Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Böcüğüm haydi hayırlısı, bak ne cici evler. inşallah tatlım herşey gönlünce olsun inan senin kadar sevindim heyecanlandım

nasılsın lereenim canikom

ben geldim...........mafoldumben

bıraz sitem edeyim..........kimseniz ortada bı duygu vardı nerelere gitti bu kız dıye sormamış......:olmaz:.....özlememişiniz............çüstüm işte çüstim.........mafoldumben

cok kötü şeyler oldu..........cuma sabahı erkenden bi telefon geldi.........
hakanın amcası .......hakanın babasını aradı...annemız çok hastalandı acile kaldırdık acil gelin diye....
şok olduk ..........abar topar yola cıktılar.......
babanne kapl grızı geçirmiş ve sizlere ömür.......amcasıgıl dememişler konyay gidince ögrendilir.......
hakan için babannesi annesinden önce gelirdi..........çünkü annesi çalıştıgı için anneligi babanne yapmış........
yıkıldı hemde çok acısıyla bana tek istedigi benim mürüfetimi görmekti dedi.........
sen hep erteledin ....göremedi dedi..........
bende bu lafına üzüldüm........agladım sanki benim yüzümden olmuş gibi......
acısına verdim ben nerden bilirdim ki böle olacagını........
sonra telefon açıp özürdiledi.....
çok agladı canım .......üzüldü...........bizde tatılden döndük cuma aksamı.......
cumartesi pazar ordaydık........
amarikada amcası vardı onu beklediler cenaze kalkması için........
dunde mezarlıga zıyarete gıderken....kaza yaptılar kuzenıyle hakan bacagı sargıda incitmiş.....hafifi aksak yürüyor........
nasıl korktum hastanedeyiz kaza yaptık deyince........
agladım bende cok......senağlama
biliyormusunuz size bir itiraf ..........
bu kadar baglandıgımı ve sevdıgmı bilmiyordum......onu hastanede görünce ilk defa böyle sarılmışım..........korktum .........şükür ki bi şeyi yokmuş.........
ben ailem istiyor ailemin istedigi biriyle evleniyim dedim beni seven biriyle .......
ben başta istemedim aklımda net olmayan şeyler vardı..........kendi duygularımla ilgili
galiba daha netleşti...........
onun kadar olmasada seviyorum galıba......:kedi:

babannesine cok üzülüyor hemde cok.....dün yanımda agladı hanı erkek adam aglamaz diye kendini tuttu tuttu dün agladı..........
yalan dünya işte ne zaman ne olucagını bilemiyoruz bir an varız bir an yokuz.......
bende ölüm ne acısı ne biliyorum 1,5 yıl önce dayımı kaybettım.....
konyaya gıttıgımızde mezarına zıyarete gıtmıştık hakanla orda kendime yakın hissetmiştim...
babannenin vefatındada dahada yakınlaştıgımı baglandıgımı hissettim..........
ya o kazada bi şey olsaydı ben ne yapardım diye.........
kortum ilk kez onu için........
bugun sabah gittik .........gelen giden taziye ziyaretleri..........
hakan aksak aksak yürüyerek herkesle ilgilenirken kendimce düşündüm.onu izliyerek ya o ölseydi ...........babannesi yaşlıydı dedim.....ölümün yaşlısı genci olmuyor hepsi acı ama sonuçta babanne görmüş geçirmiş muhtac olmadan ......el ayaga düşmeden tertemiz gittti dedim........ya hakan olsaydı ölen........
sonra bu düşünceden korktum.........gittim yanına elinden tuttum.....
:teselli::teselli:
bugün konyada adettir cenaze evine yemek gider........annemle yemekler yaptık......
aksama götürecegiz........misafirlerle beraber yencek.........
allah rahmet etsin......
kimsenin başına kaza bele vermesın .....ölümüde geç versin.......:Saruboceq:

hepimizin başına gelcek biraz geç gelse fena olmayacak .......:Saruboceq:

işte bunlar oldu..........tatil yarım kaldı......ne yapalım kalsın yarım..........

sizler nasılsınız yeşilim ablacıgım eniştemin geçmiş dogum gününü kutlarım nice saglıklı ve uzun uzun mutlu huzurlu yıllara işallah.........a.s.

böcük....yigenin dogum gününü kutlarım uzun saglıklı ömürler canım........
hayırdır dügün yakınmı ....önemi aldınız........boşver canım herşeyim tam olsun diye bi şeyleri erteleme.......olacagı yetecegi kadarıyla olsun.......
uzun yıllar var eksiklerini tamamlamak icin.....

irnam sen nasılsınmisafirlerin varmış neler yaptın bakıyım ........kokusu pastaların yemeklerın buralara kadar geldi.........

