Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Good&

günaydın şugırlar

ladym, yine erkencisin sağol canımcım

Antalya epey yağışlı bu gün

iyi yolculuklar sarissa güle güle git gel

Anuşkacım o kadar istememe rağmen üzüldüm bu gelişinde görüşemeyeceğiz sanırım, çıkacak gibi değilim.. sesini duymak bile güzeldi... bi dahaki sefere inşallah herkese selam söyle canım

irnam, sen ne yaptın düzelmedi mi o makinen:):) torunun nasıl oldu iyimi?

lereenimle telefonlaştık onlar da iyimiş

gençler siz napıyorsunuz ?

böcüğüm, kuzum gelemedi

destuş, duygu, duygusal, ev hanımı, güneş, gari saymim tek tek epinizi kocaman öptüm

Günaydın canlarım.Ladym tükanı açmış bile:vereliniortak

İrnam dövelim şu pc:mymeka: seni çok üzüyor:teselli:

Yeşilim KK dostum nasılsın bugün:teselli:

Sarissacığım sağlıkla git ve sağlıkla dön . :1hug: Merakla bekliyoruz haberlerini.

Hepinizi öpüyorum.Şeniz

Buradada hava kapalı böyle ounca elektrik kesintileri olacak demek:mymeka
:

Bir adam 85 yaşında doğumhanenin kapısında beklemektedir.

Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama
sorar:

-'içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?'

-'Evet, eşim.'

-'Ama bayan 25 yaşlarında...'

-'Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?'

-'Yoo, aklıma benim dedem geldi de.'

-'Nesi varmış dedenizin?'

-'Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca
zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman
yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi israr
etti ve hazırlandı. Eee, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine
baston aldı eline.Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol
yürüdükten sonra bir geyik gördük.Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu
omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda
vurulup yere düştü...'

-'Olur mu, başkası vurmuştur onu.'

-'Ben de onu demeye çalışıyorum...

.

sarissa hamile mi :lepi:
teyze mi oluyoz :kedi:
Allah hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
denetçi gitti nihayet
ama bugun hastayım pek çalışasım yok
ama mutluyum dün kocem bana çok güzel bi süpriz yaptı :kedi:
irna ablaaaa gelll bişi dicem sanaa sen hatırlarsın şimdikk kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar.
Bugün Antalya çooook ıslak.
Yine de gezeceğiz biz kızımla. Alt tarafı su yani, kururuz nasılsa.
Lereenim, güne senin fıkralarınla başlamak ne güzel. Eline sağlık.
Yeşilim, dert ettiğin şeye bak. Önemli olan senin sağlıklı olman. Ben yine gelirim. Olmadı sen gelirsin.
Förstüm, Leydim,Destişim ve diğerleri hepinizi kucaklıyorum.

Günaydın kızlar.
Bugün Antalya çooook ıslak.
Yine de gezeceğiz biz kızımla. Alt tarafı su yani, kururuz nasılsa.
Lereenim, güne senin fıkralarınla başlamak ne güzel. Eline sağlık.
Yeşilim, dert ettiğin şeye bak. Önemli olan senin sağlıklı olman. Ben yine gelirim. Olmadı sen gelirsin.
Förstüm, Leydim,Destişim ve diğerleri hepinizi kucaklıyorum.

kızınızla iyi gezmeler zemuszemus

herkese guzel mutlu gunler dılerım ...

allah herkese saglık sıhhat versın.....

tek tek öpüyorum herkeşleri.....

