrıca kızıma doğum gününün kutladığınızı söyledim, öyle mutlu oldu ki...
benim aracılığımla o da size teşekkür etti.

lereenim, hem iyi dileklerin hem de bilgilendirmen için teşekkürler canım.

yeşilim lereenim leydim anuşkam irnam duygum yeni gelen arkadaşlar
hepinize kuçak dolusu selamlarrr
haftanız şen olsunn sağlıkla kalın hoşçakalınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…