Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yeşilim ablacıgım acılan sıyah sayfanın her yerini tuşladım..........

kır çicekleriyle doldu sayfam .........teşekkürler.....tatlış ablacıgım

25122007934795MailBOX.jpg

geçmiş olsun irna ablacıgım işallah bir şey olmaz ve tez atlatır..........

selam kızlar şugırlar

irnam hadi kolay geçsin inşallah haberleriniz bekliyoruz

duygum, gülegüle git gel canım
böcük çok yoğunmuş kolat gelsin

destuş, hera, yasmin ve hepiniz... güzel günler diliyorum

geçmiş olsun irnacığım inşallah
kolay atlatır biran önce sağlığına kavuşur

bizde yarın çıkacaz duygum yola
valiz hazırladım biraz.............
ben de stres yaptı valla...........her yolculuk öncesi girerim strese
sevmiyorum aslında uzun yolcukları..................
gerçi eşimle arabayı dönüşümlü kullanıyoruz
yarı yola kadar ben yarı yola kadar o
böylece çok yorulmuyoruz ama olsun işte .................

sağolun duygum,yeşilim,desdinam

saat 2,5 girdi 4 cıktı cıktı iyi geçmiş .çok şükür.

allahıma şükürler olsun artık görebilecek annem.körün körün iş yapardı.ayy bugünü gördüğüme inanamıyorum.koçası sonunda ikna oldu.ee eve bi gören lazımdı kendi olamayınca şekerden dolayı damaları catlamış kocasının.
off neyse annem olduya.onada bakar canım anamm.

desdinam sanada hayırlı yolculuklar fıstığım.ne güzel yaa araba kullanmasınıda biliyorsun aman aman dikkatli ol.gözün ,kulağın,ayağın ,elin,hepsi biran da çalışıyo çünkü,herbiyerini dört ac destim.
benim ehliyet var ama kullanamıyom yaa hiç arabam olmadıki kimsede bana araba vermedi ooff böle dünyaya:mymeka: beee.kaçsene oluyo ehliyeti alalı şimdi unuttum bile kullanmayı.

anck geldımm fıstıklarım bal kaymaklarım zemuszemus
ama cok yoruldum patronn yokken yığenı ıskence edıyo bana resmen
pc basına hc oturtmadı :mymeka:sureklı onu bnu yap dıo:gitme:haddım olmayan bi sürü iş yaptımm
yapmak zorundaydım cok kötu ısler kımın ssk kesılcek kımın maası duscek :gitme:benımde basıma gelmesın dıe her işe koşuyom
suan mecburum ınş evlenınce 3 yada 5 yıl neyse ev alırız ufacık olsun ama bızm olsun :Saruboceq:yoksa cok zor gecım
sımdık bana soruolar evı var mı yok dıom :1shok:böle bakıyolar
eskıden ınsanlık aranırdı sımdık mal mulk olmuşş:mymeka:cok kızıyorum ama bıseyde dıyemıyomm ALLAH ıslah etsın
bızmde evımız yoktu sonradan oldu
ınş evlenıncede alcak gucumuz sağlığımız olur:Saruboceq:

duygumm destınam sımdıden hayrlı yolculuklar
destınam cok dıkkat et
yesılım ablam saolasın nasılsın havalar nasıl burda serınledı cok şükür hihoyyyt
leerenım kac gundr yok neden acaba CADIARZU
ırnam cok cok gecmış olsun Şenizguzel gecmış cok ıyı valla
bende gece annem geldı aklıma 1 saat döndum durdum uyyamadım :gitme:sbh hemen aradım bıseyı yokmuş
kıızm dıo sakın k valıdenı k babanı ıhmal etme ara
benden cok ara gerekırse dıo
cnm benım yaa
amma cok yazdım hee
cok guzel bı pasta cıkarmış dr outger amca yapınca resım koycam askım geldığınde etcem süprıs
sımdıkte ırmık helvası edıyom :kedi:

Herkese iyi akşamlar.....................

Böcük bende irmik helvası yaptım fıstıklı harika oldu ..........:lepi:
Annen ne güzel demiş ellerinden öperim.......
Benden çok kayınvalideni kayınpeterini ara diye...........aynı benim annemde öyle der.......
Sakın ihmal etme der.......ayrım yapma der........
Sizler de bir gün anne kayınvalide olacaksınız..........ne ekerseniz onu biçersiniz der.......

