- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
----------------once gecmiş olsun diyorum leydimmm-----------Eki Görüntüle 216192
tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim.
Irnam gördüm resimleri. çok tatlı olmuş. Tam ısırmalık diyeyim.
Bende havadislere yenileri eklenip duruyor. Eşimin babası 93 yaşında. Hastaydı ve ben eşimi hemen babasının yanına yollamıştım. Eşim döneceği gün, babasının evini 1 sene önce sattığını ve parayıda sevgili kardeşine verdiğini öğrenmiş. Bunu benden şimdiye kadar saklamış. çünkü ben bunu duyunca ortalığı toz duman ederim diye korkmuş. Nasıl etmem. O evi alırken benimde cebimden para gitmişti. Ben o kardeşi olacağa bunuda bağışlayayım istiyor. Evde fırtınalar durulmuyor. çocuklarda isyanda. Yeter artık, amca müsvettesinin kesesini doldurduğumuz diyorlar. Mahkemeye verelim diye tutturdular. Yıllar oldu amcaları çocuklarımın iyi günlerini dahi bir telefonla kutlamadı. çocuklarım üniversiteyi kazandı ses yok. Bitirdi yine ses yok. Kızım evlendi. Düğününü kutlamadı. Ayrıldı yine ses etmedi. Oğlum askere gitti yine aramadı. Tek yeğenleri benim çocuklarım. Hani küslük filanda yok. Fakat bana yaptıklarından sonra bende kin vardı. Bunu saklamıyorum. Tabii üstüne bunlarda eklendi. Hani çocuğu olsa belki aramayabilir diyorum. çocuğuda yok. Hele kayınbabama ne demeli. Tek torunlarını ve oğlunu resmen arkadan hançerledi. Artık benim için oda yok. Ben sildiğim gibi çocuklarımda dedelerini sildiler. Amcalarını zaten silmişlerdi. Eşime ne demeli. Kaç ay sonra ben bunu ondan değilde başkalarından duyuyorum. Mazereti benden utanmışmış. Yüzü yok ki desin. Allahım bunları onların yanına koymasın. Tek dileğim bu. Nasıl bir kor içindeyim anlatamam. Ben ömrümü nasıl bir adama ve sülaleye adamışım. Yazıklar olsun. Hakkımı onlara helal etmiyorum. çok kızgınım.
----------------once gecmiş olsun diyorum leydimmm-----------
al bizden okadar aynı şeyler bizede yapıldıııııı bizde eşimin ailesiyle görüşmüyoruz beş kardeş bi anneleride onlardan yanaaa------biz tek kaldık bizde allahaa havale ettik hakkımızı o onlardan sorsun inşşş bügüne kadar el alem ne der diye ses edmiyorduk artık eşimde bende ses etmeye başladık bizde onları sildik defterdennnnnn......... Akrabalıkdan kardeşliktennnn öptüm leydimmmmm üzülme herkesdennn varrrrrr bu durumlarrr
Eki Görüntüle 227303
böcüğüm sıcaktan pc başına oturamaz durumdayım. pişiklerde cabası. birde bu ara temizlik derdine düştüm. gelen giden oluyor . yani koşturmadayım. yemek ve bulaşıkta ekstra oluyor tabii. kız şu sıra düğün fotolarıyla uğraşıyor. habire çekimlere gidiyor. sonra eve gelip onları düzenliyor. bana pek hayrı dokunmuyor. geçicide olsa iş iştir diyor. oda kendince çabalıyor. banada evle uğraşmak düşüyor. tabii kedilerle ilgilenmekte. pc.nin bulunduğu odaya girmeye zamanım kalmıyor. şimdi bir fırsat buldumda geldim. az sonra market, faturaların yatırma işlerine koşacağım. bu sıcakta hiç çekilir dert değil. ama mecbur gideceğim. ben fırsat buldukça gelirim. öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?