Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

selam hepinizi öptüm...

lrenim kahvedende içtim...
rüyam evet çok komikti ya annemde senin gibi dedi sevineceksin diye iyi haber falan diye
inşallah dedim...
ama ben şeye şok oldum rüymın ertesi günü eşim akşam işten geldi

bugün TEB bankasının avukatı geldi onların işlerini yapıyorum...iş için eleman alıyormusunuz
diye konuştuk dedi...oda genelde sizin gibi tanıdık bildik memur eşlerine öncelik veririz tabi....demiş eşim eğitim durumumu 2 yıllık yüksekokul mezunu olduğumu falan söylemiş..avukatta ben böylegeyle konuşurum ihtiyaç varsa değerlendirmeye alırız demiş

inanın ben kendimden korktum yaaaaaaaa...ondan da bir gün önce

rüyamda ölen amcanın oğlunun karısını gördüm ve ölen amcamın kızını gördüm..
annemin evindeydik hepimiz...anneme anlattım..
ertesi günü kapı çalmış annem açmış ölen amcamın oğlunun karısı gelmiş
ki nerdeyse 1 senedir gelmiyor...annemde aklıma rüyan geldi dedi
anlatmış o gelen akramıza esra da senle ölen amcasını kızını gördmüş diye
oda şaşırmış yaaa ben oğlumu afyona ölen onun da görümcesi oluyor ona
gönderdim...çocuklarının yanındaydı yeni dün geldi demiş

çok net gerçek g,bi gördüğüm rüyalarım böyle olaya kadar çıkıyor

ama bu teb biraz zor sonuçta banka ya daha öncelikli birinci derece çevrelerini alyorlar
ama rüyamdan sonra böyle bir gelişme beni şok:1shok:akannehir etti

bende .....açıkta kalmış diye gülmüştüm...ama çıkmasına şaşırdım
gene de girebilme şansımı düşük görüyorum

Girebilme şansını küçümseme Destuşum. Hayırlısı olsun İnşallah.
Temiz Kalplisin umarım herşey gönlüne göre gelişir..Dualarım seninle

Girebilme şansını küçümseme Destuşum. Hayırlısı olsun İnşallah.
Temiz Kalplisin umarım herşey gönlüne göre gelişir..Dualarım seninle

inşallah Yeşilim ablacığım...bilmiyorum teyzemin kızıda önceki adı pamukbanktı orada müdür,eşide hsbc bankada müdür şimdi ama ben bekarken karı koca pamukbankta müdür dü eleman alcaklarında kendi kız kardeşini bile sokamadı benide tabi....ama teyzemde inanmıyorum istese kardeşini aldırırdı dedi....kocası istemedi falan dedi ama ....
bilmiyorum ya hep öyle ümit veriyorlar ama sonrası hep fos çıkıyor..

bugün gene gelmiş Teb in avukatıda görüştüm demiş..yılbaşından sonra TEB le finans birleşeceklermiş o zaman memur alımına ihtiyaç duyacağız demiş...
yılbaşından sonra görüşelim haberleşelim demiş...

bakalım ya artık heveslenmiyorum...çünkü kaç böyle büyük firmada
ümitlendim ama ses çıkmadı...şans biraz da şans olacak insanda

İnşalla olur hayırlısıyla....Duaların için sağol ablacığım inşallah olur.

bugün ben kk ya giremedim. girince mesaj yazamadım. yine ne oluyor anlamadım.
destinacım önce sen mürecaat et canım. sivi mi ne veriliyormuş şimdi. onu ver bence.
bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. sınav olacağı ilan edilirdi. dilekçe verir, sınava girerdik.
eğer kazanırsak mülakata çağırırlardı. bizim zamanımızda bu kadar işsizlikte yoktu tabii.
şimdiki gençler çok şansızlar. buna çok üzülüyorum. üniversite mezunları çaycılığa bile razı oluyorlar.
onca sene oku ve mesleğini yapma. ay çok kötü.

zar zor bir mesajım geldi. sabah o kadar yazdım bir türlü ulaşmadı.opuyorumnanaktan
yinede biraz daha bekleyeyim. belki yazabilirim umudundayım. hepinizi öpüyorum.
kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese selam
nöbetçiydim bugün yoruldum
annem daha iyi.
tansiyonunun yükselmemesine dikkat etmesi gerekiyormuş.
hepinizi çookkk öpüyorum. opuyorumnanaktan

ben de girerken biraz zorlandım

sarissa annenin iyi olmasına sevindim canım

aynen katılıyorum yazdıklarına lady.....

