ayy dugum seni hiç aklımıza getirmezmiyiz bidenem.ama tatilde brıakalım herkezler yanındayken hoşçavakit gecirsin .die düşündüm ya tüüühh
ama çokk
üzüldüm allah sabır versin .başınız sağolsun tatlım yaa.mekanı cennet olsun.:Saruboceq:
bak görüyomusun.boşuna dememişler bin nasihatten bir nusumet iyidir diye.neler anladın neler,hakanın kaza yapmasından.
onu sevdiğini,değer verdiğini sırf ailen için değil seninde boş olmadığını.allahtan hafif atlatmışlar,herşeyde bi hayır vardır derler yaa o misal.canım allah korumuş gercekten,çok gecmiş olsun.:teselli:
hakanın sana söylediklerine tabiki gücenme,değer verdiği sevdiği birini her insan memnun etmek ister hakanda gayri ihtiyar demiş.seni çok sevdiğinide belirtmek istiyor aslında :asigim:yinede acısının arasında senden özür dilemiş ne güzel.
allahım sonumuzu güzel eylesin,her anın tadını cıkarın,sevginizi doyyasıya yaşayın inş.
böçüğüm hadi hayırlısı canım inş.istediğin ev olur.canımcım,eksikler hiiiiiiiççç bitmez kısss,eğer bitmesini beklersen epeeeyyy bi zaman evlenemen bunu bil.biz kaç yıldır evliyiz sanmaki herbişeyimiz tamam :1no2:nerdeeeeeee.peehh,yok kızım yoookkk.biri eskiyo biri cıkıyo.onun için iğneden ipliğe tamamlamaya kalkma,ihtiyac kendini gördürür zaten onun için bişeyleri bahane etme.
ali güzel düşünmüş fazla uzatmaya gelmez bu işler.
inş. herşey sular seller gibi rahattt ve kolay olur tatlım
lerenim seninde gecmiş kandilin hayırlı olsun canım.
yeşilim napıyosun aşkısı ,benimde misafirler gec geldiği için yeni gittiler.
yaptıklarımı çok beğendiler sağolsunlar bayaa bi iltifat aldım :kedi:
ahh yakın olsaydı ikram etseydiiiimmm.hhııımmm ne güzel olurdu..opuyorumnanaktan
inanın hepinize canım cekti :çok üzgünüm:
hadi ben kaçtım.