Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ilk sana demiştim irnam. "sitede paylaşayım mı geldiğinizi "deyince "tabi ki" dedi sonra unuttum sizinle paylaşmayı neden mi? bizim editörlere söyleyince sanki size"de demişim gibi oldum.
insan bu kadar mı şeker, seviyeli, tatlı dilli olur valla. bakma burada öyle olmak zorundadır. erkekler bir kadınla uğraşamazken, binlerce kadın amanın....Allah kolaylık versin

Bir İnsana Verebileceğiniz En Büyük Hediye Zamanınızdır,
Birine Zamanınızı Verdiğinizde
Ona Hayatınızdan Bir Parçayıda
Geri Dönmemek Üzere Vermiş
Olursunuz.

hepinize iyi geceler
Allah rahatlık versin...

gunaydınnnn zemuszemus bugun cok ıyyım

yesılım h geldın ablam cok eğlenmışsın resımlerıde gordumm desem yalan olur bende acılmıyo cok gec acılıyoo patron gelınce kapatmak zorunda kaldımm bakamaım

ırnam destınam duygum leerenım sızler ne edıysınız

eda:jeyyar:

yesılımm kazen mı geldı:1shok: uyy nasıl bırı yakısıklı mı kzgın mı nasıl nasıl

selamın hellolar..........

ben iyiyim yeni uyandım.........kavaltımı edeyim ......sizlerin sohbetine iştirak etecem.......
özleyin anam beni............

ayyyyyyy..........bugün bi neşeliyim sormayın gitsin............
aksama kadarda böle olurum işalah.......
hadi ben kaçtım.............

mucukslar.........öpücükler...........sevgiler..........süzü seviyorum beeeeeeeeee.........

varmı itirazi olan..........

lady yanı eda sana dımedım anam hatta ben senın adını daha bugun öğrendımm:roflol:
baska bı eda vardı okudu konuyu gıttı ona kaş göz ettım

duygu h geldın cnm ınş hep mutlu olursun

bgun 1.ayımızı kutlycaz ama çalışıyoo :gitme:

günaydın,tünaydıın ikisini bi aradada deyim a.s.

oohh gızlar mutlu ee oluverin gariii. ne güzel ne güzle.

bizde mutlu,biraz önce kızımla güzell bi kahvaltı yaptıkkk başbaşa..cokacimcoook

akşamada düğüne gitcezzz.ordanda babaanneye gececeğiz.
yeşilim
kazen tatlı şeker gibi olmasına sevindim güya çekilmez burdaki gibi kazen olursa.

haklıda yani bi dünya kadın ,napsın ancak o şekilde başa cıkıyo.

hepinizi öpüyooommm aşklarııımmm ..zemuszemusopuyorumnanaktan

tünaydın herkese öptüm iyi bir gün diliyorum bana ve size
ben akşama yokum bir davet var oraya katılacaz
eşimi çağırmışlar.gün içinde görüşmek dileğiyle.canlarım
sevindim uğurböcük iyi olduğuna sorduk ama birşey demedin herneyse düzelmiş
ya önemli olan bu özde zaten.
Şeniz canlarım.

yeşilim ablacıgım........ben senı çıceklendirdim çiceklere bürüdü.......

irna ablacıgımı lereenimi.....seni........aklıma gelenleri........çicel gibi bayanlar yaptım........hoş öylesiniz.....sayfa65 66 67 sanırım bi bakın isterseniz.......

umarım begenırsınız........irna ablacıgımda benı .iceklere bürümüş misler gibi........teşekkürler tekrar kendisine öptüm koskocaman

Son düzenleme:

canım şekerim ben sizleri hep çiçek yaptım ama sanırım göremediniz sayfa 10..sırayla,hatta linkde gönderdim.ama:1no2:
duygu ,destinam gördüler.aldım fıstığım çiçehlerimi.çokda beğendiimm opuyorumnanaktan

yeşilim ,lereenim ayırt etmeden tüm kk adına gönderdi.opuyorumnanaktan

ama böçük ama böçüükkk nan dün kafan darmadağındı tabii görmedin demii..

linkin acılmıyosa,10. sayfadasın bak yoksam çarpılın kaydirigubbakcemile3.ayy beğenmedinmi yohsa gıı,:çok üzgünüm:

10,sayfa ne olakı

ahh ne diyem sana öldürdün beni gülmekten.
böçüğüm aşkı semalarda gezinen uğurum.
ahanda yeşilim verdiği linke tıkla bakalım ne görcen ,kıss herkez bi çiçek oldu senin haberin yohtur.
ay ben sana linkte gönderdim nasıl göremedin.vaaşşşşş iyice aşktan kör olduya la bu.

hah bu linke tıkla onbirinci sayfadaymış oraya gel.mucuuukk

Son düzenleme:
hera gelmiş ...selam canım. gerçi sırf irnam yazmış olsuuuun

irna şimdi gidiyom bakmaya.....çiçeklerimize

irnacım inan bulamadım dediğin yeri gözlerim bitti valla ama hepsi harika ben tümünüze yolladım kabul ederseniz. vaktim oldukça tek tek yollarım. mucuk

Son düzenleme:
bugun çok şanssız bıgun ya:delphin:
elektrık gıder gelır
kk acılmaz
patron yığenı pc den kalkmaz:mymeka: bı yazamadım

ırnam ya gordum balım gordum hatta sana cvp yazcaktım cıcek yollayıp lınk actım sayfam kıtlendı
:bbo:
gelın cıceğı yapmışsın bana cvp vercem burda olmazsa evden kesın emeklerıne sğlık ablacım

irnam opuyorumnanaktan
oyy yerim seni. hoş geldin tatlımm..vereliniortakopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hera gelmiş ...selam canım. gerçi sırf irnam yazmış olsuuuun

irna şimdi gidiyom bakmaya.....çiçeklerimize

irnacım inan bulamadım dediğin yeri gözlerim bitti valla ama hepsi harika ben tümünüze yolladım kabul ederseniz. vaktim oldukça tek tek yollarım. mucuk

ayyy kurban olurum gözlerina kuzum benim.
yeniden link attım profiline,11 sayfaymış canım çok özür dilerim.bende karıştırmışım opuyorumnanaktan

Back
X