hepinize iyi geceler

sarissacım ben tahmin ettimde diyemedim. aynı sorun bende de var. tansiyonum yükselince burnum kanar. gıdasına çok dikkat etmeli. sonra stresten uzak durmalı canım. zaten dr. nelerin sakıncalı olduğunu söylemiştir. diyet listesi ve ilacını vermiştir sanırım.
bu arada iyiki burnu kanamış. allah etmeye beyin kanamasınada sebep olurdu. gözünüzü korkutmak istemem ama çok dikkatli olsun. çok büyük geçmiş olsun anneciğine canım.opuyorumnanaktan

ben gelıdm geçmişi okuma şansım yok maalesef
son 2 günüm kaldı:kedi:
ayy amabende hala heycan yok

Kızçelerim merhaba. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

Destinam ne güzel bak rüyan çıkmış. Umtsuzluğa kapılma lütfen neden olmasın.Böyle diyerek şansını öldürme. Bakarsın güzel haberi en kısa zamanda burada verirsin.:teselli:

Firsllaydm sana katılıyorum. Üniversite mezunu gençelerimizin çoğu ya işsiz yada mezun olduğu alanın dışında işlerde çalışmak zorunda kalıyorlar yazık onca emek .

Sarissacığım senin adına sevindim. Biraz dikkat iyi olur. Tekrar geçmiş olsun canım. :teselli:

Böcüğüm hoş geldin özledikŞeniz. Hadi bakalım 2 gün kaldı demek. Daha iyi heyecan olmaması.:1hug:

Duygu kızçem, Duygusalım, Lady34, Pasaklım, Terliğim, Güneşim, Anuşkam, Yeşilim,:1hug:

selam ne yapıyorsunuz

inşallah lerenim ya...dua edin....hayırlı ise olsun:Saruboceq:

böcük neden yok ki telaştan heyecanını hissetmeye vaktin olmuyordur da ondan
hepinizi öptüm

iyi gunler tünaydınlar herkese..........

annem kulagından rahatsızdı.........kulak zarında çökme olmuş......geçen yılda duyma kaybı olmuştu........ankarada kontrolleri oldu........ve küçük mercimek gibi bir pil takıldı o tedavi edince kendi kendine vucut dışarı atıcak dendı.....
ve ankarada geçen yıl 700 milyona bu aleti alıp kulagına küçük bir operasyonla takılmıştı......
sözde bir daha yenilemiyecek şikayet olmayacaktı.......
ama annem bir kaç aydır yine kulagından rahtsızlandı şikayetleri arttı.....
geçen haftadan beri doktora gidiyor...duyma testleri filan yapıldı....
yine o aletten takılacak dendi......
çünkü ankarada takılan o minik alet......küçük bir tel sadece kulaga ve zara destek veren bir şeymiş.....
asıl şimdiki tedavi ediciymiş......ve ankarada takılan alet basit bir telmiş....vucud tedavı etmeden bile atarmış........
ucuz kalitesiz......işe yaramazmış.......
altından olması gerekiyormuş.......yada avrupa olması gerekiyormuş......destuş belki bilir yada annesinden filan duymuştur......
yeni bir hastane açıldı.....FARABİ HASTANESİ..........dün anneme yine bir operasyonla o alet takıldı........kulak zarını destekliyecek tedavi edicek ve vucud iyileştikten sonra dışarı atıcakmış....
işallah iyi olur......annem ameliyatını oldu.......odaya alındı yanında yatan dıger bayanında kulagındaki hepimizde bulunan kristaller vardır ....onların hareket etmesi sonucu versıgo rahatsızlıgı geçiriyormuş ...denge kaybı ,kusma ,baş dönmesi kadıncagız saydı saydı....
hanı derleye beterın beterı var......
kadıncagızın böyle bir rahatsızlıgı yokmuş ...boyun fıtıgı varmış.......fizik tedaviye gitmiş..
buynunu askıya alırken...kulagına zarar vermişler......
kadın 1,5 yıldır çekiyorum.........
çok kötüyüm diyor aglıyor.......annem ankarada o kadar para verdi......bir daha rahatsızlanmayacaksın dendi.......sıkıntısı çekti daha 1 yıl olmadam yine rahatsızlandı.....
kızıyorum.....doktorlara....insanın saglıgıyla oynuyorlar.....
tabı iyi olanlar var......ama buda saglık hiç bi şeye benzemiyo hem maddi hem manevi anlamda zorluk oluyor......
insanların psikolojilerini harap etmenınde bir anlamı yok....biraz fazla para kazanmak amaçlı yapılıyorsa yazık günah....
bir ömur boyu o insana eziyet çektirmenınde bir anlamı yok.....

dünden beri hastanelerde ugraşıyoruz.....şükür ki iyi dahada iyi olur.....

