Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ı akşamlarr
cıtırlarrrrrrr yırım sızlerıı:jeyyar:

aşkım bana süprıs ettı cok mutlu oldum ya ama şansına saat 9da geldım eve 45 dk durdu gıttı hemen :gitme: sımdıden özledımmm
kokusundan evde olduğunu anladımmm

destınam gecmıs olsun anam cocuğa ı bakmıyn demı:mymeka:
ırnammmmm
lerenımmmmm
ladyımmmmm
duygummmm
yesılımmmm
gunesımmmm
cok cok cok öptummm

irnam napıyon bende öptüm canım
annen ameliyat olmuş geçmi,ş olsun
oğlun geliyomuş gözün aydın
kızın nasıl nasıl gidiyor hamişlik gençlerin deyimiyle

ı akşamlarr

aşkım bana süprıs ettı cok mutlu oldum ya ama şansına saat 9da geldım eve 45 dk durdu gıttı hemen :gitme: sımdıden özledımmm

ırnammmmm
lerenımmmmm
ladyımmmmm
duygummmm
yesılımmmm
gunesımmmm
cok cok cok öptummm
vay beee nişanlılık kadar güzel bişi yok valla.böçüğüm kıymetini bil yavrusu,
ben bazen diyom ,keşke hep nişanlı kalsaydım kaydirigubbakcemile3
nişanlılık bambaşka bişey,gözün yolda,kapıda,kulağın telde,yüreğin onda,aaahhhh ahhh
napsam kii yafff CADIARZU boşayıp adamı,sona yine acuk daha nişanlımı kalsam nee kaydirigubbakcemile3 ben özlemişim o duyguları sositososito
bende öptüm seni opuyorumnanaktan

irnam napıyon bende öptüm canım
annen ameliyat olmuş geçmi,ş olsun
oğlun geliyomuş gözün aydın
kızın nasıl nasıl gidiyor hamişlik gençlerin deyimiyle

ne yapayım güneşim,kızın hamişliği iyi şimdilik, yarın gidiyo,oğlanda yine yarın geliyo kaydirigubbakcemile3
otobüs garına döndük valla.yolcuları yan yana getiremiyoz birtürlü.fisfisfis
annem perşembe günü diğer gözünden yine olacak.bakalım inş. oda güzel gecer.çok sağol dileklerin için.
yeğenim bende.kendi evlerinde msn yok bana geldi sürekli oyun oynuyo kıyıpta kaldıramıyorm.o yüzden msn yi hiç acamıyorum fırsat bulupta sakın yanlış anlama
güneşim.

hepinizi bende öpüyorum.iyi geceler,rengli rüyalar allah rahatlık versin sugarlarııımmmm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

28329

destim özürler dilerim bu buket senın ıcın balım.....mucuksssssssss
ayy teşekkür ederim hemşom canım yaw.çok sevindirik oldumhihoyyyt
bende seni öptüm canım yirim seni hayırlı gecelerŞeniz

ı akşamlarr

ırnammmmm
lerenımmmmm
ladyımmmmm
duygummmm
yesılımmmm
gunesımmmm
cok cok cok öptummm

bakıyom kıs da çok hareketli anam bir saniye yerinde durmuyor.
birde tam inat yaşında ne dersen aksini yapıyor ben diş dr.dayken oda muayenin öbür tarafında su sebilinde soğuk suyu içmiş kaçkere dedim oğlum içme ver ılıştırayım aldım elinde ama ben görmez ken içmiş çocuk işte ama ne oldu şimdi dedim ondan hastalandın diye şimdi de benden artık su isterken anne ılık olsun diyor...eeeeeee bazen bir nusubet bin nasihattan iyidir.

hepinize tatlı geceler.öptüm.

günaydın hera. a.s.

:1hug: ve tüm gözeeelll,içteenn,sıcak,tadlu topik fıstıklarım günaydıınnn a.s.

hepinize,güzel,keyifli bir hafta sonu diliyorum.:Saruboceq:

bende bugün üzgün ve mahsuunn bi şekilde yolluk hazırlayım,malum erzurumdan kaynana,görümce,damat ve kayın,burda birleşecekler,kızımıda alıp adapazarına doğru hareket edecekler.yanlarına bişeyler hazırlaycam.otobüsle geldikleri için duraklama yapıp gececekler yani

ayyy doğuma kadar göremem artık :çok üzgünüm: senağlama.

