Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

canlarımsınız benim siz ya....nasıl merak etmişiniz...tek tek öperim sizleri.bugün hiç giremedim kk ya...
son bır kaç haftadır sık giremiyorum.
bazı şeylerle ugraştım.desti bastan beri detaylı biliyor.yeşilim ablamlada dun konuştuk biliyor.
bu sebebten dolayıda nıckımı degiştirdim ve alışamadımda bu nıcke heran duyguçıkmazı olabılırım kendimi yabancı gibi hissediyorum dogrusu ne nick bana uydu ne ben nicke....2,5 yıllık üyeyim kendimi daha yeni yabancı gibi hissediyorum
sonuçta degiştirecem sanırım.

ben iyiyim şükürki....inşallah herşeyde düzelecek yavaş yavaş...
sizler nasılsınız.kucaklıyorum ve öpüyorum herkesi.iyi hafta sonları diliyorum..

tşk ederim lereerinim güzel ve faydalı bilgilerr
-------------------------------------------
cumanız mubarek olsunnn
benimde iş yerindeki pç kafayaı yedi ançak evden girebilyorummm bennnn hepinize güzel tatlı uykular yarınlar şugurlarrr
:)

canlarımsınız benim siz ya....nasıl merak etmişiniz...tek tek öperim sizleri.bugün hiç giremedim kk ya...
son bır kaç haftadır sık giremiyorum.
bazı şeylerle ugraştım.desti bastan beri detaylı biliyor.yeşilim ablamlada dun konuştuk biliyor.
bu sebebten dolayıda nıckımı degiştirdim ve alışamadımda bu nıcke heran duyguçıkmazı olabılırım kendimi yabancı gibi hissediyorum dogrusu ne nick bana uydu ne ben nicke....2,5 yıllık üyeyim kendimi daha yeni yabancı gibi hissediyorum
sonuçta degiştirecem sanırım.

ben iyiyim şükürki....inşallah herşeyde düzelecek yavaş yavaş...
sizler nasılsınız.kucaklıyorum ve öpüyorum herkesi.iyi hafta sonları diliyorum..

hoş geldin yeni nikin zehirzemberk neyeki hayırdır bu niki neye aldınnnnnnsempatiksalakcinni

hepinize iyi geceler kızlar.

ooff sormayın arkadaşlar ya,alacak verecek davası halen paramızı alamadık .bizde çifçilik var soğan satmıştık malatyalı birine kaç aydır oyalayıp duruyor.iki kere parayı alamaya gitti alamadı bugün yine gitti malatyaya bizimki.ama yine eli boş gelecek biliyorum.doğru düzgün tüççar bulamzki alış veriş yapmaya kendi memleketinin adamı dururken taa nerelere sat,o yüzden kapıştık başka şeylerde var tabii.birikti iyicene içimde patladım yanii.

duygumm senin sayfana yazmıştım zaten sen kiiimm bu nick ne alaka diye.sana yakışmamış doğrusu ama kızgın olduğun bir anda olsa gerek.sakinleşmişsinki kendine yabancı olduğunu kanısına varmışsın.canım benim sen iyi ol yeter biz seni her adınla severiz tanıyoruz artık seni.hiiç üzülme değmez hiçbişey senin tatlı canın

lerenim sağol canım bilgiler için.bizleri düşünmen çok hoş doğrusu. öpüyorum tatlım seni.

esmerim torunu sormuşsun.bayadır gaz sorunu var ne kullandıysa gideremedi annesi dr. bir kaç ay sonra düzelir demiş sabredecek artık geceler haram olmuş anlıcanız.

gadifem sen nasılsın canım ameliyat yerin iyileştimi tamamen.

yeşilim senide öpüyorum gocamanındaaann.

