eee, leydim, biz neden yaşıyoruz, neden çalışıyoruz?
hep çocuklarımız için değil mi?
onlar isteyecek biz alacağız.
yeter ki Allah sağlık versin, helal kazanç versin..........
haklısın canım. allah onların acılarını kimselere göstermesin.:Saruboceq:
Tünaydın şugırlarım.....Hep iyi olalım İnşallah
Eşine geçmiş olsun Ladym...Kimseyi es geçmeden, sırayla geliyor şu Grip
sağol yeşilim. bugün biraz iyi gibi. opuyorumnanaktan
selam canlarımm
nerelerdesiniz yahu
biz memlekete gidip geldik bir gece kaldık
ama hafta sonu burası boş kalmış.
laydim bizi bizden iyi kimse anlamaz
"öğretmenim" diyince herkes
"amannn ne rahatsınız, 3-5 saat çalışıp para kazanıyorsunuz" diyorlar
ama anlatamıyorsun işte!
kızına da hayırlı olsun
ne mutlu olmuştur.
geçmiş olsun eşine ...
yeşilim, anuşkam, lereenim, irnam, laydilerim, duygularım, esmerim, terliim, böcüğüm, pasaklım (kimseyi unutmadım inşallah) hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
bende zamanında çok kızardım buna.bizim işimiz okulda bitmiyor diye anlatmaya çabalardım. tabii o zamanlar biz planlarımızı kendimiz yazardık. sonra sınıf öğretmenliğimiz vardı. çocukların dosyaları, panosunun hazırlanması, yani o sınıfla ilgili tüm çalışmaları tek tek hazırlardık. branş öğretmeniydim ama branşım dışında çok çalışmalarımız olurdu.
en önemlisi yazılı sorusu hazırlamak ve yazılı okumaktı. test yapmak yasaktı. keza testte yapsan soru hazırlamak saatlerimizi, hatta günlerimizi alıyordu. her sınıfa ayrı çıkarıyorduk. ay ne zor yıllardı.o zamanlar fotokopi makinası sınırlı sayıda oluyordu. her okulda yoktu. ispirtolu makineler vardı. elimiz ayağımız batıyordu.
bazı geceler sabahlardım. ay nerden aklıma düştü bunlar. dışardan bakıldığı gibi değildi aslında. tek şey mesleğimizi seviyordum. bunun için değiyordu.
kızım mutlu olmaz mı. hemen ertesi gün giyinip gezmeye gitti.kaydirigubbakcemile3
leydim gecmiş olsun grip bende hala var geciremedimmm
sıçak su ve sarımsak soğan iyi geliyorrrr
-----------------------------------iyi akşamlarrrr herkeseee nasılsınızzzz
şugırlar yeşilimin dediği gibi:).
bugün biraz iyi. sağol canım. ben ona hemen bal-sıcak su-karabiber ve limon karışımı yapmıştım.benim grip ilaçlarımıda kullandı. sabaha gayet iyi kalktı. onun öksürüğü kötü olduğu içinde viks sürmüştüm. öyle koka koka işe gitti.:roflol::roflol::roflol: neyse akşama duş aldıda kokusu geçti.