Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

merhaba ben geldim

sitede biraz ağırlık yavaşlık mı var çok geç açılıyor gene sayfalar

ayy çok hastaydım,dr.dediği gibi gribe çevirdi valla,gündüz fena değil
ama akşam oldumu çok kötü oluyordum,ilaç da içiyorum ama ateş basıyor

sonra üşüme falan neyse bugün daha iyiyim,ama sesim borazan gibi oldu valla

sizler nasılsınız,ben biraz yattım öğlen 1-2 arası,sonra kalktım yemek yaptım

sonra mutfakla oturma odasının yerini sildim çamaşır sulu suyla hazır yemek yaparken ki
enerji boşa gitmesin şimdi oturdummu mayışırım diye.

hepinizi öptüm elma şekerleri şugurlarım

ayy yarında ortodontiste gideceğim,aylık işlemler offff valla

herkese guzel haftalar.

irna ablacıgım inan yenı geldim.annem fizik tedavıye gidiyor sabah bırakıyorum ögle tatlı alıyorum
bazen servizle gidip gelicek derken işlerde oluyor
vakit buldukça giriyorum
aşk olsun neden begenmemeyeyım...
ben sizleri seviyorum biliyorsun ablacıgım

herkesi tek tek öpüyorum sevgiler saygılar

anooooommm kıyamam ben sanaa. babacığın yapamıyormu duygum ,hem işe git sonra tekrar gel geri gitt,ayy çok yorulursun bebeğim yaa.neyse aman tek annen iyi olsunda seyrek gel canım benim .yeterkii kendininden haber ver.biz burda ablaların merak ediyoruz
şaka takıldım işte.özlüyoruz valla yaa.

desdişim çok gecmiş olsun sanada.fena üşütmüşsün belli,açil şifalar tatlım.grip girpde dişçide zorda olur şimdi..:teselli:

konulara bakıyorum gadie sarissacım.

güzel akşamlar
güzel yarınlarrrrrrrrrrr
hasta olan arkadaşlara açil şifalarrr dilerim
yeşilimmm antalyada fırtına varmış dikkat et deniz kenerına gitmeee
olurmuuu:)öptümmmm
---------------------irnam bebek nasıl oğlunn ne zaman geliyor sende ne haberler
ve gecmiş olsun üzüldüm ben ya allahım neler veriyor demiiiii:(

İyi akşamlar:kedi: Uzun zamandır uğrayamadım çok üzgünüm....
Hayatım şu sıralar o kadar yoğun ki fırsat bulamıyorum...
Ama yine de iyiyim. Düğün hazırlıkları devam ediyor. Önümde kaldı 4 ay. Çok strese girdimbilmiyorumkismile İnşallah şu yoğun dönemlerimi atlatayım aranıza dönüş yapacağımopuyorumnanaktan
Hepinizi çok çok özledim. Yeşilim ablam, Leren ablam, İrnam, Destişim, Firstladym, Adaşımm, Sarissa, güneş ablam yazamadığım herkeşler çok çok öpüyorum sizi... Kendinize çok iyi bakınŞeniz

good-morning99.jpg

bende fazla gelemedim. okuyup çıktım sadece. bu aralar çok yoğunum. hastalara acil şifalar diliyorum. en yakın zamanda buluşmak dileğiyle.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canlarım merhabalar. Hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.Şeniz

Dün malum temizlik günümdü temizlikten sonra bir baş ağrısıyla uğraştım ki sormayın. :çok üzgünüm:Neyse bugün daha iyiyim.

İrnam geçmiş olsun canım acil şifa diliyorum:Saruboceq: hastalığın her türlüsü zor.:teselli:

Sarissacığım hem sevindim hem üzüldüm . Kısmet anne olmuyorsun ama teyze oluyorsun gözün aydın. Seneyede senin güzel haberlerini alırız inşallah.:teselli:

Duygu kızçem anneciğine acil şifalar canım.:Saruboceq: Annelere ne yapsak az. :1hug:

Destinam sanada geçmiş olsun canım ya en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.:1hug:

Yeşilim bugün hava nasıl? geçmiş olsun tüm Antalyaya.

Esmerim o tatlılar ne öyle oy oy yemede yanında yat.opuyorumnanaktan

Duygusalım nişanlın içinde üzülme hakkında böyle hayırlı demekki. Kolay gelsin bunlar güzel koşuşturmalar.:dance:

Böcüğümü özledik:çok üzgünüm:

Ladym, Anuşkam,Şeniz

günaydın şekerler

hepiniz iyi olun iyi haberlerinizi alalım o yeter bize..ama uğramayınca merak ediyoruz

hava fena değil bulutlu ama pencerelerim açık güzel hava girsin içeriye....Antalya böyle işte..ınsanı şaşırtır
anuşka ankaraya gittin mi, döndün mü?

anooooommm kıyamam ben sanaa. babacığın yapamıyormu duygum ,hem işe git sonra tekrar gel geri gitt,ayy çok yorulursun bebeğim yaa.neyse aman tek annen iyi olsunda seyrek gel canım benim .yeterkii kendininden haber ver.biz burda ablaların merak ediyoruz
şaka takıldım işte.özlüyoruz valla yaa.

