Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

destına ı yolculuklar
duygu nan ben gıdersem oynarsan öle de olur
hem dua et bol bol halam kayboldu yaa yanı nısanlımın halası dunden berı yok haber alaıyoruz
karakola hastanelere baktılar hala arıyolar mafoldumben

Hayırlı Cumalar Şekerlerim

Dostluk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ummayacak kadar yakın, unutulmayacak kadar derin, tek başına yaşanmayacak kadar zordur...
Alıntı

Son düzenleme:
destim.......karsılarım tabi.neden olmasın..........
iyi yolculuklar tatlım.......bekliyorum konyama ..bugün konya gönlük güneşlik.........

böcük neden kayboldu yanı bir tartışma filan yok......insan durdugu yerde neden kaybolur.........
kesin bi şey vardır yada kadın birinin yanına gitmiştir......evde gelin varmış ya acaba tartıştılarda gizliyorlar mı ne bileyim......aklıma öle geldi........
kimseyede haber vermek istememiştir......
kafa dinlemek için....
işallah öyledir .iyi düşünelim iyi olsun.......

yeşilim ablacıgım dostluk kadar degerli olan bir şey yok hayatta........ne güzel söz....mucuks......

066.gif
hayırlı cumalar
042.gif

yeşilim ne güzel bir yazı öle,dosluğunu adeta özetini yapmış.
068.gif

desdina hayırlı yolculuklar tatlım annene sevgilerimi ilet
037.gif

böçük halanızmı kayboldu.:1shok:anaaaa koca kadın ne deyi kaybolsun aklı yerindemi peki ayy inş. ulunur yaa
076.gif

duygum opuyorumnanaktan
025.gif

heracım opuyorumnanaktan
075.gif

hepinizi öpüyorum bugün misafirim gelebilme ihtimali var onun için kacacam sanırım. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buda güneşin
006.gif

Böcüğüm hala hala derken gerçek hala yok oldu... umarım hemen bulunur ay! nerde ki bizide haberdar et. bak şimdi merak ettik

heracığım , duygum,böcüğüm, irnam,yeşilim
çok teşekkür ederim yolcukluk dilekleriniz için...........4.30 -5.00 gibi çıkarız heralde

böcük kıs senin halaların karıştı bende
bu kaybolan gerçek halanmı:1shok::1shok:
nereye gider koca kadın.........yaw kavga falan ettiler
aldı başını komşuya gitmiştir belkim................akşama gelir
inşallah..........
bir girem ne ediysiniz dedim...........şimdi
tekrar çıkacam
anam loooooooo özleyeceğim sizi vallam......
ben düğünde oynarken göbecik atarken..............sizi düşünürüm
sizin yerinizede bir iki göbecik atarım.............
ay çok seviyom oynamayı.....................
inşallah güzel geçer benim için de düğün
ortanca abim ve eşide gelecekler hep beraber gidecez
hani şu anlattığım........benmle uğraşan gelinimiz
neyse pozitif düşünelim pozitif olsun
herşey..........

bu halam benım nışanlımın halası yanı onun anne dıe hıtap ettığı cok sevdımız halamız yokmafoldumben daha haber alamadık
ınsan ceker gıder mı ya haber etmeden komsu bıle olsa bugun 2. gün yok
eşıde ank da onunda haberı yok
off nolck bılmıyom
gelını ıle tartışsa bıle cekıp gtcek kadın deıl yaa yanı yesılım ırnam gıbı mantıklı ınsanlar(yanlış anlaman dıe ornek verıom)
bıze akıl verır yardımcı olur kendı hata etmez herhalde
okadr coluk cocuk var ortada

hadi hayırlısı böcüğüm tüh ya!