yarın giremem belkide teyzem tesbih cektircek pazar günü için.yarında dolma sarmaya gitcem oraya.yarın akşama görüşürüz çiçekler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

goodmorning.jpg

of irnam bu sizin için ilk. biz iki defa dolandırıldık ya. ah bu erkekler ah. bir sözümüzü dinleseler. nerde yine kendi kafalarının doğrultusuna giderler. bize çok tuzluya oturmuştu canım. eşim bu yüzden emekliye ayrılıp borcu kapatmıştı. mahkemeler yıllarca sürdü. kazansakta, verdiğimiz parayı bile kurtaramadık. üstüne üstlük dünya paramız gitti. hala bir sonuç yok. kısaca üstüne su içtik.
bizdeki fırtınaları görecektin o zamanlar. sen sadece küsüyorsunuz. ben çok kötü olmuştum. adam yürüse kabahat, otursa kabahatti. bütün hıncımı çıkarıyordum. şimdi şimdi kendime geldim. fakat halada hıncım geçmedi desem yeridir. boşu boşuna rızkımızı götürüp biz yemedik sen ye dedi.
ah yine yaram deşildi. çok zor seni anlıyorum. kendini bu yüzden boşuna hırpalama canım. giden gidiyor.

günaydınnn canlarım nassınız

ırnam ınş alırsınız paranızı cnm yaa hak yerını elbet bulur bızımde son model arabamızı dolandırıcılara kaptrdı babam 2000 yılında 15bın tl ıdı

neysem gelem bende özet yapam sıze
,kocam işe gıttı ben 12de işe gtcem mantı yaptım corba yapcam evı topladım sızlerle sohbete geldıom
herkesı cok cok cok öpyom

günaydın kızlar

böcüğüm iyi, mutlu olmana seviniyoruz

irnam, lady erkekler kadınlara göre daha saf bazı konularda, defalarca aynı yanlışları yapar dururlar...onlarda mutlaka üzülüyordur ama biz dışa vururuz onlar içlerine atıyorlar . inşallah bu sefer alır irnam üzülme, kızma canım

zamanında abinizin iyi niyetinden kaç ev paramız hala gelmedi düşünün artık

huzurlu hafta sonu diliyorum

günaydın şeker.

ahh ahhh leydim yeşilim bu ilk değilki yeşilim biliyor gerci,
leydim bizim kefillik yüzünden beş katlı evim gitti bitanem,adama yüklüce parayı cek ver eline sonrada cektiği kişi birini öldürüp aynı anda intihar etti ve bizde içine girmeye hayal ettiğim evimizi sattık komple faizler çoğaldıkca ancak kurtara bildik pacamızı.ve şimdi kiralardayım .araba desen sıfır o zamnlar yeni cıkmıştı toyota corollamızı vanlılara kaptırdı.amaaann daha neler neler.saymakla bitmez.artık tükendim bıktım ben sürekli herşeyler iç gecire duruyum,bizimki dost gönüllesin sabrım kalmadı .bazen öldüresim geliyo.bazen nasibimiz bumuymuş diyorum.ne bilim işte haksızlıklara tahammülüm kalmadı insanlara güven yüzünden bir baltaya sap olamadık kısacası.bigün kalbim duracak bu gidişata ama hadi hayırlısı yine :çok üzgünüm::çok üzgünüm:hata üstüne hataa küsüm ama öldüresiye küsüm vallahii.
canınızı sıktım iycene.teyzeme gidecem hoşcakalın

günaydın şeker.

