Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

i akşamlar
geçmişi okuma gıbı bı şansım cok pc cok yavaş yada kk anlamadım

ctesı işten cıktım ablamlarla ıstanbul foruma gıttık gezdık ıkı ceyis aldım gene
aksama doğru aşkım geldı maça gıttık
bjklı olarak ezdık geldık:fenerı
aşkımın d günü hedıyesını bjk vermış oldu
arkadaslarla az gezdık askım benı eve bıraktı
o ablasına gıttı orda kaldı
sabah erken kalkıp onun yanına gıttım
uyyuyordu öptum kokladım uyandrdım:jeyyar:
kahvaltı ettık ablası enıstesı eve bakmaya gıttık ve tuttuk:lepi:
ocak gıbı evlenyorum sanırım
k valıdem carsamba gıdıp amelıyat gününü alcak ona göre ayarlıycaz
yarında nıkah işlerımlerının pesınde koşcaz
bıde kontrat ımzalanacak evın resımlerını ceker eklerım sıze
herkesı cok özledım cok cok öptm
dualarınız bızımle olsun Allah yardım etsınde maddı olarak cok zorlanmayalım ınş

canım allah kolaylık versin sana. ev kurana allah gerçekten yardım ediyor. ben kızımı evlendirirken yaşadım tüm bunları. büyük eşyalar pek o kadar büyük para etmiyor. yalnız ufak tefek eşyalar para tutuyor. sanırım sen bunları almıştın. kız ceyizi yüklü para ediyor aslında. yinede sana kolay gelsin canım.opuyorumnanaktan

öle cnm sen haklısın zaten
bende öle cok ufak yok dıe telaş etmıyorum
mesela hıc dekorasyon ürünlerını dusunmedım bıle
onemlı baş eksıklerden bahsedıyorum zaten

yatak odaıs halısı perdesı mutfak halısı perdesı ütü banyo setı fırın gıbı
zaten gün alınca
mobılyaları almaya gtcez sonrada halı perde işini halletcez
onemlı olan gun almak ve gelınlıık ıcın model bulamadım dahaakannehir

tskler fırstlaydm
ufak defek seylerım var zaten
buyuk seylerıde bı halledebılsek
Allahım yardım eder ınanıyorum
yaırn 1250 tl vercez kapora kıra falan
bayramlık bıle alamıyoruz herseyden gectık
hrclıklarımızı bıle aman sunu alaım dıe harcamıyoruz
cok cımrı olduk cok
neyse ben kaçar artık gece 12den sabaha kadr askım calıscak yarıında erkenden benı alcak nıkah ıslemlerı ıcın
askımla konusurum gece uykusuz zaten kıyamam ona
dua edın olur mu
herkesı cok öptum
yesılım ablam ırnam cıcam orgucu teyzelerım
destışım duygularım heram lady pasaklım unuttumadım kımseyı ınş
affedın cok heycanlıyım

kolay gelsin canım. bu tür koşturmalar sinirleri yıpratıyor. sakin olmaya gayret et. ama yorucu olduğu kadarda bir o kadarda zevkli oluyor. opuyorumnanaktan

dua037.gif

Destinm oğluşunun daha iyi olmsına sevindim. Şeniz

Böcüğüm gözün aydın canım. Yakında evliler kervanına sende katılıyorsun artık. Canım merak etme Allah yuva kuranın yardımcısıdır her zaman. Acil önemli eşyalarını tmamladıysan diğerleri zaten bir şekilde alınır. Hediye gelir . Zaten evin eksikleri hiç bitmezki. Şimdiden kolay gelsin. Kayınvalidenede geçmiş olsun.Şeniz

Yeşilim, İrnam, Firstladyim, Terliğim, Pasaklım, Lady34üm, Duygu kızçem, Duygusalım, Güneşim hepiniziŞeniz

Sarissa öğretmenin ve tüm öğretmenlerin
öğretmenler günü kutlu olsun a.s.

ne zamandır gelemedim umarım hepiniz iyisinizdir , bayram haftası olunca epey yoğunluk oldu özlettiniz hepiniz :asigim:

Günaydınlar... Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir... Yaklaşık 1 haftadır işyerindeki bilgisayarımda problemn çıktı. Anakartı yanmış değiştirmeleri tekrar getirmeleri uzun zaman aldı. Ara ara başka bilgisayarlardan baktım ama yazmaya vaktim olmadı yeşilim ablam gelmiş...
Kurs beni çok yoruyor akşamları saat 10 da geliyorum eve yorgun argın hemen yatıyorum. Evden de giremedim:sinifsinif: Onun dışında iyiyim. Ersinle de aramız çok iyi:asigim:
ınşallah hepinizin keyfide yerindedir..
Bugün öğretmenler günü sarissa nın ve tüm öğretmenlerin bu güzel günü kutlu olsuna.s.

