Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ay gittim kokladım o mis bebeği....çok kızdım o kadar kalabalık ve uzun oturuyorlar ki sanki güne gitmiş hatunlar...kapalı yerde taze bebekle olur mu hiç. söylendim hepsine kalktım eve geldim...arkamdan konuşmuşlardır. çok da umurumda :):) hahah.
ben çok kızarım öyle lohusada, hastada çok oturana... herkes bilir ben gidince bi renkleri döner "eyvah şimdi söylenir yeşilim" diye ...ama gel gör ki çoğu bildiğini okur ...
Allahtan benim gibi düşünen, davranan arkadaşlarım var.....

ohhh nede iyi etmişsin valla.ağzına sağlık.hiç gelemem bende aynı şekilde patlardım .kızan kıssın.aslında ev sahibinin işinede gelir bizim gibi davrananlar varya ,işte söyleyemezler yazık..
kıyamam onlara yaa koklamaya bile kıyamam,kalmışkii şapur şupur öpecen.

bizde bugün eşimin köyüne gittik eşimin dedesi ölmüştü ( 95 ) kırkı cıkmış mevlüt vardı,öğlen sonuda geldik.
aman o değilde ev sahibimi dr. lar alın götürün demiş.herşey için çok gec kalınmışmış. çok üzgünüm yaaa.
aman nolur en ufak vucudunuzda olan biteni ihmal etmeyin nolur arkadaşlar tamam ölüm yaşlıya gence hepimize var ama tedbiri elden bırakmadan kaliteli yaşamakda var.

gerci hangimiz yapıyoruz bunu,herşeye kafamızı takıp,kötü alışkanlıklardanmı vazgectik.işte bu kadın hayatında içki sigara eline bile almadıkii gel gör yine kanserr.ooff neyse ben fazla konuşmadan ayrılayım ne yazdığımıda şaşırdım

gunaydin81f672gn1.gif

nasılsınız yeşilim misafirleriiii
yeşilim bende oyle sapur şüpür öpenlerii sevmem ama bizim b urada adet
doğumda herkes gelir çoçuğun büyümesinin beklemezzz:):olmaz::emir_bebek:
burda havaaa soğukk bügün çok misafir vardı
akşamda köyümde misafir var yemekliii
------------------------------------------
irnammm gençken kiymetimizi bilmedikk şimdi çekıyoruz şimdide hastalıkdaa canımız çıkyorrrrrrr
sanada gecmiş olsun
başınız sağ olsunnn
ı

günaydıııınnn

sevgililer günümüz kutlu olsun,ömür boyu sevgimiz sevilmemiz hiiç bitmesin..:asigim:

herifcüme hadi bugün karı koca değilde sevgili olalım,kalk bişeyler yap boş durma dedim
mayıştı kaldı dahada yerinden kalkmıyo adam yaaa..,düşünüyomuşşş.
ayyy devlet işi oldu sankiii,,hala düşünmekte , :roflol: :roflol:

ilahi irnam alemsin valla
adamcağız "sevgili nasıl olunuyordu" diye düşünüyordur sanırım:)
bi de içinden "çattık!" demiş de olabilir tabii kaydirigubbakcemile3

14 Subat Sevgililer Gununuz Kutlu olsun....
eee benimkiside bi üçlü tabak almış bu ne dedimmm :)kafamçokkarıştı
bana sen beğendin almadın yaaa onu ben aldım hahahahahsempatiksalakcinni
ya ben başka bişey beğenseydimmmm:kedi::bbo:

sarissa sorma sevgili ne demek biliyorda işte yalan şey olmak denir buna yaa neyse demeyim,gülcülerde ölmül hep .zaten benim şansımdan bütün çiçekciler ölüyor bugün nedense. sempatiksalakcinni.

esmerim iyi yine üçlü müçlü almış ya kıss adam gül gec.

gadifecim canım seninde sevgi günün kutlu olsun.nasıl oldun iyimisin şuan,aman kendini fala yorma tatlım.

hepinizi gocamaaaannn öpüyorum.iyi akşamlar şekerpareleriimm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın bayanlar...
hadi kalkın çok güzel bir güne uyandık.
bahar geldi sanırım.

yarıyıl tatilindeki fotolarımızdan oluşan yeni bir albüm düzenledim.
bilginize:)

günaydın şekerlerim

sevgili günü geçti...adamlar akıllı, "masraftan başka bi şey değil ne günüymüş" diyorlar.yine de tebrik ediyorlar kuru kuru da olsa..ya da bi çiçekle

genç değillerde ondaaaaan. tavlama kıvamında olsalar seyret cambazlıkları hahaha

biz bu sevgililer gününde ekonomiye can veremedik.
akşam çocuklarımızla bir yemeğe çıktık, bi de markete girdik o kadar.
Eşim, markete gireceğimize keşke sana bi tek taş alsaydım, daha az zarar ederdim dedi ya neyse....

Back
X