ahh ahhh leydim yeşilim bu ilk değilki yeşilim biliyor gerci,
leydim bizim kefillik yüzünden beş katlı evim gitti bitanem,adama yüklüce parayı cek ver eline sonrada cektiği kişi birini öldürüp aynı anda intihar etti ve bizde içine girmeye hayal ettiğim evimizi sattık komple faizler çoğaldıkca ancak kurtara bildik pacamızı.ve şimdi kiralardayım .araba desen sıfır o zamnlar yeni cıkmıştı toyota corollamızı vanlılara kaptırdı.amaaann daha neler neler.saymakla bitmez.artık tükendim bıktım ben sürekli herşeyler iç gecire duruyum,bizimki dost gönüllesin sabrım kalmadı .bazen öldüresim geliyo.bazen nasibimiz bumuymuş diyorum.ne bilim işte haksızlıklara tahammülüm kalmadı insanlara güven yüzünden bir baltaya sap olamadık kısacası.bigün kalbim duracak bu gidişata ama hadi hayırlısı yine :çok üzgünüm::çok üzgünüm:hata üstüne hataa küsüm ama öldüresiye küsüm vallahii.
canınızı sıktım iycene.teyzeme gidecem hoşcakalın

irnam ah canım benimde sayamadığım çok. demek ki tek değilmişim. sadece 2 tanesi mahkemeye yansımıştı. bu yüzden bende kiralarda sürünüyorum. yeşilim erkekler zeki geçinirler sadece. aslında gerçekten saflar. opuyorumnanaktan

selam iyi pazarlar kaydirigubbakcemile5
irnam Allah yardımcınız olsun cnm zor tmm ama kendi üzme canınız sagolsun hersey olur opuyorumnanaktan
böcügüm seni görmek ne güzel ama rastlaşamıyoz özledim olumunekankayizsmile
duygum bu nik yakışmadı sana katılıyom :sinifsinif:

iyi akşamlarr.bugün teyzemin okuması vardı ümreye gidecek,ordaydım yeni geldim sayılır,
kızlar geldi malatyadan bizimki ama boşuna gitti yine ve yine şu gün göndercez diye doldurup göndermişler.aylardır kanıyo bu yalanlarına yine kanmış sinirden kuduruyom ben burda kıvranırken elalem benim paramla sefa sürsün bu nasıl düzen,bu nasıl vicdan.aklım almıyo.uuff uffffff.alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :oklava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook öff bunlar yetmiyo şöle balta,balyoz felan yokmu bu simileylerden hırsım gecmiyooooooooooo

iyi akşamlarr.bugün teyzemin okuması vardı ümreye gidecek,ordaydım yeni geldim sayılır,
kızlar geldi malatyadan bizimki ama boşuna gitti yine ve yine şu gün göndercez diye doldurup göndermişler.aylardır kanıyo bu yalanlarına yine kanmış sinirden kuduruyom ben burda kıvranırken elalem benim paramla sefa sürsün bu nasıl düzen,bu nasıl vicdan.aklım almıyo.uuff uffffff.alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :oklava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook öff bunlar yetmiyo şöle balta,balyoz felan yokmu bu simileylerden hırsım gecmiyooooooooooo

irnam sakin ol canım. bak bu sinirle hasta filan olursun. allah esirgeye. ben o zamanlar yakalandım tansiyona. sakın kendini hırpalama. bağır çağır ama içine atma güzelim. aklına gelince çık dolaş. hırsın geçmesi için aklına ne geliyorsa onu yap. sessizce bir köşeye sinip sus pusta olma tabii. hatta bağıra bağıra ağla. rahatlatıyor insanı.

duygum eski nickini seninle bağdaştırmıştık. ay bunu pek sevmedim. eski nickini niye değiştirdin pek anlamadım. bende önceki nickimi bir olaydan sonra değiştirmek zorunda kalmıştım. seninde benim gibi bir durum yaşadığını sanıyorum. ama bu hiç olmamış. daha güzel birşey olsaydı keşke.

herkese ıyı haftalar hayırlı aylar...

gadıfem ve laydım bende sevmedım hemde hiç....bir kaç tane yazdım kazen abıye bunu uygun gördü ama kendime ınanın hiç yakışmadı ve kk da yabncı gibi hissettim kendimi bugün degiştirmek için kazen abıye tekrar forum yolladım.

bakalım iaşşal degişirde bende eski duygu olurum.fırstlaydım benımde bır sorun oldu degiştirdim ama düzeliek işallah......

Back
X