- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geceyi ben kapamışım sabahıda ben açıyorum herkese günaydın.......hihoyyyt
herkesler nasıl.........gece uyuyamadım kah agladım kah yastıgımla kavga ettim.........
evime dönmek istiyorum........:gitme:
bi de yengeme canım sıkıldı......senağlama..abıme diyecem haftasonu için konyaya döneyim diye...bakıcada fena sayılmaz.......
sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa.......yoruldum resmen yatakta...
bir kaç saatlik uykum var........mirmirmirmir
of ya heranda uyuyabilirim....mirmirmirmir
ooooooooo güneş abla o ne avatar öle havan batsın :dilcikar::smiley-cool:
duygu üzme kendını dunyada ıyılık yapılmıycak tek ınsan kardeştır valla ben buna cok ınanıyorum hee belkı genede dayamayız kardes derız yaparız ama
ozellıkle erkek kardeşler cok gaddar oluyo:mymeka: abımler evlendıler cok değiştıler artık ıyılık etmıyorum
sevindim kıss,eee nasıl oldu hayret,hatalarını anladılar demehki.kaydirigubbakcemile3evt ablam aynı yere:lepi:
cok mutluyum![]()
haklısın duygum ,sen elinden geleni yapıyosun zaten tatlım,eğerki bişeyler ters gidecekse bunda senin sucun yok.kalbin ne istiyosa onu yap derim.birileri üzülcek diye üzülen sen oluyosun ,bunuda unutma derim.gocaman öpüyom muckk mcuukkkirna ablacıgım.......dogru dedin daha gelmeden başlamıştım........sıkıntıya.şimdi dahada arttı valla gelcem.......
kimseye iyilik yapmaya gelmiyor.....
ben feakarlık yaptım yaparımda ama yeterki üzülmeyim...
yada bir şey yapmamışım gibide davranılması ..
beni yücltsinler istemiyorum ama üzmesinlerde..........
anuşkam burası daha soguk valla hele akşamları kapı pencereler sıkı sıkı kapalı......serin serin.......zaten vanın agustosun yarısından sonrası sonbahar oluyormuş.......
böcük işlerini yap sen canım.....
destimde yok zaten......yeşilimde gelse bir iki laf etse........özledim.......
ayırdır güneş boğazındanmı ultrasyona gircen.kıss gir nie erteledin.bak senelere dayanan bi rahatsızlık artık ihmal etmesen,tünaydın duygum,,
sen abindemi kalıyon canım,neden yengene canın sıkıldı duygum,anlatmak istersen dinlerim
bende sabaha kadar uyumadım,,farenjit oldum ,buğünde ultrasyona girmem gerekti ,erteledim gitmedimm ,,az önce uyandım tv izlerken uyumuşum,,yarım saat ,
beğenmem mı fıstıksositosositoböcüğüm beğendinmi canım,,,
nasıl gidiyor nişanlılık ,tadını çıkar valla,,,
sende değiş artık şu avatarını böcüğüm,,:1hug:
ıst esenlerdenım abla otogar var en yakınböcüğüm kız sen istanbulun neresindensin,
sevindim kıss,eee nasıl oldu hayret,hatalarını anladılar demehki.kaydirigubbakcemile3
[/B]
destim........alınganlık degil canım.........ama üzülecegim laflar ediyor....
hakan gitti evet ama zaten onlada her an birlikte degildikki....o ankarada çalışıyor ben konyada....sadece şu aralar sık sık buluşmalar oldu ........o kadar .......
bakın okuyun....sabah klişelerede yazdım ordan alıntı ediyorum......
ya kızlar çogunuz biliyorsunuz......
yıgenımın bakıcı sorunu olmuştu........
bulunamadı yıgenım 2,5 ay konyada bizim yanımızda kaldı.......
bakıcı bulundu bende yigenimi aldım vana geldim.......
şimdi.........bir huysuzluk etse gelinimiz.....aaa bu çocuk böle degildi konyada olmuş..........
o gün uyumasa bu uyurdu konyada düzeni bozulmuş.........
uyusa yada o gün huzurlu olsa çocuk...........konyaya gitmedende böyleydi.......iyi olanları kendine çocugun huysuzluklarını bize çıkarıyor......
ay bu çocuk 9 aylık tabiki bazen uyuyacak bazen huzrsuz olcak diyorum ........
yok diyor..........bu kadarda degil bölede olmaz diyor........
vallaha billaha kocamanda bir yemin size.......bebegimizde sessiz masum .......öyle yaramaz huysuz bir çocuk degil.........
gece agladı....uykusunun içinde neyse durdurmaya çalıştılar durmuyor........
bende yatagımdayım kalkmadım ben karışmayım diye .......yinede durmadı kalktım yanlarına gittim......
aldım yavrumu kucagıma iki pışpış dedim öptüm filan mamsını agzına verdim uyudu kaldı.........
neymiş efendim bu çocugun uyku düzeni bozulmuş aslımda daha erken uyuması gerekiyormuşş......
erken uyumadıgı için aglamış.....
demiyorki......mamsını vermek aklıma gelmedi.......duygu senin aklına geldi yazık bebgım acıkmış ondan aglıyor demiyor.....
uyku düzeni konyada bozulmuş......
oysa o kadar saatı saatınde uyrki......
kendide bilir......
ben 5,5 aydır bebkle birlikteyim benim kadarda ilgilenmiyor........
bak saati geliyor uyuyacak diyorum uyuyor kendide diyor uyku saatı geldi uyuycak diye ......gece agladı diye neymiş çocugun düzeni bozulmuş......sanki o düzenide kendi kurdu oda başka bir şey.......
böcük haklısın valla hem babamın hem annemın kardeşleride öyledir ama.......kalbim malesef fesat yada kötü degil öyle oldugu içinde kırılan üzülen yada bazı durumlara hayır diyemiyorum.......
destına ne turşusu ettın
ben hıc yemem aksına karadenızlıler cok sever mecbur bende yapcam
yengem sureklı yapıyy
kendıne dıkkat et
tskler cnm opuyorumnanaktan