Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

tünaydınn herkese

bugün güzel bir hava var,Konya da öyleymiş,birazda ısınalım demi

benimde bağdemciğim ağrıyor iki gündür,Faranşit mi oldum bilemiyorum,

canımda sıkkın biraz belki de ondan...

hepinizi öpüyorum çookkk...

yeşilim ablacığım ne yaptın sinüzitlerin nasıl oldu fayda ettimi
şap yoksa bir kere yapıp bıraktın mı merak ettim.inşallah daha iyisindir şimdi

Tünaydın kızlar. Ben nihayet evceğizime döndüm. Baba oğul evin altını üstüne getirmişler.
Sabahtan beri uğraşıyorum, ancak yarılayabildim.
Arada uğrarım, görüşürüz.

aman anuşka güldürdün yine beni evin halini düşünmek bile istemiyorum hahaahha

kolay gelsin tatlım. lütfen kendini yormadan yap işlerini

destuşum ben de sana onu yazacaktım. iki kez yaptım şimdi biraz daha iyiyim, başım geçti şükürler olsun. teşekkürler canım.. sen de bir kaç okaliptüs yaprağını çok az kaynat (ama çok az) ılınınca gargara yap, yutma sakın sana da geçmiş olsun.

aman anuşka güldürdün yine beni evin halini düşünmek bile istemiyorum hahaahha

kolay gelsin tatlım. lütfen kendini yormadan yap işlerini

destuşum ben de sana onu yazacaktım. iki kez yaptım şimdi biraz daha iyiyim, başım geçti şükürler olsun. teşekkürler canım.. sen de bir kaç okaliptüs yaprağını çok az kaynat (ama çok az) ılınınca gargara yap, yutma sakın sana da geçmiş olsun.

sağol ablacığım,okaliptus yaprağı yok bende

olmazsa alırım,

başının ağrısının geçtiğine sevindim,tekrarlayacak gibi olursa 1-2 daha yaparsın olmazsa
daha iyi olur.

sokaklar okaliptusla dolu ama tanımıyorsundur. aktarlarda kurusu var. al mutlaka boğaz ağrılarına birebir

Canlarım merhbalar Şeniz. Hasta olanlara geçmiş olsun. Bugün malum benim temizlik günüm biraz yoruldum.

Destinam geçmiş olsun canım başın sağolsun.:teselli:

Anuşkam hoş geldin evine. Kolay gelsin.:teselli:

Yeşilim iyi olduğuna sevindim.opuyorumnanaktan

İrnam sen gez canım.kaydirigubbakcemile4

Hepinizi öpüyorum.Şeniz

sokaklar okaliptusla dolu ama tanımıyorsundur. aktarlarda kurusu var. al mutlaka boğaz ağrılarına birebir
hadi ya ! tanımayınca gözümün önündeymiş ama neyse sorar öğrenirim ben merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3
Canlarım merhbalar Şeniz. Hasta olanlara geçmiş olsun. Bugün malum benim temizlik günüm biraz yoruldum.

Destinam geçmiş olsun canım başın sağolsun.:teselli:

Anuşkam hoş geldin evine. Kolay gelsin.:teselli:

Yeşilim iyi olduğuna sevindim.opuyorumnanaktan

İrnam sen gez canım.kaydirigubbakcemile4

Hepinizi öpüyorum.Şeniz

sağolasın lerenciğim

iyi akşamlar canlarım.

anuşka kolay gelsin tatlım.bri yerden gelince helede evde biri varsa hep öyle oluyor.

lereenim her hafta temizliğin var senin,bunu iki haftada yapsan be güzelim.iki kişi değilmisiniz.her hafta dip köşe yaparsan çok yorulursun ..
ama maşallahın var,gözünde alıyor hanii yerimseniben
ay ben yaşlandımmı iycene nee.hiç temizlik yapasım felan yok helede sobalar ortadaykenn.

yeşilim sevindim inan başının ağrıması gecmiş.inş. tekrarlamaz.demek hertarafınız okalüptüs dolu haa.oranın ikliminden ne güzel çoğu bitkiler var.ee artık yolun bi torba bizde isteriikkkk zemuszemus kaydirigubbakcemile3

desdişim burdada hava çok güzeldi bugün epeydir yürüyüş yapmıyordum bugün çok güzel yürüdük arkadaşla....ne iyi oldu.evde kal kal.çok sıkılıyoz.

askerim aradı biraz önce iyiymiş.yazıcı olmuştu gayet rahat yerinde,yemek haricinde,bulunduğu yerden memnun,birde gece nöbetinde çok üşüyorum anne diyor,
yaa işte
--ben gece yatarken doalnır üstünü üşümesin diye örterdim..
üzülüyorum tabii ama buna çok çok şükür,şurda ne kaldı 3 ay bişey
gelince yine başlarız kavgalara kaydirigubbakcemile3 uzaktayken pek tatlıyız amaa.kaydirigubbakcemile5 allah yokluğunu vermesin yinede.

