Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

topiğimin şugırları...hoş geldiniz....tüm dilekleriniz tez zamanda gerçekleşsin inşallah
daha ne diyim ne, yüreğimden diliyorum

duygu fırtınaya selam söyle tabi ki

böcüğüm benim, anneni ösledin dimi tatlım

Güneşcim hoş geldin. Ne güzel mesaj vermişsin:))

Duygu kızçem geçmiş olsun . Romatizme olabilirmi acaba havalar çok değişken gidiyor. Önemli birşey değildir inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

leerenım patron bıraksa 8de accam tukkanı bırakmıyokı:mymeka:
evt ınş hepsı olur allah sağlık versın herkese

duygu gecmıs olsun bacım gıt bızede de nen varmış aman dıyım evlenmeden bıseycık olmasın
sonra çürük kadın almışsın derler.:roflol:

destına h geldın cnm

yesılım evt hemde nasıl özledım neyse az kaldı sayılır ınş

ooooooo herkesler gelmiş...hihoyyyt..saolun tatlışlar...Şeniz....işallah önemli bi şey degildir.......

böcük çürük mürük adam her halimle istiyor artık canına tak ettirdim valla......:kedi::kedi:

bende geldim ama hemen cıkcam,çünküümm yine misafirim geliyor.emmimin hanımı kaydirigubbakcemile3,oda bayaa bii çenebazdır,bugün yine başım ağrıcak gibiyim.ya ben artık fazla konuşmayı götüremiyom . neysee.

duygum fıstığım sakın menüsküs olmasın,tarifin ona benziyo.ayy inş. olmasss.
çok gecmişler olsun.

ballar,çiçehler,kaymaklar hepicinizi çokkkk ama çoookkk öpem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben uctum ,kaçtım kaydirigubbakcemile4

ben geldim..........

doktoruma gıttım.........muaniye ettı......dizime hareketler yaptırdı acıyor acmıyor .kontrol ettı.........
menusküs baslangıcıymış.........
incitmişim ordaki kasları etleri.........
fazla ayakta durma yorma kendini dizini kırarak oturma ani hareketler yapma dedi........
dizlik ve jel verdi agrı kesici hap verdi.........
bir hafta kullan geçmezse mr yapalım dedi.....
ona göre bakalım yine hap ilaç tedavisimi yoksa ameliyatlık bi durummu diye..........
bende peki dedim.........ilaçlarımı akşama babam alcak.......

doktordan cıktım..........fırtınaya gideyim diye telefon açtım..........
bana gelme zaten yognum bide senle ugraşmayım......
vakit bulsam eve gitip uyuyacam dedi deliiiiiiiii kız ya.......
çok yogunmuş.adliyedeymiş.......
selamlarınızı ilettim oda selam söle dedi.........

bunlar oldu.....işallah şu düzümün agrısı geçsede amaliyatlık bi şey olmasa.......

geecmıs olsun benım romattızmam var bılın mı senn
a s ayrıca cnm
keske yakın olsaydık bıze gıderdık

kıymatımı bıl o zmn hacı
benım hıc arkdasım yok
benı kımseye yollamıyo bu usakk dövcem oni

benı tanısa o usak yollar canım senı bana ama mesafeler var ıste ne yaparsın.........

ama şimdiden herşeyinide he deme kız......sonra baş edemen lazı demedi deme..........

1,5 ay çektim minüsküs. her gün ağladım inan gün aşırı doktordaydım. ameliyat için gün verdi, iyi ki uzak bir gün vermiş. irna bana bitki yağları adı verdi

evde kekik yağı ve kantaron yağı vardı hemen gece ikisini sürdüm dizime bandajladım. sabah bi uyandım aaaa ağrım yok beni görseydin, oyunlar oynadım sıçradım bi yukarı, bi aşağı abin bana kafayı yedi demiştir kesiiiin

irnaya ne dualar. şimdi çok iyiyim jeller fala palavraymış valla ne varsa kocakarı ilaçlarında var

duygu mutlaka yap, kendine iyi bak geçmiş olsun

duygu he demıyom küsüyoo nan
:mymeka: napsam basım dertte onla
yuz vırmım kosup gelıyo pesımden

yesılım bencede :lepi: kocakarı ılacları süper

geçmiş olsun ablacıgım...........
demek faydası olmadı ilacların ha............
neydi du bakıyım.........

