slm vermek ıcın geldım ama duygunun yazdıklarını görunce hem şaşırdım hem üzüldüm
galıba streslı
banada kımse msj atmadı aramadı ama alınmadım zaten çoğunda numaram yok
evlendım numaram değiştı vermek aklıma gelmedı hep burdayım çünkü
alınmakta haklı olabılırsın ama sende kendını unutturmamalıydın
gelıp ıkı kelam etseydın keske
bız senı merak ettık 2 gün evvel bıle senı sordu betül ablam yanlış hatrlamıyorsam
sen gelmezsen hergun burdakıler senı anımsamazkı
vefasız olduk 2 dakıkada
başına gelenler için geçmişolsun
SAOL BÖCÜKÜM ÖZLEDİGİN YAZDIGIN SÖZLERDEN BELLİ
bende yazdıklarını okuyunca üzüldüm dogrusu aylar sonra gelip birşeyler yazdım stresli degilim neden olayım ki sadece üzüldügümü dile getirdim.ne numaram ne msn degişti.kendinde dedigin gibi her gün burdasın iletişim devam etmekte belki o yüzden sorun etmedin yada sen belkide bu kadar arkadaşlarının samimiyetine inanmıyorsun belki aramasalarda olur senin için ama sen ayrı ben ayrı yaratılmışız ben nasıl önemsiyorsam benimde önemsendigimi özlediysem özlendigimi sanmıştım.ben kk ya giremedigim girmek için zamanımın olmadıgı zaten yazdım.unutturmamalıydın derken anlaşılıyor ki unutulmuşum:)
beni her gün anımsayın her dakka aklınızda olayımda demedim sadece merak etmemişiniz bir arayıp sorulmadım dedim buda arkadaşlarıma sevdiklerime ne kadar önem verdigmi gösteriyor ki
galiba sen yanlış okudun yanlış anladın.
ben kimsenin adını veripte vefasızsınız demedim.sadece ben giremedigim günler aklımda oldugunu özledigimi yazdım beni sevdiklerini söyleyenlerde neden acaba bir kez nerde bu kız öldümü kaldımı diye sormamış.dedim vefa dostluktan arkadaşlıktan cok daha önemliymiş dedim kimseye vefasızsınız demedim yazdıgıma tepki verilecek bir şey yok sadece mesaj kutusuna yada tele DUYGU NERDESİN denmedi.dedim ki buda zor olmayacak bir şey degil mi ha insanlara kendi sevdirmek zorunda degilim ben severimde karşı sever görünür yada sevmez bilemem
yazdıklarıma karşılık daha hoş bir şey beklerdim ne yapalım böcük canın saolsun teşekkürler
kızlar gece gece uykum kaçtı. oğluşum 2 gündür aramadı. aklım onda. en son cumartesi konuştuk. hergün arıyor durumunu bildiriyordu. hasta mı acaba diye moralim bozuldu. off ya asker anası olmak çok zormuş.
dünde evde misafirim vardı. ama gözüm hep telefondaydı. bugünde misafirim gelecek. ama bu bile beni oyalamıyor. ne yapacağım ben.şu günler bitecek mi acep. benide askere alıp oğluşumun yanında tutsalar keşke.
çilek kızımın gözleri mikrop kapmış. veteriner göz damlası verdi. fakat kızımız bu damlayı elimizde görünce köşe bucak kaçıyor. o gün resmen bizden saklanıyor. onada canım sıkılıyor bu ara. herhalde zübük bey ona pati attıda böyle oldu diyorum. yada badana alerji yapmış olmalı diyorum. nedenini çözemedim. bu badana yüzünden kızımı çok ihmal etmiştim.
dün çok yorulmuşum. misafir gittikten sonra yorgunluktan resmen sızıp kaldım. bugün pek yorulmayacağım. dünden herşey kaldı. yanına ufak tefek ilave yapacağım. aslında bu misafirimizde dün gelecekti. son anda işi çıkınca yarın uğrarım demişti. aslında misafirlerim kızımın arkadaşları. ama olsun, yine benimde misafirim sayılıyorlar.gençlerle oturmak konuşmak çok hoş oluyor. onlarla gençleştiğimi hissediyorum.
kızımın arkadaşları yeni bir hobi keşfetmişler. hama beads diye birşey. benimde ilgimi çekti tabii. bende yapmaya başladım. hepte en zor şeyleri seçmekte ustayım. :90: internetten sipariş verdik ve geldi. bir ara takı çılgınlığım vardı, şimdide hama boncuklarla oyalanıyoruz. bu yapboz gibi. ama bozulmayıp kalıcı oluyor. boncukları ütülüyoruz ve birbirine yapışıyor. yakında işi ilerletip panolar yaparsam hiç şaşırmayın.yeni oyalanma çareleri arayıp bulmak isteyenlere duyrulur.
kıyamam sana yaaevlattan uzak olmak ne kötü değil mi
kız olsun erkek olsun farketmıyo
annem tek ben uzağım ondan dıye bana daha bı sıcak bakıo
içine cekıyo öpüyo kokluyokocemde kıskanıo o ayrı
özlem ıyıdır ablam Allaha emanet onlar
acemı bırlığınde böle kopukluklar olur üzülme
eğitimde falandırlar
geçmiş olsunn ayrıca ablam dünde patron kızını hastaneye götrmuş dıo odadan kaçıp bıde ımdat dıye bağırıyocaıou dan öğrenmış
kabız olmuş mıçamamış ımdat dıye bağırıyormuş
yenı hobılerının resmını beklıyorummmablam
yesılım leerenım ırnammm nerelerdesınız esmer şekerımmm
lutfen yazma inan gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?