aman herkes kendine iyi baksın saglıgına dikkat etsin ahstenelere muhtaç etmesin rabbım...:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar...sabah erkenden çağırdı kızkardaşim de kahvaltıdaydık...az önce geldik

böcüğüm sen heyecanı düğün günü yaşayacaksın, şimdi rüyada gibisin bu çok olağan

duygum, valla çok geçmiş olsun hatalar zinciri Türkiye ve dünyada hep var canım biraz Dr şansızlığı biraz kendi imkanlarımızın kısıtlı oluşundan...anneciğin artık iyi olur inşallah ...onun sinirli olması bu yüzden, unutma sakın içinde kimbilir ne fırtınalar yapıyor...inşallah bundan sonra daha iyi olacak.

hepinize sağlıklı huzurlu günler diliyorum

Duygucuğum çokgeçmiş olsun canım....
Allah şifa versin bir an önce duydum canım o hastaneyi...

ama nasıl bir yer görmedim..internetten görmüştüm sadece....inşallah bir daha tekrarlamaz canım çok öptümŞeniz

ben de girerken biraz zorlandım

sarissa annenin iyi olmasına sevindim canım

aynen katılıyorum yazdıklarına lady.....

hepinize iyi geceler

çok teşekkür ederim ablam
sitede artık o kadar çok reklam var ki
ben yavaş açılmasını biraz ona bağlıyorum
bilmiyorum yanılıyor muyum

sarissacım ben tahmin ettimde diyemedim. aynı sorun bende de var. tansiyonum yükselince burnum kanar. gıdasına çok dikkat etmeli. sonra stresten uzak durmalı canım. zaten dr. nelerin sakıncalı olduğunu söylemiştir. diyet listesi ve ilacını vermiştir sanırım.
bu arada iyiki burnu kanamış. allah etmeye beyin kanamasınada sebep olurdu. gözünüzü korkutmak istemem ama çok dikkatli olsun. çok büyük geçmiş olsun anneciğine canım.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim ablam
biz de hep kanaması iyi diye düşünüyorduk ama
internette öyle yazmıyor.
"burnu kanamazsa beyin kanaması oluşabilir" bilgisinin yanlış olduğunu aksine burun kanamasının çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini yazıyor.
Allah sana da şifa versin ablam.

Kızçelerim merhaba. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

Destinam ne güzel bak rüyan çıkmış. Umtsuzluğa kapılma lütfen neden olmasın.Böyle diyerek şansını öldürme. Bakarsın güzel haberi en kısa zamanda burada verirsin.:teselli:

Firsllaydm sana katılıyorum. Üniversite mezunu gençelerimizin çoğu ya işsiz yada mezun olduğu alanın dışında işlerde çalışmak zorunda kalıyorlar yazık onca emek .

Sarissacığım senin adına sevindim. Biraz dikkat iyi olur. Tekrar geçmiş olsun canım. :teselli:

Böcüğüm hoş geldin özledikŞeniz. Hadi bakalım 2 gün kaldı demek. Daha iyi heyecan olmaması.:1hug:

Duygu kızçem, Duygusalım, Lady34, Pasaklım, Terliğim, Güneşim, Anuşkam, Yeşilim,:1hug:

teşekkür ederim sana da ablacığım.

iyi gunler tünaydınlar herkese..........

annem kulagından rahatsızdı.........kulak zarında çökme olmuş......geçen yılda duyma kaybı olmuştu........ankarada kontrolleri oldu........ve küçük mercimek gibi bir pil takıldı o tedavi edince kendi kendine vucut dışarı atıcak dendı.....
ve ankarada geçen yıl 700 milyona bu aleti alıp kulagına küçük bir operasyonla takılmıştı......
sözde bir daha yenilemiyecek şikayet olmayacaktı.......
ama annem bir kaç aydır yine kulagından rahtsızlandı şikayetleri arttı.....
geçen haftadan beri doktora gidiyor...duyma testleri filan yapıldı....
yine o aletten takılacak dendi......:

senin annene de çok geçmiş olsun duygucuğum.
Allah şifa versin...

hepinizi kuçaklıyorum..

selam şekerler.dün sorun vardı sanırım.bugünde ancak vakit bulabildim dr. gittik ayy yeniyılın 2. günü doğabilirmiş.uzattılar yine.oysa oğlanın yemin törenine adapazarına gidecektim.kızı doğurtturup.kaydirigubbakcemile3 oğlanın yemin törenide ayın 8 zi.yani ben burdan 7 sinde yola cıkıp hiç duraklamadan doğru adapazaı ooooo.sanırım gidemicem.üç gün de nasıl terk edeyim yeni doğum yapmış çocuğumu.yine nasip olmayacak oğlanın bişeyinde bulunmam.içten içede bana kızıp duruyor.haklı ama napayım kii şimdi been ooofff.