ooff üzgünüm sabahtann başladım ağlamaya senağlama ben niye bu kızı bu kadar çok seviyom yaa.ooff keşke sevmesem.canım acıyo.belli etmemeye çalışıyom ama yok her halimle belli oluyo.senağlama senağlama
yine başladım bak.töbe yaa,ağlamıcamm ağlamıcaamm.....:1no2::1no2:senağlamasenağlama

neyse kacayım ben hepinizi öptüm

günaydın ...........gerci ögle oldu...........
nasılsınız..........
böcük dün niye gec geldin hayırdır..........

irnam allah kavuştursun......kızın için...........gözünaydın oglun için..........
gurbet böyle oluyor annemde iki duyguda bir anda yasar ayrılıgın hüznü kavusmanın heyacanı.........
ne zor der annelik.........
dogru valla..........allahım uzun ömürler versin........anneme annelere siz annelere..........

allah razı olsun hepinizden............bazen annemin yerine kendimi koyuyorumda.........herhalde ben yapamam daynaman diyorum.........
annem diyor ki........anne olunca herşeye dayanıyorsun........üzülsende sevinsende rabbüm sabrını veriyor ama zor çok zor diyor..........

galiba anneligi anne olunca anlıyacagız............siz annelerin ellerinden öpüyorum.......

günaydın hera. a.s.

:1hug: ve tüm gözeeelll,içteenn,sıcak,tadlu topik fıstıklarım günaydıınnn a.s.

hepinize,güzel,keyifli bir hafta sonu diliyorum.:Saruboceq:

bende bugün üzgün ve mahsuunn bi şekilde yolluk hazırlayım,malum erzurumdan kaynana,görümce,damat ve kayın,burda birleşecekler,kızımıda alıp adapazarına doğru hareket edecekler.yanlarına bişeyler hazırlaycam.otobüsle geldikleri için duraklama yapıp gececekler yani

ayyy doğuma kadar göremem artık :çok üzgünüm: senağlama.

ooff üzgünüm sabahtann başladım ağlamaya senağlama ben niye bu kızı bu kadar çok seviyom yaa.ooff keşke sevmesem.canım acıyo.belli etmemeye çalışıyom ama yok her halimle belli oluyo.senağlama senağlama
yine başladım bak.töbe yaa,ağlamıcamm ağlamıcaamm.....:1no2::1no2:senağlamasenağlama

neyse kacayım ben hepinizi öptüm

günaydın herkese üzülme ya İrnam anlıyorum sizi ben de annemlerden gurbette olunca
gelmesi çok güzel oluyor ama o gitmek çok kötü
Annemde boşluğa düşer bende..........Anne kız daha değişik oluyor
biz de annemle her saat konuşuruz....beni çok arar
diğer erkek kardeşlerime göre.........
her şeyimizi paylaşırız annemle annemde der sende bir farklı etkileniyorum neden bilmiyorum der.......
İnşallah bizimde kızımız olur bizde öyle oluruz..........

canlarımm
yaa cok yoğunum bıde aç
duygum işler yoğun tatlım ondann gelemedım
ırnamm allah kavustrsun tekrar ınş
gozun aydın
cok öptumm
artık evden yazarım

selam hepinize kuzuşlarım ..tek tek isin yazmıyorum

irnam Allah kavuştursun, gözün aydın... ne diyim tatlım zordur ayrılık zor. aman iyi habelererini alalım yetiyor bize..napalım teselli işte

anacığına da şimdiden geçmiş olsun. iyi oluacak inşallah...öp benim için

ı pazarlarrrrrrr
ellerım yanıyodu dünnnnn
kış için konserve edıyodu ablam yardım edım dedım
2 kılo acı bıberı doğradım ardındanda 25 kg domatesı
4 saat uğrastım ve sudan cıkınca elımın yandığın hıssettım
bıdaha asla
sankı ellerım kızgın yağın ıcındeydı okadr acıdıkı
saatlerce ağladım dr gttık krem verdı bı halta yramadı sabaha kadr buz tuttumm ıslak havlou derken suan gectı ama ağladım durdum acısından
bıdaha asla yapmam :gitme:

Tünaydın kızlar

böcüğüm canım, kıyamam sana ..bir daha aklında olsun. şu kantaron her derde deva. evinizden eksik olmasın, onu sürün yanığa, yüz bakımına herşeye...
kendimi lokman hekim gibi hissettim bir an....

mesela, maya bakımından sonra yüzünüze sürün nemlendirici yerine...mide ağrılarına bir yudum için, saç diplerinize sürün.

hera bebeğin var galiba gülegüle büyüt inşallah. öp benim için o tontiş yanaklarından

bu gün kimseler yok, umarım gelirler akşama...

Back
X