Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

iyi günler hepinize,dün ben kk ya hiç giremedim,açılmadı forum sayfası,siz gene iyi girmişsiniz.

İrnacığım geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçların canım.

hepinizi öptüm Şeniz

Canlarım tünaydın hepinize. kaydirigubbakcemile3

Ladym annelik çok zor ve ömür boyu bitmiyor . Hep güzel haberlerle geçsin günlerimiz.:1hug:

İrnam geçmiş olsun.:teselli: Eşimdede çok var beze şekerli yiyeceklerin bezeleri beslediği söyleniyor. Bünyede yapıyormuş. Canım merak etme güzel haberler getireceksin bize.:Saruboceq:

Hepiniz öpüldünüz tek tek saymadım.Şeniz

bu aralar hiç kendimde değilim. herşeyi unutur oldum. koşturmaktan inanın neyi nasıl yapacağımı bilemez durumdayım. üstüne üstlük kedim rahatsızlanmıştı. onunlada uğraştım. neyse şimdi keyfi yerinde. tabii benimde keyfim yerine geldi. izmir buluşmasına gidince onu mecburen evde bırakmıştım. odasının sobasınıda açık koymuştum. geldiğimde buz gibi salonda buldum onu. kuşları seyretmeye oraya gitmiş. tabii üşütmüş. iki gün başından ayrılamadım. hiç keyfi yoktu. hayvanda olsa, oda bir can taşıyor. şimdi yine muzurluklar peşinde. aman iyi olsunda ben yaramazlıklarına razıyım.
oğluşuma üzülüyorum. okulu bitmişti. fakat alttan dersleri vardı. şu sıralar bu sınavlara giriyordu. habire anacım dua ette bitsin diyordu. maalesef 1 dersini veremedi. çok üzüldü. tabii bizde üzüldük. bir ders yüzünden seneye yine harç yatırmak zorundayız. çok içerlemişti. bu bizide etkiledi. canın sağolsun diyoruz ama teselli etmekte zorlandık. neyse oda biraz olsun sakinleşti. bu sayede bende biraz rahatladım. ana olmak çok zor ya.

laydm bende giremiyorum eskisi gibi hiç keyfim yok ...oğlun için üzülmeyin nolur ,herşeyde bir hayır vardır desem inan doğru derim...

selamm
bugün öğleden sonra hastaneye gitcem.dudağımın iç tarafında yağ bezesi oluşmuştu,iki dişimle arada kıstırı veriyordum onu ,sonrada patolojiye gidecekmiş alınan parca.birde kolumdan alacaklar aynı anda.
aslında bu yağ bezeleri kol ve bacaklarımda dolu.nasıl neden oluşur anlamıyorum,irili ufaklı,ama dışardan belli değiller.bitanesi tam kalca bacak kemiğimin üstünde sert bir yerlere yatamıyorum acıtır canımı.unuda aldırcam ama onun MR istedi dr. bayaa büyük çünkü,.kendime iş cıkartım yine .

bana dua edin şekerlerim temiz cıksın sonuclar.

hepinizi öpüyorum..

leydim oğluna üzüldüm canım ama olsun canı sağ olsunda,naparsın cıkacak varmış harc parası insanın canına okuyor biliyorum tatlım ama eldende bişey gelmiyor.inş. yaz okulunda verir daha ucuza patlar belki.

şu an ezan okunuyor irnam. hepimiz sana duacıyız
Allahın izniyle temiz çıkacak bize güzel haberler gelecek...

Hepimizin güzel haberleri gelsin İnşallah...çok çok öpüyorum sizi

sağolun canlarım benim.
lokal anestezi yapıldı işim erken bitti ama dr. bekledim diğer ameliyatlardan cıkıp bizlere ilaç yazması için.vede saat beşi buldu cıkmamız.neyseki dudağım acıyor şimdilik uyuşukluğu gitti yani,kolumdan henüz bişey hissetmiyorum,
20 gün sonra patolojo sonuçlarını alacam.bacamdakinide bi 20 gün sürer MR randevüsü ileri tarihde çünkü.

ayy lereenim ben fazla şekerli şey tüketmemki çayım bile hiç şekersizdir.bi çikolata severim oda kırk günde bir kaydirigubbakcemile3. ama olsa hergün yerim yanii.:jeyyar:

effect045atiyexr3tp5.gif

günaydın şekerler

irnam inşallah her şey iyi olacak

Arkadaşımın torunu oldu. ben de taze bebek sevmeye gidiyorum mis gibi.....

ay gittim kokladım o mis bebeği....çok kızdım o kadar kalabalık ve uzun oturuyorlar ki sanki güne gitmiş hatunlar...kapalı yerde taze bebekle olur mu hiç. söylendim hepsine kalktım eve geldim...arkamdan konuşmuşlardır. çok da umurumda :):) hahah.
ben çok kızarım öyle lohusada, hastada çok oturana... herkes bilir ben gidince bi renkleri döner "eyvah şimdi söylenir yeşilim" diye ...ama gel gör ki çoğu bildiğini okur ...
Allahtan benim gibi düşünen, davranan arkadaşlarım var.....

Oy oy oy ne tatlı süt kokarlar:emir_bebek: . Ah Yeşilim düşüncesiz insanlar o kadar çokki. Bebek savunmasız her türlü mikroba açık durumda. Can doğduğundada kızım gelen kişilere ellerini yıkamadan bebeğe dokunmamalarını rica etmişti bazı akrabalar alınmıştı. Halbuki kendilerinin düşünmeleri gerekir . Herkes bir olmuyor ne yazıkki.

İrnam 20 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz.:1hug:

ben bırakın yeni doğmuşları, büyükleri bile öpmem. sadece koklarım.
yeni bebeklere dokunmam bile.
bizim milletimiz hasta ziyaretini kısa kesmeyi bilmiyor malesef.
herkes iyi niyetli tamam da ölçüyü kaçırmamak gerek.

iyi akşamlar ben her zaman gec kalyorum işden olunca zaman olmuyor burda güneş doğmayı versin ben hemen kendimi işden buluyorummmm neyse allah iş derdi versin canlarımmm
irnam gecmiş olsun benimde sırtımda vardı beze aldılar sonuç iyi çıktı takmadım hiç kafamaa bile beş yıl onceydiii:)
leydimmm üzülme canı sağ olsun olan alta dersi olsun bi denmmmmmm:)
hepnize sevgilerrrr kırşehirdennnnnolumunekankayizsmile

hayırlı cumalar...

bu hafta bitti nihayet.
çok uzun geldi nedense bu hafta bana.
sanki iki haftayı birleştirmişler gibi
tatil rehavetini üstümden atamadım sanırım.
hepinizi öpüyorum.

Back
X