ay gittim kokladım o mis bebeği....çok kızdım o kadar kalabalık ve uzun oturuyorlar ki sanki güne gitmiş hatunlar...kapalı yerde taze bebekle olur mu hiç. söylendim hepsine kalktım eve geldim...arkamdan konuşmuşlardır. çok da umurumda :):) hahah.
ben çok kızarım öyle lohusada, hastada çok oturana... herkes bilir ben gidince bi renkleri döner "eyvah şimdi söylenir yeşilim" diye ...ama gel gör ki çoğu bildiğini okur ...
Allahtan benim gibi düşünen, davranan arkadaşlarım var.....
ohhh nede iyi etmişsin valla.ağzına sağlık.hiç gelemem bende aynı şekilde patlardım .kızan kıssın.aslında ev sahibinin işinede gelir bizim gibi davrananlar varya ,işte söyleyemezler yazık..
kıyamam onlara yaa koklamaya bile kıyamam,kalmışkii şapur şupur öpecen.
bizde bugün eşimin köyüne gittik eşimin dedesi ölmüştü ( 95 ) kırkı cıkmış mevlüt vardı,öğlen sonuda geldik.
aman o değilde ev sahibimi dr. lar alın götürün demiş.herşey için çok gec kalınmışmış. çok üzgünüm yaaa.
aman nolur en ufak vucudunuzda olan biteni ihmal etmeyin nolur arkadaşlar tamam ölüm yaşlıya gence hepimize var ama tedbiri elden bırakmadan kaliteli yaşamakda var.
gerci hangimiz yapıyoruz bunu,herşeye kafamızı takıp,kötü alışkanlıklardanmı vazgectik.işte bu kadın hayatında içki sigara eline bile almadıkii gel gör yine kanserr.ooff neyse ben fazla konuşmadan ayrılayım ne yazdığımıda şaşırdım