Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Selam canlarım beniiiiiim
sizi ösledimmmmmm
çok güzel geçti 40 yıllık arkadaşım, dostum, ... sümer tilmaçın eşi gittiğim ..hani geçen sene 3,5 ay kaldık çifliklerinde.
dün gece julio inglesiasın konserine gittik muhteşemdi. ben nasıl hayranım bileniniz bilir. ayağımıza kadar gelmiş nasıl gitmem. fotolar çektik

kalın direk nasıl para harcar? yazmak isterdim ama bilmiyorum doğru olur mu...sinir bozucu ve akla hayale sığmayacak kadar

irnam kızın gelmiş sevindim valla doya doya sarılın birbirinize benim için de bi öpüver gari

destinam, lereenim, duygum, böcüğüm, irnam yine gelirim az dolanayım

ben geldim....
herkes nasıl ..........yeşilim ablacıgım hala yok......gelmemiş.....

lereenim amin canım amin

irnam pc den pek anlamam ne desem yanlış olur.......

böcük ne oldu be hayırdır.........neden üzüldüm ......agladın anlatta bilelim bacım yaaaaaa

anaaaaaaaa..ben tam yeşilim yok diyodum ki gelmiş .....:1shok:hoş gelmiş......:teytey:..

canım songülde gelmiş hoş gelmiş..........özledim valla...........öpüyorum her ikinizdendeŞeniz

julıo bende severim.............
eglenceli olmuştur....cok güzel şarkıları var........sositososito

yeşilim ablacıgım.aramızda kalsın oglu var.enrıuga ıglasıas.işte ona bayılmam başka türlü çok begenirim hayranım kendilerine......:jeyyar:

duygucum, enrike gelmiş babasının yanındaymış ama sahne almadı.

tabi ki sizlerin yaşının sanatçısı o bana julio mu, enrike mi dersen JULıO DERıM:):) süperdi süper.. fotolar az sonra

Selam canlarım beniiiiiim
sizi ösledimmmmmm
çok güzel geçti 40 yıllık arkadaşım, dostum, ... sümer tilmaçın eşi gittiğim ..hani geçen sene 3,5 ay kaldık çifliklerinde.
dün gece julio inglesiasın konserine gittik muhteşemdi. ben nasıl hayranım bileniniz bilir. ayağımıza kadar gelmiş nasıl gitmem. fotolar çektik

kalın direk nasıl para harcar? yazmak isterdim ama bilmiyorum doğru olur mu...sinir bozucu ve akla hayale sığmayacak kadar

irnam kızın gelmiş sevindim valla doya doya sarılın birbirinize benim için de bi öpüver gari

destinam, lereenim, duygum, böcüğüm, irnam yine gelirim az dolanayım

ohhhhh ne güzel eğlenmişssin yeşilim ablam
julio benimde haberim oldu sesi muhteşem eskilerin 60 lı 70 li yılların
romantik şarkı müziklerine o yıllara gittim bir sesini dinlediğimde ama açıkçası kim
bilmiyorum abalam.Sadece gitmek isterdim ondan öteye olmadı zatenkaydirigubbakcemile3
Ama sümer tilmaça bayılıyorum insan olarak oyuncu olarak eşime diyorum bir gün gidelim çiftliklerini görmek istiyorum diye ama kısmet ne zamandır bilemem.
ne güzel mutlu oldum valla eğlendiğineŞenizŞeniz
tekrar hoşgeldin:1hug:

Foto çekmek yasaktı. ona rağmen ancak kaçak bu kadar çirkin çekmişim

grnt001c.jpg

grnt007.jpg

genede güzel çıkmış ay benim dediğim adam bu olmayabilir
inanın yabancı artisler konusunda hiç bilgiye sahip değilim.

yeşilim hoş geldin aşkııımm.ay sanki günlerce yokmuşsun gibi geldi yaa.
demek kalın direk öyle haa..sümer tilmac
sinama sanatcımız..ayy günlük hayatındada pala bıyıklımı merak ettim.usta oyunculuğuyla sevdiğim sanatcıdır.
melek hanımın çifliğinde güzel bir iki gün.yarasın canım benim.
kadife sesli julio inglesias oohhh ne güzel valla bir sevindimki anlatamam kendim görmüş gitmiş gibi oldum,sözlerini anlamadığım halde şarkılarını bende severdim,yumuşacık,sesi vardır.