çok üzülüyorum zaten kayıp çocuk haberlerine.kendimi koyuyorum onların yerine.o,düşüncesi bile benim kalbimi sıkıyorkii kalmışki o anne baba nasıl dayanırlar .allahım sen tez elden bulunmalarını nasip et yarabbim sen sabır veer.:Saruboceq::Saruboceq:

hepinize iyi geceler arkadaşalrr..opuyorumnanaktan

ay kızlar iyi olmanıza sevindim..arada hafif şeyleri saymazsak.
lereenim her pazartesi aklıma temizliğin geliyor malüm pazartesi günleri her şeyin başlangıcı...bende o gün yapıyorum bir hafta yetiyor. eğer rahatsızsam başka güne kalıyor

irnam, o kaybolan çocuklara kıl sır ermiyor her an dualar ediyorum. nasıl bir acıdır of!of!.... nasıl bir vicdansızlıktır, ne Allah korkusu, ne kul korkusu ..şeytanlarından bulsunlar inşallah

ne güzel sohpetler yapılmışyerimseniben
canlarım hasta olanıza allah açil şifa versin temzlik yapanlarınıza kolay gelsinbuyrunnnnnnnnn
eee bizim gibi gelmeyenlerde allah gelmeyi nasip etsin kkolumunekankayizsmile

çok uzun bi maildii
ben kısaltım
dost olursannn
------------------------------------------------
Hataları, günahları-sevapları, her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla... Hiç yalnız kalmazsınız nitekim... Böyle bir dost bulmak için fazla bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıka gelir zaten. (Elektrik olayı ..) Bir gün bir bakarsınız karşınızda... Bir de bakmışınız sımsıcak sohbetler, derin konular, sırlar, paylaşımlar... Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı, geçmişteki izleri, geleceğe dairlerinizi, sadece ona anlatır olursunuz. Kadın, erkek Bir dost bulun! Ama gerçek olsun. Aradığında isinizi değil, sizi soran.. Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun. Anlatsın, konuşsun, açık-seçik, korkmadan yaşasın. Güvensin! Cinsiyeti olmasın! Bir kartal kadar haşin, bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun. Doğruları söylesin. Gerçekçi olsun. Yanıltmasın, kandırmasın! ıçten, sevecen, sempatik, sevdaları, özlemleri anlayabilen biri olsun. Anlasın! Ağzıyla değil, gözleriyle ve kalpten konuşsun. Yaşasın! Doya-doya yaşasın, doya-doya yaşatsın. Beyninden değil, yüreğinden versin. "Olsun varsın! Paylaşırım." desin.

Bir dostunuz olsun.

Sizi ve benliğinizdekileri paylaşsın Dost olsun!

Ama... Gerçek bir dost..

Dostçakalın

CAN DÜNDAR
alıntı

iyi akşamlar fıstıklar.
akşama kadar iki kişi zor kalktık evin işlerinin altından.
daha da bitti sayılmaz, ütüler duruyor.
hazır evdeyim diye misafirler de kuyrukta.
yarın hastane günüm.
tatil bana yetmiyor ya.
bir haftacık daha istiyorum, lütfen.

gnaydn38.gif

ben geldim ve sızleri çok ama çok özledim nasılsınız
öyle telaşlıydım ki dün bugün
yine hastaneden geldim.annem dünden beri ne tansiyonu düzgün nede şekeri
neden laf dinlimiyor bazen büyükler neden böyle laftan anlamazlar bilmem
hem kendileri üzülüyor hemde bizi üzüyorlar

selam hepicinize şekerlerim.
anuşka ben sana istediğin kadar izin veriyim tatlım ama bazı prosedürler izin vermiyyii..kaydirigubbakcemile3

duygum kıyamam sana .annene çok gecmiş olsun canım.
şifalı bitkilerden densenizbelki iyi gelebilir.hani elinde olmayan sebeblerden tansiyon,şeker fırlayabilir.sakin olamaz .kimi insanın yapısındandır.
açil şifalar canım.:Saruboceq:

hayırlı günler hepinize çok öptüm.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar fıstıklar.
akşama kadar iki kişi zor kalktık evin işlerinin altından.
daha da bitti sayılmaz, ütüler duruyor.
hazır evdeyim diye misafirler de kuyrukta.
yarın hastane günüm.
tatil bana yetmiyor ya.
bir haftacık daha istiyorum, lütfen.
tatil yapmak iyide dönüşü kötü dinlediğinden çok yoruluyorsun eve dönünce yok valizdi
çamaşırdı ütü idi yemek idi ,o yüzden evden çıkması beni bayağı düşündürüyor artık

kolay gelsin canım sana da

ben geldim ve sızleri çok ama çok özledim nasılsınız
öyle telaşlıydım ki dün bugün
yine hastaneden geldim.annem dünden beri ne tansiyonu düzgün nede şekeri
neden laf dinlimiyor bazen büyükler neden böyle laftan anlamazlar bilmem
hem kendileri üzülüyor hemde bizi üzüyorlar

geçmiş olsun canım acil şifalar annene

Back
X