duygum çok gecmiş olsun canım.inş. bu kez takılan işe yarar.artık dr. larada güvenemiyor insan.para için ne yapacaklarını şaşırıyorlar ,
kızım normal doğuma direttiği için gününü bekliyor .sırf para için,dr.a kalsa hemen bugün ameliyatla bebeği alacak.yani o şekil olmuş artık herşey.ee nerden baksan 700 -800 den kapı acıyorlar.yazık günah değilmi zaten maaşınızı alıyorsunuz.hem yasak değilmi ayrıyetten bıcak parası ne bilim ne parası alamak.
inşallah herşey yolun girer canım,kulak sorunu bendede var tek kulağım küçükken gecirdiğim kaza sonucu zarım yırtılmış ve çok az duyar.seneler önce ameliyat denildi ama büyük riskleri ,aynen o,kadının yaşadığı şeyler olur demişlerdi.o yüzden korkup olmamıştım.

sarissa sevindim canım annenin biraz daha iyi oluşuna.

yeşilim laydim napıyorsunuz kuzuumm,çiflikten cıkmıyosunuz heee heee güzel hediyeleriniz oldumu,actınızmı kutuları ben son anda caktım davayı ondan da kacırdım bi koyun,bi kuzu bide kedim oldu işe yarar kaydirigubbakcemile3.

lereenimsen naptın canım hala oğluşunun yanındasınız değilmi.paylaşımların harika oluyor biliyosun bunu opuyorumnanaktan .

desdinam hadi kıss hayrılısı inşallah girersin bellimi olur canım nasip kısmet işi tabii birazda şans..yanii birazda dayın varsalarla :jeyyar: kimler nerelere giriyorkii..
ilk okul mezunu bir kadını hastaneye pc. başına sekreter olarak işe aldılar oda beni çatlatıyor hemde benim yaşımda. ve eşide öğretmen sırf kadın bilmem ne ........ başkanı kollarında çalıştığı için..oohhh gümbedene oraya koydular sigortalı,kadrolu.ölüyorumm hırsımdaaannn verseler boğarım heral..:oklava:zır cahil bütün gün oturuyo orda,üstünede..&%+?=)&^^!.... töbe töbe.işte bizimde cenemiz yoruluyo böleee
ama sen en azından,iki yılda olsa ünv .okumuşsun.vede bakıyorumda kendinide çok güzel geliştirmişsin..hakediyorsun canım inşallah girersin.

böçüm napıyo acaba..
ikki gün sonra görürüüüüüüüzzzzz.:jeyyar::jeyyar: :jeyyar:

eşimde malatyadan dönmüş adamı bulmuş .
telofonu kaybettim ,ondan kimseye ulaşamamdım.
tabii başka ne yalan söylicek ,ben hiç inanmadım ama.
haftaya atmış para işini göndermiş benim kocayı kötükedihüso,

ben geldım gene
gelınlığımı aldım süper olmuşş süper
bındallı yerıne kınada kabarık gıyıncem gene cok beğendım
ay son 2 gün yahuakannehirhıc heycan yok
yarın yaprak falan sarılcak kolye ayakkabı alcam falan
ayy darısı tüm bekarlara :asigim:

duygucum anneciğine çok geçmiş olsun canım. inşallah bu onun için hayırlı olur. acil şifalar diliyorum.
böcüküm şimdiden hayırlı olsun canım. resimleri bekliyoruz.
irnacım sen iki ateş arasında kalmışsın güzelim. ama oğluşunda haklı bence. o günlerde bize ihtiyaçları var. moral olsun diye, git bence. sonra tekrar kızının yanına dön. evlatlar analarını hep yanlarında görmeyi arzu eder.
sarissacım bende aksi diye biliyordum. demek ki yanlış bilgilendirilmişim. yinede çok dikkat etmek lazım tabii.
destinacım dualarımız siz gençler için. inşallah allah gönlünüze göre sizleride iş sahibi yapsın.
lerenim, yeşilim inşallah sizlerde iyisinizdir.
bugün ben moralsizim. dün kızım işten ayrıldı. parasını doğru dürüst alamıyordu. üstelik bizden harçlığını alıyordu. bizde boşuna gitme dedik. şimdi ona iş bakıp duruyoruz. inşallah gönlüne göre bir iş buluruz.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyigeceler9.gif

Duygucuğum çoooook geçmiş olsun anneciğine. inşallah bir daha yaşamaz bu sıkıntıları
ırnam, sanada kolay gelsin arkadaşım. sağ salim kavuştursun Allah.
Böcüküm Allah hep böyle tatlı telaşlar yaşatsın. çok güzel bir gelin olacağından eminim.
Firstlady en iyisini yapmışsınız. insan emeklerinin karşılığını almalı. bu devirde bedava çalışılır mı canım.
Yeşilim, destişim,lereenim kocamaaaaan öpüyorum siside...........

Back
X