Anuşkam bizim yerimizede gez canım.:1hug:

Lady34üm geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen.:teselli: Sürprizi merak ettim Meraklı Melahat smile:))

Duygu kızçem hoş geldin.
:1hug:

merhaba iyi günler herkese

hepinizi öpüyorum,

sarisacığım hayırlı yolculuklar ,irnam pc ne geçmiş olsun kızalım o adama nasıl format atmış

yeşilim ablam geçmiş olsun benimde geldiğimden beri 2 gündür başım ağrıyor
bu antalya nın kışı bana yaramıyor benimde hep sinüzitlerime ağrı yapıyor

Konya da böyle olmuyordum,

Ladym34 ne imiş bu süpriz çabuk bana mail at merak ettimeyvahedigeldismile

lerenim seni de çok öptüm
anuşkam görüşemedik valla sana iyi gezmeler canımolumunekankayizsmile

biz oğlumu saat 2 den sonra gene dr.a götüreceğiz,akşam gene ateşlendi

sirkeli su yaptım yarım saat onla her tarafına başına kol içlerine ayak bileklerine
yani şu ateş için malum yerlerine yaptım dr.da demişti iyi olur diye

sonra sırtına zeytinyağı hakiki sürdüm,bir dr. ortanca gelinimize demiş

dülbenti ısıtıp beyaz sabun sürdüm o mikrobları öldürüyormuş

onu koydum göğsüne,sonra soğanlı bal suyu beklettiydim onu içirdim

sirkeli suyu da en son yaptım tabi onları yaptıktan sonra neyse

ateşi 36.4 düştü,gece 4 te kalktım ilaç içirdim tekrar ölçtüm ateşini

çıkmamış,ama öksürüyor gene bir daha götüreceğiz,
tabi benim oğlum hala hareket maksimum dilenmiyor ki iyileşsin

hepinizi çokk öptümŞeniz

benim pc de kafayı yedi. format istiyor. o inat ben inat sürdürmeye çabalıyoruz. habire kapanıp duruyor. zar zor açabiliyorum. formatı benim kız atıyor. fakat geçen sefer öğrencim gelip atmıştı. pek beceremedi sanırım. kameram çalışmadı. seste bozukluk vardı. şimdiye kadar idare ettim. kızıda ikna edersem format çektireceğim.
bu arada hasta olanlara acil şifalar diliyorum. pek yazamıyorum. her an kapanabilir. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun destuşum...çok öpüyorum sizi

şimdi sıra sana mı geldi lady, irna gibi:):) kızın bilir bi sor bakalım ne sinir olursunuz şimdi bilirim

irnam sesini duydum iyi oldu...bi yatmışım az önce kalktım şimdi daha iyiyim.
çok sık yıkanıyorum belki ondandır diyorum ama yıkanmak iyidir ya....saçımı, başımı koruyorum. kendinize iyi bakın aman aman

lereenim çok güldümmmm vallahi iyi geldi akşam akşammmsırnaşık şey
sarissa inş iyi haberler le gelirsinnnopuyorumnanaktan
irnam nasılsın
leydimmm öptüm
yeşilim gecmiş olsınn
burdaki arkadaşları çok öpüyorum unutmadım untulmamak üzereeeesempatiksalakcinni

iyi akşamlar hanımlaaarr.
bugün hava çok soğuktu cıkamadım dışarı.yarın gidip diycem pc.yi bu kaaa arkam varken döverimde ben o formatcıları he vallaaaa kaydirigubbakcemile3

desdinam çok gecmiş olsun canım bayada cırpınmışsın ateşini düşürmek için.inşallah yarına bişye kalmaz canım yaa çok üzüldüm .açil şifalar tatlım.

lerenim fıkra çok hoştu.iyi güldüm ama..

küçük leydim gelmişş hoş geldin şekeerr.. amanda amaaann koçişide süprizler yapmıışş.sevindirmiş hanımını..eşini sevindiren kocalara burdan alkisalkisalkis alkisalkisalkis tutuyom.devamı sık sık gelir inş.

anuşka umarım kızınla eğlenmişsindir.ahh ahhh bende gezerdim kızımlaa.ama şimdi gezmelerimin bile tadı yokk sıkılır oldum hemen..fırsatları değerlendirin valla.. hiç kacırmayın.