heracım, sen hiç yazmıyorsun neler yapıyorsun. seni burada görmek keyif katıyor bize

bu halam benım nışanlımın halası yanı onun anne dıe hıtap ettığı cok sevdımız halamız yokmafoldumben daha haber alamadık
ınsan ceker gıder mı ya haber etmeden komsu bıle olsa bugun 2. gün yok
eşıde ank da onunda haberı yok
off nolck bılmıyom
gelını ıle tartışsa bıle cekıp gtcek kadın deıl yaa yanı yesılım ırnam gıbı mantıklı ınsanlar(yanlış anlaman dıe ornek verıom)
bıze akıl verır yardımcı olur kendı hata etmez herhalde
okadr coluk cocuk var ortada

merak ettim gitmeden bir bakayım dedim böcüğüm
ya Allah korusun telaşlandırmak istemem ama
iyilik için de demek zorunda hissettim kendimi canım
başına bir iş gelmesin hastaneleri,karakolu falan aradınızmı
bence polise haber verin böyle olay tv.lerde çok duyuyoruz
Allah korusun ihmale gelmez........
bunu boşboğazlık olarak algılama lütfen........
sadece duyarlı bir vatandaşın yapması gereken bir şey olarak
yazıyorum........canım
inşallah bulunur canım ya................

böcük bi haber varmı halandan......kuzum.........

destim oyna at göbecikleri.......benim yerime attırıver.........iyi eglenceler canım.........

ayy böçük iyce meraklandım bende iki gündür ne yapar .ne yer ne içer,parası varmıydı acaba cebinde.ayy inşallah başına bişey gelmemiştir.:Saruboceq:

bısey bılmymkı:gitme: benım usağı arıyom cok gergın ve telaslı bısey soramıyorum
ustune gtmek ıstemıyorum
en son aradı daha haber yok dedı
işe gtmış napsın gtmek zorunda
cocukları arıyo
dun karakola gtmısler bugun savcıya gtceklermış
kımlığı yanında onuda bılmıyom :gitme:

buraya resmini koysanız acaba kazen bişey dermi
acısıyla bölümüne .
belki bi gören felan olur bellimi olur yaa.

Bebek

Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında
büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri,
kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla
bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar
gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.
Onun ipek yanaklarını daya doya öpmek ve
cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde :
"Dokunma bana ..." diye bir ses duydu.
"Beni okşamaya hakkın yok senin..."
Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı.
Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.
Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.
Aman Allahım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen
konuşan oydu. "Bana yaklaşmanı istemiyorum"
diye devam etti. "Hemen uzaklaş benden..."
Kadın, biraz olsun kendini toplayarak :
"Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi.
"Onlar da güzel ama kız çocukları başka.
Bu yüzden seni öpmek istedim."
"Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek.
"Benim de seni öpemeyeceğim gibi..."
"Neden ?" diye sordu kadın."Neden öpemezsin ki ?"
Bebek, hıçkırıklara boğulurken :
"Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi.
"Düşünürsen mutlaka bulacaksın..." Kadın, neler olup
bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi.
Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor
ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu.
Aile dostları olan tanınmış doktor,
odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini
vazodan çıkartıp kadına uzatırken :
"Geçmiş olsun hanımefendi" dedi.
"Başarılı bir kürtajdı doğrusu.
Ha..! Sahi, "kız"mış aldırdığınız bebek."
Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: yeşilim Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :12:27.

Yalnızlık Ne Zaman Dokunur ınsana…

* Akşam yemeğini yalnız başına yerken birden anlatmak, paylaşmak istediğin binlerce cümle olduğunu ve bu cümlelerin boğazına dizildiğini anladığın an...

* Hastalandığınızda bir tas çorba pişireniniz yoksa, ameliyata girerken cüzdanınızı hastabakıcıya bırakıp hakkını helal et diyorsanız yalnızlığı iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.

* Arkadaşlarla içmek varken, yalnız başına bilgisayarın başında içtiğin an

* ıçeriden nefis yemek kokularının gelmediği, hoş geldin oğlum / kızım / sevgilim / arkadaşım şeklinde karşılanmadığın bir eve adim attığında.

* The doorsdan people are strange şarkısı dinlerken şarkının sözlerinin kendinize ne kadar uyduğunu anladığınız anlar.

* Yolda hiçbir yere yetişme gereği olmadan yürürken, birden yavaş yavaş yağmur baslar. kişi alışkanlık olarak adımlarını hızlandırır. sonra hatırlar ki nasılsa görecek, seni umursayan, sırılsıklam olmuş olmana üzülecek, seni seven biri yok. adımları tekrar yavaşlatır, evine yalnız başına aksam yemeğini yemek üzere en uzun yoldan dönerken.