sağol canım yaa kızım süpriz yaptı hiç hesapta yoktu.ne güzel oldu.hihoyyyt

kızlar hallettim .dünya varmış yazılar bit gibim.di ohh bee ha şöleee zemuszemus

ama bu kez çiflikte değil, sahildeydim. yani antalyanın içi deniz kenarı. yazmıştım

kalın direk melektir. köklü aile, sümerden çok önce tanırım, onlar sonradan evlendiler, boşandilar.
şimdi bu yaştan sonra arkadaş gibiler. gelir gider severiz hepimiz çok çok iyidir şeker gibi. ne anılarımız vardır ailece

ne güzel eglenmişinizdir yeşilim ablacıgım........

demek enrıgıo da vardı ha.........cok yaşıklı cok.....sarkılarıda harıka........
babasının seside sakin yumusacık.....kadife gibi......
resımlerde yasak olsada iyi çekmişin ablam.yakından görmekte güzel olsa gerek........

sevindim ablam eglendiginize......

Yeşilim kk dostum hoş geldin özledik gerçekten sanki çoook uzun gitmişsin gibi geldi.:1hug:
Songülcüm sende hoş geldin ne iyi ettin. :1hug::1hug:

Julio benimde hayran olduğum sesine bayıldığım biri. Resimler süper kk dostum bulanık olsada. harikasın.

Ne güzel geçmiş, senin içinde iyi olmuş canım yaa. Senin adına sevindim
.

biliyorsun dimi lereenim izlerken sizleri düşündüm, sevdiğini bildiklerimi inan.

bende çabuk özlüyorum sizi, nolçak böyle bilmiyorum. güzel ama çok güzel

enrike ci duygum, şarkıları güzel olmazmı heç... kimin oğlu o hııı süyle bakim

enrique-iglesias-20071220-353475.jpg

kendi bildim bileli bu adama hayranımdır......ne yakuşuklu beeeeeee.....

iglesias-julio-photo-xxl-julio-iglesias-6233677.jpg

babsı böyle olursa ogluda yakışıklı olur tabı.........haklısın ablacıgım

Böcüğüm nasıl oldun kuzuşum, az önce okudum...umarım şimdi iyisindir...ne zamandır annenim ben de biliyorsun.

geçen hafta kazen bizdeydi sürpriz yapmış. eşimle çok sevindik. önce yazmadım ama onay verince hadi paylaşayım dedim...

çok şeker bir insan. boylu poslu, yakışıklı, karizmatik, seviyeli daha ne diyim?

biliyor musunuz oğlum veya erkek kardeşim gelecek gibi sevindim, heyecanlandım. gidince de çok hüzünlendim. yine gelirim ablacım dedi inşallah gelir.

lereenim dediki "o taraflara gidersem ablama uğrayacağım"...
"ıstanbula geldiğinde görmek isterdim ama o kadar rahatsızdım ki mümkün değildi gidip görmem" dedi.kulaklarını çok çınlattık canikom.

ewet yanlış değilmiş benim dediğim şarkıcı da oymuş internetten baktım.
hadi ya yeşilim ablam kazen burdamıydı keşke bizde gelseydik
biz de Antalya da Kazenli buluşma derdik.yerimseniben
Ne güzel süpriz olmuş senin için de.

destinacım tabi ki zor hatırlarsın. sizin yaşınız yetmez:):) ama oğlunu bilirsiniz

kazenin bir daha ki gelişinde biz de toplanırız söz. dışarılarda zor olur bu sıcaklarda ...ama eylül gibi gelirse ramazanda, dışarı yemeğe gideriz hep beraber oldu mu?

destinacım tabi ki zor hatırlarsın. sizin yaşınız yetmez:):) ama oğlunu bilirsiniz

kazenin bir daha ki gelişinde biz de toplanırız söz. dışarılarda zor olur bu sıcaklarda ...ama eylül gibi gelirse ramazanda, dışarı yemeğe gideriz hep beraber oldu mu?

inşallah yeşilim ablam eylül gibi gelme ihtimali varsa tabi ki çok güzel olur hep beraber ramazanda dışarıda yemek yemek.

bende oğlunu tanımıyorum.ama gercekten çok yakışıklıymış.
babası
bizim zamnımızda yabancı ses sanatçılar arasında ilah gibiydi.ama şimdi hiç tv lerde bile göünmez oldu.:çok üzgünüm:

yeşilim bende soracaktım kazen geldimi diye.sonunda o,büyük günü yaşadınız ha.ne güzel,bizzat tanıştınız.

ay ben tanışmış olsam sanırım elim ayağım birbirine dolanır.her söylediğimi eleştirir gibi geliyor.topiklerde azarı basıyor ya ondan sanırım.
neyse ben uzaktan seveyim.....sevgülü kazenimizi.kaydirigubbakcemile3.

Back
X