esmerim iyiyim canım sen nasılsın. nasıl gidyor gelin kaynana arası..hele bi deyi ver bakalım.ee bir ikisneye bende gelin kaynanası olcam hazırlayım kendimi. :jeyyar:

büyük leydim de inatlaşmış ama bence boşunaa kaydirigubbakcemile3 pc bildiğini okuyooo yine kızın atabiliyormuş barii benimkinin 20 kağat sıkışmış ucuna cıkartılar ama yinede takıntı yapıyo alsanaalsanasmile

duygumm

. şekerim,bebeğim elimizde bi sen kaldın prensesimiz olarak.nolmuşkii bizim su damlamıza..ayy ben bişeylermi kaçırdım yoksa yaa fazla girmediğinin farkındayım ama işden dolayı meşgul olarak düşündüm. aşkııııımmm herkeşlere güzel fikirlerini paylaşırken biz sana yardımcı olamamışmıyız yoksa yaaa.hiç affetmem kendimi valla yaa.
sıkıntın ne dir annecim.hele de .
gerci dedinmi onuda bilmiyorum .çünkü bende fazla giremedim son günlerde..
neyse sıkıntın inş. çözülür canısı yaa kıyamam sana beennnn..

yeşilim bugün ömer çoşkun,un söyledi,adam kendisi sünizitten 10 yıl cekmiş.
bir köyden gecerken orda bulunan acı su diye bir suyu burnuna cekmiş ve o anda burnundan ne var ne yok hepsi dökülmüş ve bir dahada tekrarlamamış..
ama kendisi şifalı bitkiler uzmanı olduğundan başak bişey dedi.

okalüptüs yağından bir damla,amaa kesinlikle bir damla.başka yerine değdirmeden burnuna damlatacakmışsın.başka yere değerse yakıyormuş çünkü.
ve sabah akşam cin geveniçayından demleyip içeçekmişsin.
iyi geldiğini söyledi .canım yapıp yapmamak sana kalmış .sen yinede netten bi bakıver.
damlayı kaç kez kullanılacağını söylemedi ama.bir defada çözüm getiriyormu acaba. işte onu bilmiyorum.
aslında şu acı suyu nerden bulupda burnuna cektiğini anlayamadım.o olsa keşke ne iyi olurdu..

hepinize tatlı rüyalar iyi geceleeeeeeerr..opuyorumnanaktan

.

yeşilim o sinüzit belası bende de var. yıllardır çekiyorum. benimki de yaş saç ve aşırı gripten olmuş. saç kurutma makinasıda iyice azdırırmış. kesinlikle kullanma dedi. üstelik benim miğdemide etkiliyor. bulantıdan perişan oluyorum. kurtulma çabalarıda boşuna bence.
bir arkadaşım ameliyat oldu. çok ızdıraplı bir ameliyatmış. yine oluştu. eşimde de vardı. kendisi dalgıçtır aynı zamanda. biraz derine daldığı birgün ağzından burnundan kan gelmiş. basıncın etkisiyle tabii. doktor sinüslerin boşalmış demiş. ama tekrar oluştu. tam bir çözümünü ben pek duymadım.
tek çare yaş saçlarla dışarı çıkmamak. aynı zamanda soğuk ve rüzgarlı havada evde oturmak galiba.

Son düzenleme:
Canlarım hepinize günaydın ve kucak dolusu öpücükler.Şeniz Burdada hava hala kapalı ve soğuk. Bahar gelsede rahat bir nefes alsak artık.

Destinam geçmiş olsun canım ya Çocuk işte enerji dolu ne kadar hastada olsalar hareketlilik devam ediyor. Öksürük ihmale gelmez. Umarım en kısa sürede geçer canım.:teselli:

Ladym biran önce hallolurda rahat rahat girersin canım.:teselli: Bu arada sanada geçmiş olsun sinüzit gerçekten zor hele ameliyatı dahada zormuş. Yeşilimde olmuş kıyamam .

ırnam 20 kağat değil daha fazla sıkıştırman gerekiyor demekki.:roflol: Bahsettiğin bitkiyi bende daha önce duymuştum. Bir damladan fazla kullanılmıyor diye kalmış aklımda. Yinede araştırmadan sormadan denememeli.

Duygu kızçem hayırdır canım ya nedir sorun.:teselli:

Gelmeyenleri öpüyorum.opuyorumnanaktan

Back
X