Şenizgünaydın herkese....
çok mutlu oldum çekilişde hediye kazanmışım....
sağol lerenim benimŞeniz

sarissacığım canım öğretmenler günün kutlu olsun canım.....

duygusalım mutlu ve iyi olduğuna sevindim canımŞeniz

tünaydın kızlar

öğretmenler gününüz kutlu olsun sarissacığım

böcüğüm, Allah yardımcınız olsun bi tanem ..bak herşey nasıl tıkır tıkır gidecek. eksikler önemli değil hepsi alınır, hediye gelir siz mutlu olun. sakın eksik peşinde koşup üzülmeyin. güzel haberlerini bekliyoruz canımcım

irnam, yok gelmemiş... irnam, duygucum, duygusal, destuş, laydy, güneş, lereenim, böcük buranın müdavimleri hepinizi çok öpüyorum grip salgınına inat:)

ocak gıbı evlenyorum sanırım
k valıdem carsamba gıdıp amelıyat gününü alcak ona göre ayarlıycaz
yarında nıkah işlerımlerının pesınde koşcaz
bıde kontrat ımzalanacak evın resımlerını ceker eklerım sıze
herkesı cok özledım cok cok öptm
dualarınız bızımle olsun Allah yardım etsınde maddı olarak cok zorlanmayalım ınş

[

:teytey:ohhhh zarifimim sonunda aldınız demek,ayy çokda yakın kıss ben bile heyacan yaptım bak.inşallah canım allah yardımcın olsun,her işinde,üzülmeden kırılmadanzorlanmadan her işiniz olur bitanem yaa.ev işinide gözün aydın,güle güle oturursunuz,içinide doldurmaya allah yardımcı olur inşallah..ayyy sende evli olcan hemi kıssss..:kedi::jeyyar:

sarissaaa,canım

naz1hx3.jpg

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..a.s.

gelen gelemeyen herkejleri çoooookkkk öptüüümm hanımlaarrr.
opuyorumnanaktan

Destinam hangi çekilişte kazanmışsın? Hayırlı olsun güle güle kullan,:1hug:

Duygusalım Ersinle aranın iyi olmasına sevindim.:1hug:

Yeşilim, İrnam:1hug:

pro
yeler için 9. yaş günü çekilişi yapılmış onda lerenim
bende tesadüf başlığı görüp ne diye,bakarken gördüm.

pasaklım, destuşum hediyeniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
bizim takımdan başka kimseye çıktı mı?

Canlarım bugün öğretmenler günü. Değerli eğitmenimiz Sarissacığım ve Firsladycim sizlerin ve tüm eğitimcilerin gününü kutlarım.vereliniortakturkbayragiŞeniz
http://www.kumru.net/e-kart/ogretmenlergunu/ogretmenler04/ogretmenlergunu04.html

http://www.kumru.net/e-kart/ogretmenlergunu/ogretmenler06/ogretmenlergunu06.html

Sarissa öğretmenin ve tüm öğretmenlerin
öğretmenler günü kutlu olsun a.s.

ne zamandır gelemedim umarım hepiniz iyisinizdir , bayram haftası olunca epey yoğunluk oldu özlettiniz hepiniz :asigim:

Günaydıııııııııınnnn hihoyyyt
Sarissa ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutlu olsuun a.s.

Günaydınlar... Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir... Yaklaşık 1 haftadır işyerindeki bilgisayarımda problemn çıktı. Anakartı yanmış değiştirmeleri tekrar getirmeleri uzun zaman aldı. Ara ara başka bilgisayarlardan baktım ama yazmaya vaktim olmadı yeşilim ablam gelmiş...
Kurs beni çok yoruyor akşamları saat 10 da geliyorum eve yorgun argın hemen yatıyorum. Evden de giremedim:sinifsinif: Onun dışında iyiyim. Ersinle de aramız çok iyi:asigim:
İnşallah hepinizin keyfide yerindedir..
Bugün öğretmenler günü sarissa nın ve tüm öğretmenlerin bu güzel günü kutlu olsuna.s.

Şenizgünaydın herkese....
çok mutlu oldum çekilişde hediye kazanmışım....
sağol lerenim benimŞeniz

sarissacığım canım öğretmenler günün kutlu olsun canım.....

duygusalım mutlu ve iyi olduğuna sevindim canımŞeniz

tünaydın kızlar

öğretmenler gününüz kutlu olsun sarissacığım

böcüğüm, Allah yardımcınız olsun bi tanem ..bak herşey nasıl tıkır tıkır gidecek. eksikler önemli değil hepsi alınır, hediye gelir siz mutlu olun. sakın eksik peşinde koşup üzülmeyin. güzel haberlerini bekliyoruz canımcım

irnam, yok gelmemiş... irnam, duygucum, duygusal, destuş, laydy, güneş, lereenim, böcük buranın müdavimleri hepinizi çok öpüyorum grip salgınına inat:)

:teytey:ohhhh zarifimim sonunda aldınız demek,ayy çokda yakın kıss ben bile heyacan yaptım bak.inşallah canım allah yardımcın olsun,her işinde,üzülmeden kırılmadanzorlanmadan her işiniz olur bitanem yaa.ev işinide gözün aydın,güle güle oturursunuz,içinide doldurmaya allah yardımcı olur inşallah..ayyy sende evli olcan hemi kıssss..:kedi::jeyyar:

sarissaaa,canım

naz1hx3.jpg

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..a.s.

gelen gelemeyen herkejleri çoooookkkk öptüüümm hanımlaarrr.
opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim
beni çok mutlu ettiniz hihoyyyt
hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan :asigim:

Back
X