kekik yagı kantoran yagı karıstırıp dıze suruyoruz ha...........ablam denıyecegım valla.......
cok kötü acıyor böle bıczk batar gibi..........
su aralarda hep ayaktayım gecelerı uyanıyorum resmen ya.agrısına........
dızlıkle bır suru ilaç verdi ..........
valla bi yer iyi olsun derken bi yerimizi bozuyoruz.......benım mıdede hassas.........bu ilaclar mıdeyede dokunursa işim iş..........
ama o yaglardan yarın attardan alayım yada kızkardesıme söleyım alsında deneyım..........
bakarsın banada iyi gelir......
güzel ablam saol canımsın.......sende dikkat et kendine ......mucukssssss

yüzde verme baska seyde böcük aaaaaa..........
şimdiden böle yaparsa işin iş ha.......
uyyyyyyyyy da.....

duygu valla yap kızım göreceksin faydasını
...........................
böcük ne o şimdiden karışmalar falan hop hop durun bakalım daha yolun başı

ama sakın izinsiz bir yerlere gitme tamam mı...çocukçağız rengini belli etmiş yani kıskanç, evlendikten sonra da sakın şikayet etme. bak demedi deme kulaklarını çekerim

Duygu kızçem geçmiş olsun. Demek geçmeszse ameliyat . Bence Yeşilimi dinle uygula inşallah gerek kalmaz ameliyata. Bu kantaron harika bir şey . Yağının yaralarada harika bir ilaç olduğunu biliyorrmusunuz

Böcüğüm nişanlıyken böyle olurlar.:)) Zamanla güvendikçe geçer..

Benimde gözüm ağrıyor. Alt kapağını dıştan kaşıdım birden ağrımaya başladı birazda şişti:(((

uufff geldim ya sonunda,
bulaşıktı yeniden yemektii,sonra misafirleri yolcu ettim az elme uğradım.epeydir gitmiyodum
kızı,damadı gelmiş,annede gitmiş,evini felan görmüş.babada affetmiş.oooo taraf cephesinde herşey süt liman olmuş.
hala benim herüüüff cephesinde kin ve öfke var.:mymeka:ben bu adama ne desem yaa.aman neyse boş verdim saten herkez mutlu olsunda.zemuszemus

ya duygu,tarifler benziyo dedim .tüh kızım yaa,sendemi sporcu sakatlığına yakalandın.bu ani hareket sonucu oluyo biliyonmu,hiiiçç farkedemiyon olana dek.
bende cektim halada ara ara belli eder kendini.

ama o yağlardan yap canım.ben fazla yağlayamadım.ama şiddetlenirse alacam.
annemin dizleri dahada çok ağrırıdı,inanırmısın şimdi hiç kalmadı,yıllardırda ilaç içer üstelik,ama yağlar kadar fayda vermediler.
bak daha teferruatıyla söyleyim .
ferudun kunak diz ağrıları diye yaz.orda veriyor canım.
daha fazla ilerlemeden,bak caresine.çookk gecmiş olsun.

yeşilim canım benim ne kadar seviniyorum sen böyle dedikce bi bilsen.helede iyi geldiğini bildikce.
inşallah birdaha cekmessin bitanem kökünden kazımıştır o,illeti opuyorumnanaktan

irnam valla o ikiisi iyi geldi fazla almaya gerek yok paracıklara yazık. ben de biberiye yağı var. o da iyi geliyor ama..... kekik ve kantaron süpeeeeer.

baş ağrılarına enseye ağrıyan yerlere sürmek

kantaron saç dökülmelerine, yüzünüze,( güzellik için):):) mide ağrılarına amanın aman herşeye

Back
X