lereenim canım sen nasılsın......bitenemler......ŞenizŞenizŞeniz

geçmiş mirac kandilinizi kutluyorum allah dualarınızı kabul etsın ne dilekleriniz varsa olsun işallah........:Saruboceq::Saruboceq:
.

duygum kafamçokkarıştı
geçmiş olsun kuzum :gitme:
Allah başka dert acı vermesin

duygumm başınız sağolsun cnm
bıde gecmıs olsun
bende benımkı yola cıkınca hep aklım onda kalırdı
söz gunu onun bınce arabaya baska arkdası bınıp kaza yaptılar ve ölduler
bıgun sonra mesleğını değiştı cok korkmustum
ama ölum bu nerde olsa bulur demekkı daha yasayacak gunumuz varmış

Böcüğüm haydi hayırlısı, bak ne cici evler. inşallah tatlım herşey gönlünce olsun inan senin kadar sevindim heyecanlandım

nasılsın lereenim canikom

evt RABBIM yardım edıo
bende heycanı yaşamaya vaktım olmuyo
şok oluyom okadr
ama evlere bakarken beğenmedıklerımı gorunce ayy vazgectım ya dedım
sonra bu haberı aldımzemuszemus ınş olur dua edın emı

leerenım saoll ablam ayy ınş olur
:Saruboceq::Saruboceq:

duygum kafamçokkarıştı
geçmiş olsun kuzum :gitme:
Allah başka dert acı vermesin

duygumm başınız sağolsun cnm
bıde gecmıs olsun
bende benımkı yola cıkınca hep aklım onda kalırdı
söz gunu onun bınce arabaya baska arkdası bınıp kaza yaptılar ve ölduler
bıgun sonra mesleğını değiştı cok korkmustum
ama ölum bu nerde olsa bulur demekkı daha yasayacak gunumuz varmış

saolun kızlar.......cuma aksamı gayet eglenceli neseli bi aksam gecırdık......yatık sabah bize baska seyler hazırladı.......
allahtan hakana bi şey olmadı şükürki iyi......
ama olada biliyor neler duyuyoruz.......
allah beterini vermesin...........
her an herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor .....
işallah son olur ve bı dahada kaza filan yapmaz......
allah kimsenin canını yakmasın acıtmasın............:Saruboceq:

ben cıkıyorum dedıgım gıbı yemek götürecegiz ........
hepiniz kendinize sevdiklerineze sahip cıkın sevgınızı gösterin..bi varlar bi yoklar gibi oluyor.......herşey masal gibi.........
hepinizi seviyorum öpüyorum canımcıklar iyi aksamlar iyi haftalaar......

Duygu kızçem çok üzüldüm canım ya .Nur içinde yatsın. Hakancığınada çok geçmiş olsun. Bırak bir gün sonrasını bir saniye sonrasında ne olur bilemiyorsun. O yüzden hiç bir şeyi dert etmeyin. Üzmeyin,üzülmeyin, kırmayın kırılmayın. Aşkolsun duygu kızçem merak etmezmiyiz hiç .

Böcüğüm kızçem hadi sen güzel haberler getir bize olurmu:)

ayy dugum seni hiç aklımıza getirmezmiyiz bidenem.ama tatilde brıakalım herkezler yanındayken hoşçavakit gecirsin .die düşündüm ya tüüühh

ama çokk
üzüldüm allah sabır versin .başınız sağolsun tatlım yaa.mekanı cennet olsun.:Saruboceq:
bak görüyomusun.boşuna dememişler bin nasihatten bir nusumet iyidir diye.neler anladın neler,hakanın kaza yapmasından.
onu sevdiğini,değer verdiğini sırf ailen için değil seninde boş olmadığını.allahtan hafif atlatmışlar,herşeyde bi hayır vardır derler yaa o misal.canım allah korumuş gercekten,çok gecmiş olsun.:teselli:
hakanın sana söylediklerine tabiki gücenme,değer verdiği sevdiği birini her insan memnun etmek ister hakanda gayri ihtiyar demiş.seni çok sevdiğinide belirtmek istiyor aslında :asigim:yinede acısının arasında senden özür dilemiş ne güzel.
allahım sonumuzu güzel eylesin,her anın tadını cıkarın,sevginizi doyyasıya yaşayın inş.

böçüğüm hadi hayırlısı canım inş.istediğin ev olur.canımcım,eksikler hiiiiiiiççç bitmez kısss,eğer bitmesini beklersen epeeeyyy bi zaman evlenemen bunu bil.biz kaç yıldır evliyiz sanmaki herbişeyimiz tamam :1no2:nerdeeeeeee.peehh,yok kızım yoookkk.biri eskiyo biri cıkıyo.onun için iğneden ipliğe tamamlamaya kalkma,ihtiyac kendini gördürür zaten onun için bişeyleri bahane etme.
ali güzel düşünmüş fazla uzatmaya gelmez bu işler.
inş. herşey sular seller gibi rahattt ve kolay olur tatlım

lerenim seninde gecmiş kandilin hayırlı olsun canım.
yeşilim napıyosun aşkısı ,benimde misafirler gec geldiği için yeni gittiler.