desdişim çok gecmiş olsun sanada.fena üşütmüşsün belli,açil şifalar tatlım.grip girpde dişçide zorda olur şimdi..:teselli:

konulara bakıyorum gadie sarissacım.

herkselere selamın hello bayenlerzemuszemuszemuszemus

amın irna ablacıgım..babam yapar ama konyada degil
kardeşlerimde kendi dertlerindeler herkeste var bir telaş ben kosturuyorum
çok yoruluyorum çok eve gıdıne sızıp kalıyorum
ama ınankı ablacıgım annem ıyı olsunda gerisi gelir geçerkaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar
lerenim gecmiş olsun çamaşır suyu fazla mı kullandın canım
benim öyle olurda hemen başım ağrır kokusundan

yeşilim ne tuhaf dün yeller,seller birbirine katarken bugün günlük güneşlik .ama dünde neyidi öyle,heryeri birbirine katmış fırtına.umarım çok fazla zarar yoktur

duygusal hoş geldin,düğünede az kalmış,hadi kolay gelsin fazla stresede girme nasıl tutarsan öyle gidiyor bu işler.canını sıkma yanii.

esmerim bebek iyi canım 4,5 kilo olmuş gecen videosunu gönderdiler tombişleşmiş bayaa.oğlanada az kaldı üç ay kadar.bitti bile diyormuşum askerlik.kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kaynanalık nasıl gidiyooorrr..:jeyyar:
evet malesef helede sinsi seyreden hastalıklardan korkacan canım yaa

leydiimm sende yoğunmuşsun,aman hasta felan olmayında,
anuşkaaa senide öpüyorum

vee hepinizi kocamaaannnn öpüyorum.

Cumartesi Ankara'daydım canlarım. Malesef Songül ile görüşemedik. ışleri vardı onun. Eh, biz de iş için gitmiştik.
En güzel tarafı kızıma Anıtkabir'i gezdirmek oldu. Oğluma da bir sürü hediye aldım oradan. Benim oğluş Atatürkçülüğü ile meşhurdur da...

Cumartesi Ankara'daydım canlarım. Malesef Songül ile görüşemedik. İşleri vardı onun. Eh, biz de iş için gitmiştik.
En güzel tarafı kızıma Anıtkabir'i gezdirmek oldu. Oğluma da bir sürü hediye aldım oradan. Benim oğluş Atatürkçülüğü ile meşhurdur da...
[/QUO
çok güzel yapmışın oğlunuz güle güle giysinnnn
eeeeeee anıtkabiri gezmemk olmazdııı iyi yapmışınızzzz
--------------------------------------------
nasılsınız hanımlar :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
irnam tşk ederim iyi dileklerin için kaynanlık iyi gidiyorrrrrr
darısı sanaaa :emir_bebek::emir_bebek:
iyi akşamlar öptüm hepiniziiiiiolumunekankayizsmile

bu aralar hiç kendimde değilim. herşeyi unutur oldum. koşturmaktan inanın neyi nasıl yapacağımı bilemez durumdayım. üstüne üstlük kedim rahatsızlanmıştı. onunlada uğraştım. neyse şimdi keyfi yerinde. tabii benimde keyfim yerine geldi. izmir buluşmasına gidince onu mecburen evde bırakmıştım. odasının sobasınıda açık koymuştum. geldiğimde buz gibi salonda buldum onu. kuşları seyretmeye oraya gitmiş. tabii üşütmüş. iki gün başından ayrılamadım. hiç keyfi yoktu. hayvanda olsa, oda bir can taşıyor. şimdi yine muzurluklar peşinde. aman iyi olsunda ben yaramazlıklarına razıyım.
oğluşuma üzülüyorum. okulu bitmişti. fakat alttan dersleri vardı. şu sıralar bu sınavlara giriyordu. habire anacım dua ette bitsin diyordu. maalesef 1 dersini veremedi. çok üzüldü. tabii bizde üzüldük. bir ders yüzünden seneye yine harç yatırmak zorundayız. çok içerlemişti. bu bizide etkiledi. canın sağolsun diyoruz ama teselli etmekte zorlandık. neyse oda biraz olsun sakinleşti. bu sayede bende biraz rahatladım. ana olmak çok zor ya.

selamm
bugün öğleden sonra hastaneye gitcem.dudağımın iç tarafında yağ bezesi oluşmuştu,iki dişimle arada kıstırı veriyordum onu ,sonrada patolojiye gidecekmiş alınan parca.birde kolumdan alacaklar aynı anda.
aslında bu yağ bezeleri kol ve bacaklarımda dolu.nasıl neden oluşur anlamıyorum,irili ufaklı,ama dışardan belli değiller.bitanesi tam kalca bacak kemiğimin üstünde sert bir yerlere yatamıyorum acıtır canımı.unuda aldırcam ama onun MR istedi dr. bayaa büyük çünkü,.kendime iş cıkartım yine .

bana dua edin şekerlerim temiz cıksın sonuclar.

hepinizi öpüyorum..

leydim oğluna üzüldüm canım ama olsun canı sağ olsunda,naparsın cıkacak varmış harc parası insanın canına okuyor biliyorum tatlım ama eldende bişey gelmiyor.inş. yaz okulunda verir daha ucuza patlar belki.

Back
X