Bugün fazla giremedim.........komşularımız gelmiş........bi alt kattaki ve karşı komşumuz........
Bugün gitcem demiştim.......güle güle git diye...komşularımla ilgilendim........
Ama aklımda burda kaldı........

Ya ben sizsiz edemiyorum ..sevgi yumaklarım.......opuyorumnanaktan

Ve size irmik helvası sunuyorum..afiyet olsun........Şeniz

irmik_helva.jpg

ikide birde havalar serinledi demeyin valla gelirsem....hııııııı
istanbula gitçez inşallah karı koca..kızım "aman anne çok yazlıkla gelmeyin geceleri serin" dedikçe, yarın gidesim geldi...

lereenimin kızı taşınacaktı ist yardıma gidecekti. cep arıyorum yok. merak ettim

hepimizin evi sonradan oldu, yavaş yavaş olur böcüğüm. oğlumla, kızımda kiradalar napalım Allah büyük.
sen anneciğini dinle bak ne güzel demiş rüya bile olsa..."kayınvalideni benden çok ara" öperim ben o annenin yanacıklarından seni de

duyguuuu o ne öyle sağolasın

yesılım ablam annem onu ruyada demedıkı:roflol:
gece annemı gordumm sankı uyandım bıdaha uyyamadım ruya mı gercek mı anlamadım:bbo: sabah oldu aradımm bıseyım yok kızım dedı
aman ordakı anne babanı ıhmal etme dedı

yeşilim ablacıgım.valla geceleri bi serin oluyor konya.........

hele bugün sabah sanki sonbahar gibiydi.........çok serindi.......sanki güz mevsimi.........bu yaz dogru düzgün balkon keyfi yapamadık.........

bir rüzgar bir serinlik derken.........eve kacıyoruz...........

böcük niyeki ne olduda sinirlerin hop etti............

bı üye ceyıs topıcınde konu acmış
karacadan yemek takımı almış nasıl dıe ama topıc kırlılığınden baska bısey deıl aynı kısı bıdaha topıc acmış
bende ddımkı konu tekrarı etmen
2 topıc zaten var dedım
neyse ve deıdmkı takımın cok guzel gule gule kullan ama karacalarda sorunvar kalıtesız ınş senınkı ı cıkar
bana mantıksızsın dedı resmen:mymeka: bende cvp verdım

duygu aynı anda yazışıyoruz ondan cevap yazamadım...yani sinyir ettiniz beni sinyir
( sinir)...balkonda yiyelim dedik sen misin yiyen içeri klimaya kaçtık...az yürüdük kaçtık evimize geldik öf öf.....serin demeyin gariiiiii

bilirim seni.......durmazsın cevabi vermişindir.........

ya bide ben yeni duyuyorum karacalar sorunlumu gerçekten.......nasıl sorun yani

neresinde oluyor ki...böcük bende alcam be........almayımmı........

sen anlarsın.....ben ne edeyim şimdi.....

ablacıgım........bunuda hiç duymamıştım.......karbonatla tere son ha........heleki bu yaz mevsiminde.....:lepi:

seni sinir etmek istemiyorum ama....kaydirigubbakcemile3....havalar serin hatta soguk olunca terde olmuyor .......yerimseniben

yinede belli olmaz ......bakarsın terleriz deneriz.......aklımızda bulunsun........zemuszemus

yesılım işte onu yapmak ıstemıyom ne zmn msj atsam ban yıyomda:roflol: lınk versem bı baksanız yok ymezsın dersenız hemen msj atımm

duygu cnm karacalarda kararmalar oluyo sapları kpuyo bı haftalık gelınler bıle sıkayetcı bence alcaksan
korkmaz yada hısar al tencerede
yemek takımında kutahya derım:lepi:

duyguuuuuu nasıl oldun iyimisin opuyorumnanaktan

iyim canım teşekkir ederim.......

geçen bir bulanım oldu......sıkıntılandım......biraz agladım.......sizlerle ve cok sevdıgım bir dostumla paylaştım......Şeniz

paylaşım iyi oldu rahatladım........tekrar teşekkürler......Şeniz

bu arada aşagıda necoo...diye biri var.....

arkadaşım aşaglarda kalma gel iki laf edek.......hu hu sana diyorum necoo:delphin:

Back
X