yaptıklarımı çok beğendiler sağolsunlar bayaa bi iltifat aldım :kedi:
ahh yakın olsaydı ikram etseydiiiimmm.hhııımmm ne güzel olurdu..opuyorumnanaktan
inanın hepinize canım cekti :çok üzgünüm:
hadi ben kaçtım.

duygum seni merak etmezmiyiz hiç canım.
üzüldüm vefat olayına, Allah Rahmet etsin. hakana selamlar ( Damadımın adı da Hakan çok çok severim onu) ve geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.

irnammm, ellerine sağlık. tabi beğenecekler, ana neden beğenmesinler. gelmim oralara. valla ham yaparım epsini, avuçlarını yalarlar.

destina yine yok dimi

epinize eyi geceler

Heyoooooo yine ben yine ben açtım tükanı:)):sm_cool:

Böcüğüm uğramamışsın:çok üzgünüm:
Hepinize sağlıklı ,neşeli, huzurlu bir hafta diliyorum. Kızçelerimi öpüyorum. Şeniz

İrnam ellerine sağlık mutlaka güzel olmuştur beğenmiyen yemesin::mymeka: yeşilimin dediği gibi biz gelir bitiririz hepsini .

Duygu, Destina iyisiniz değilmi:?:1hug:

kunaydınnnnnnnnnn
ayy uğruycam ama bı fırsat bırakmıyolarkı
patronlar ahh bu patronlarr:mymeka:

nassınız cıceklerımmm benıımmm
leerenım tukkanı acmıss cok guzell seyler yazmışş gıtmışzemuszemus

ırnam suan acıktım bılın mı acayıp pasta kek yapasım var senın yazdığını okuyunca nedensekaydirigubbakcemile3
eksık derken gercekten eksık olan seylerımız cok
:gitme:
mobılya beyaz esyaların bazıları halı perde bunlar buyuk olan seyler
benım daha ütüm bıle yoktu
gıttım h sonu gene takste gırdım
ütü süpürge mutfak robotu katı meyve sıkacağı yemek takımı aldım
gene borclandm ama almam lazım:delphin:
eyluldede onlar baslıyo
dert hıc bıtmıyo ınan
zaten kucuk mutfak seylerı alınız okadr kucuk seylerı düşünmuyom
zaten dün konustum askımlan
sımdılık erteledık cok acele edelım derken cokta zorluk cekmeyelım
buyuklerın fıkırlerını soralım dedık
zaten onun aılesı hıc karısmıyo sositosositobenım aılemde karısmaz ama babam gelcek bana yardım için çalışcak bazı seylerı o alcak
falan falan
kasım gıbı nışan olsun nisandada nıkahımız tamam mı dedım
pek sesı cıkmadı zor geldı naısl geccek 8 ay dıo
ama 8 ay dedığın nedırkı hem bazılarıda olsa eksık bıtsın askım calıstığımızda hıc deılse buyuk esyaları öderız dedım
zemuszemus ınş RABBIM yardım ederde hersey yolunda gıder
bende ıstıyom hemen evlenım ınan cok zor yengeyle yasamak
zaten abılerım evlenınce cok değiştıler
yengem hergun bıseyler üretıyo sınırım bozuluyo:umursamaz:

günaydım şugırlarım
lereenim maşallah erkencisin
böcüğüm zaman içinde herşey düzene girecek, daha sağlıklı düşüneceksiniz.kolay gelsin tatlım
kızlar şimdilik by

herkese iyi günler.........
hepinize teşekkürler ......hepünüzü sefiyommmmmmm

böcük bu kadarda düşünme canını sıkma sen ne kadar düşünürsen düşün kendini harap et........bazı şeylerde olacagına varıyor.........
bir şeyleri planlıyorsun ama başka şeyler oluyor..........
mutlaka eksiklerin olucak eksik bitmiyor ......ama kendinide bunlara şartlantırıp.........
yıpratma............
vakti gelince herşey yoluna girer canım.........
bak ben telaşlanıyormuyum......

telaşlanmak benım kanımda var
mesela bısey gorum ılla onu alcam beğendmse
:mymeka:
yada bısey olcak dedımse olmalı dıom hep

iyide böcük ......o zamanda üzülen olursun.......
herkes ister istedigi herşey olsun fakat olmuyorsada zorlamanın hırslanmanın ancak zararrı olur hem kendine hemde etrafına.......üzülürsün yıpranırsın canım........
bazı şeyleride oluruna bırak..

ben anneme gidiyom.net çok ağır bugün.
hepinizi bende sefiyoommm akşama görüşürük inş. öpüyom büsürü opuyorumnanaktan

Back
X