* Gözlerinizden yaş düşerken kendi mendilinizi kendiniz aldığınız an.

* Etrafınızı deli gibi dağıtmanıza rağmen kimselerin size laf söylemediği, kimselerin o dağınıklarınızı toplamadığı anlar. dağınık olmak hoş ama, bu noktada anlaşılan yalnızlık en az o eşyalar kadar dağıtır, toparlanamaz hale getirir insani.

* Sevdiğin şarkıyı senin kadar sevebilecek hiç kimsenin yanında olmadığı an.

* Diğerlerinden olmadığın, biraz daha farklı olduğun için arkadaşlarının seni terk ettiğini anladığın anlar...

* Evde şaşkın bir vaziyette salya sümük ağlarken uzun uzun kimi arasam diye düşündüğünüz ve isteğiniz gibi bir isim bulamadığınız zamanlar

* ıstiklalde yalnız başınıza yürüdüğünüz zaman

* ış dönüşü kapıyı anahtarla açıp karanlık eve girdiğinizde "ben geldim" diyecek kimse olmadığında. hatta daha beteri, kimse olmadığını bile bile "ben geldim ulean evim, nasıl geçti günün beyav" dediğinizde. evle, bilgisayarla, televizyonla, puzzle la, müzikle, mutfak penceresiyle, otla bokla yüksek sesle konuştuğunuzda.

* Gece çok geç olmuş sanıp yatarken saatin daha 12 bile olmadığı anlaşılan ve kendi kendine gülerek "tavuk gibi erken mi yatacaksın" denilen an.

* Elektriklerin kesildiği gecelerde daha net hissedilir. ne tv ne de bilgisayar olduğundan minderle ya da kolonya şişesi ile konuşulean anlardır.

* Bir bayram sabahı, ailece yaşayan karşı komşunuzun sizin yalnızlığınıza çare olsun diye istersen gel beraber kahvaltı yapalım çağrısını duyduğunuz an

* Hastayken, nane-limon yapacak, ateşinize bakacak, üzerinizi örtecek ve şefkat gösterecek kimsenin olmadığı anlar.

* Heves edip aldığınız tüm yiyeceklerin en küçük boy olmalarına rağmen bitmeden bayatlayıp atıldığı anlardır. yiyeceği çöpe dökerken başınızı kaldırıp gözlerinizi kısıp, dersiniz: işte bu an o an, anladım..

* Bir elinde sigara diğerinde bira, kucağındaki hemstıira bakıp gülümsediğin anlardır. hatta "hemstırda birazdan sigara dumanından rahatsız olup kaçacak" diye düşündüğün anlardır.

* Evde yaptığınız yemeği tek başına yerken, masaya oturduğunda bir kaç saniyelik sessizliğin olduğu an. sonradan televizyonu açmak zorunda kalabilir insan, sırf yalnızlık hissi veren bu sessizliği bozmak için..

* Evinizde müzik dinlerken sevdiğiniz bir şarkinin çıktığı bir anda, gaza gelip bağıra bağıra şarkıyı söylediğiniz ve iğrenç sesiniz yüzünden kimseden fırça yemeyeceğinizi anlayıp kedere boğulduğunuz andır.

* Güzel bir yemek yaparsın tek başına yerken halıya bir parça dökülür eğilip sorarsın "nasıl güzel olmuş mu?" işte yalnızlığını anladığın an o andır.

* Televizyondaki spiker sunumunu bitirip iyi akşamlar dediğinde "sanada" diye karşılık verme ihtiyacı duyduğun an.

* Yılbaşı akşamı eve gelirken sokaklardaki neşeli kalabalığı izlemek sonrasında boş evde yapacak bir şey bulamamak . ..

Gecenin bir zamanı evine gelince

Kilitte duyuyorsan anahtarın sesini

Anla ki yalnızsın...

Elektrik düğmesini çevirince

Çıt diye bir ses duyuyorsan

Anla ki yalnızsın

alıntıdır

Back
X