ben anneme gidiyom.net çok ağır bugün.
hepinizi bende sefiyoommm akşama görüşürük inş. öpüyom büsürü opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anneme gidiyom.net çok ağır bugün.
hepinizi bende sefiyoommm akşama görüşürük inş. öpüyom büsürü opuyorumnanaktan
hoşbulduk yeşilim ablam merak etmeniz bana güven veriyor .hemde nasıl sıcak yaw alev alev esiyor valla.klimalı yerde oturmayı sevmem ama nedcez bakalım
duygumuz da gelmiş, destina da
hoşgeldin destimacım, biliyorum yoktun yine de merak ediyoruz işte. tatilinin iyi geçmesine sevindim. nasıl sıcak ama öf öf. bu gün denize gitmedim ara verdim biraz. başka işler birikmesin.
yeşilim ablacıgım saol .........destina ..ne güzel tatildesin bizde bu cuma dönecektik ama olanlar oldu demek hayırlısı böyleymiş...........
sen eglen gez canım tadını cıkar..........
aah ah birde toplu alıntı yapmayı öğrensemdestına h geldın laa ohh valla durmadan tatıl edıysınız
haklısın sende bakalım zaman bıze ne gostercekk
Duygu kızçem hoş geldin. Destina: tatili bizim yerimizede yap olurmu:)
Böcüğüm herşey olacağına varır. Üme kendiini bu kadar. Merak etme sağlık olduktan sonra herşey yoluna girer.
Yeşilim haklısın işler birikince çok zor oluyor.(
İrnam git canım git bol bol gör anneciğini.:)
geldiiimm.
annem hiiçç iii değil,çorba karıştırıken bile nefes nefese,
nolcak bilmiyorum,filmleri de çıktı.dr.u tatilde olduğundan başka bi dr. a göstermiş kardeşim.büyük bir ihtimal kalp yetmezliği yada guatrdan olabilir demiş,yeniden boyun tomografisi istenilmiş.
guatr,kalp yetmezliği böyle çarpana çaldırırmı yaa ,aklım almıyor.kadını sanki ardından kovalyolar gibi.kafamçokkarıştı.çok üzüldüm bu kadar değildi.hastaneden geldikten sonra dahada kötü oldu.
başındakinin saten cenesi durmuyor :mymeka:varada konuşuyo,yokada,klava:tek başına sesi başımı ağrıttı :mymeka:bi sus yaa bi suuuussssss.hay dilini eşşek arıları soksunnn emiiii :Saruboceq:kenelere gelesinde,farkedemeyesin o keneyiii :Saruboceq:
hastalaıktan önce o,pislik öldürür annemi .oofff offfff.çaresisilikde hepsinden kötü ..
sizler neyaptınız,
desdina üçgünlük tatilin iyi geldiğine sevindim canım,evinde güle güle otur tatlım,tabiki gönül ister herşeyi ama başta sağlık olsun .en önemlisi o.....
yeşilim aman fazla yorma canısı kendinidinlene dinlene yap.
lereenim ,duygum ,böçüğüm sizlerede her işiniz kolay gelsin opuyorumnanaktan
hepinize iyi akşamlar.
aah ah birde toplu alıntı yapmayı öğrensem
iyi olacakta.......
hoşbulduk canım valla bu sene leyleği havada görük heralde
eşim ilk defa bu kadar izin aldı balayımıza bile 5 gün vermişlerdi
biz yeni balayı yapıyoz sanki haftya pazartesi başlıyacak
ya doyamıyom ben bu adama :kedi:günler çabuk geçiyor
işe başlamsı kötü olacak alıştım ona evde...mafoldumben