Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

samp7eb5037911fadae8.jpg

:1shok: akannehir :1shok: ayy anuşkaaaa.şaşırttın benii gercekten..

ne güzeeeeelll olmuşlaarrr.bende yapabilsem keşke yaa.

ama bir iki gündür benim pc.demi var sorun yoksa nettemi bilemiyorum,zar zor yazabiliyorum.çok ağırlaştı birde konuların üzerinde donuyor ok işaretii.çatlatıyor benii.çifliğimi bile ölüyorum ekip bicene kadaar. bugün bir tanıdığa formatta attırdım ama yoooookkk.yine aynıı...napsammkiii..

neyse hepinize iyi akşamlaar kızlarr anuşka ççok teşekkürler canım gercekten çok mutlu oldum canısı
bu arada tatile giren arkadaşlar en güzel şekilde gecirmelerini temenni ederim..iyi tatilleerr..

Canlarım günaydın . Sağlıklı, neşeli, huzur dolu bir hafta geçirmenizi diliyor ve hepinizi kucaklayıp öpüyorum artık d gribi kalmadı nasıl olsa.opuyorumnanaktan

Anuşkam çok hoş olmuş elerine sağlık. :1hug:

Buradada günlerdir yağmur yağıyor nihayet bugün açtı ama hiç belli olmuyor yine kapanabilir çok ilginç bir havası var. Bugün temizlik günüm canımda hiç istemiyor ama mecburum yoksa altından kalkamam.:çok üzgünüm:

Kızçeleri özledim . Tatilleriniz huzurlu geçsin.:1hug:

UYARI....

"Bu resim senin mi?" yazılı iletiyi sakın açmayın!!

"Bu resim senin mi?" Sakın bu mesajı tıklamayın!!!

Yoksa ne mi olur?
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.

MSN aracılığı ile gönderilen "bu resim senin mi? www. designportal. com /resimleri. php?id= murat??? @hotmail.com"

isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir "keylogger" isimli hayalet program yüklemiş oluyor.

Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu trojen'ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor.

Bu link yüzünden Türkiye'de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor. Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.

Orhan Uğuroğlu
Genel Yayın Koordinatörü
Siyaset.TV
Rtuk.TV

günaydın canlarım
nasılsınız?
ben biraz tedirginim bugün
hamile olabilir miyim diye korkuyorum bilmiyorumkismile
bu konuda tecrübeli ablalarım regl döneminin gecikmesi dışında hissettiğiniz belirtiler var mıydı sizin?
gebelik bölümüne baktım ama ben kendimde herhangi bir değişiklik hissetmiyorum
sizde nasıl olmuştu?

Canım en belirgin özellikleri bulantı, canının ekşi yada tatlı çekmesi, bazen uyku hali. Muntazam ay hali oluyormusun.? Kaç gün geçti?

Son düzenleme:
dedim ya bir belirti varmış gibi gelmiyor bana.
adetlerim çok düzenlidir. 28 günde bir genellikle çok sarkmaz.
bugün gecikmenin 4. günü.
stres yaptım ondan mı acaba?

Meme kanseri geçirdim ben canım. O nedenle her ay düzenli olarak karnımdan bir iğne oluyorum ve böylece adet görmüyorum. ığneyi olmazsam menapozdan da çıkacağım; ama sağlığım için mecburum.
Menapozun tüm sıkıntılarını da yaşıyorum tabii bu arada.

çok çok geçmiş olsun ablacığım. acil şifalar diliyorum.
ama çocuğun var senin değil mi?

Çok şükür canım var. 18 ve 12 yaşlarındalar. ıyi ki 12 yıl önce nokta koymuşuz çocuk işine.
Zaten menapoza girmesem bile aldığım radyoterapi ve kemoterapi sonrası çocuk falan doğuramazdım herhalde.

keyifli haftalar.

lereenim hoşgeldinbilgilerin için sağol canım.havalar burdada aynı bir yağıyor bir acıyor ,hastaların nasıl oldu.

sarissacım ben hiç bilmem ne bir bulantı,nede bir şey isteme,adetim olmaz,ve kasıklarda sürekli adet sancısı hali olurdu. ve tahlil sonucu öğrenirdim.

bir kaç gün gectiğinde sen yinede tahlil yaptır.
eğerki hamileysen lütfen korkma dünyanın en güzel şeyine sahip olacaksın .tabii karar senin..hayırlısı olsun inşallah canım.

anuşkacım rahatsızlığını biliyordum ama tedavi sonuclarının zorla menopoz oldurmak gibi yöntemleri bilmiyordum.inan üzüntüm birkez daha arttı,allah yardımcın olsun canım erkenden menopoz sıkıntılarını yaşamak gercekten çok zor.yaşayan bilir nede olsa.açil şifalar olsun

yeşilim nasılsın iyimisin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
diğer kızlarda nasıllar acabaduygum desdina böçük öpüyorum hepsini burdan.

ben çok giriyorum pc kafıyı yedi sanırım,ondakkayı buluyo sayfaların acılımı.bir sürü iş yapıyom öyle istediğim yere geliyom.
sinir oldum napsam bilmiyorumda yaa.

neyse hepinizi öpüyoom canlarım.

sağ ol ablam yorumların için.
biraz daha bekleyeyim de olmazsa tahlil yaptırırım artık
hayırlısı diyorum.
bakalım zaman ne gösterecek.

format mı attırsan bilgisayara acaba :uhm:

Selam kızlar bu haftanız da bereketli, sağlıklı, huzurlu geçsin inşallah
Antalya günlük güneşlik maşallah ama ısıran bir rüzgar var o kadar olsun yani
sarissa bekle biraz bakalım hemen telaş yapma sakın. belki gecikme stres veya başka bir nedendendir...
anuşkam benim güzel yüreklim....
irnam neden öyle aksilikler oldu pc de hiç anlamam
paylaşımlarına teşekkürler lereenim bu gün senin iş günün kolay gelsin

diğer kızlar neredeler acaba?

Back
X