Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

,

irnam pikenin fotosunu çekip koyarmısın buraya ,

kızınada hayırlı doğumlar ,,:ecrin_bebek:
güneşim,ben fotoyu pc.ye aktarmasını bilmiyorum yaa,ancak pcnin kendi kamerasıyla yapabiliyorum ama oda çok az bir mesafeyi cekiyor, bakalım deneyim olursa koyarım :sinifsinif:
hii hiii ,çarpana çalıyon böçü kafa,tilkilermi savaşıyo kısss kaydirigubbakcemile3
kitap okudum biraz
şimdik gireyim bakam dedim.......bugüne yemeğimde var.......
nasılsa........ooohhhhhhhhhh........
şu yemek hazır oldumu her işim bitmiş gibi
rahatlıyorum valla............
öpüldünüz canlar.......
eline sağlık rahat rahat oturuyon ne güzel,daha benim yemek yok üstelik adıda yok.offf oğlan yemek seciyo,daraldım haaa.:delphin:

yeşilim ne zaman gelcek acaba :uhm:

en son güneş konuştular,ama

yaff güneş hakkat kıss ne konuuuuşşştuuunuuuuuzzzzz.
ne zamn gelecekmiş,nasılmış,serinlemişmiii,ne kadder daha durmayı düşünüyomuş.yohsam gelmesi belirsizmiymiş,yohsa ist.bulamı yerleşmeyi düşünüyomuş :uhm:gızıyla neler yapıyomuş :smiley-cool:
aneeeee ben neler sorardım haaa,naniknanik
acık ayy kendimi pek meraklı gördüm..sengözlerimebaksanab..
sorgu memuru gibimm :kedi: .....

yeşilim dermiş suuuuussssssssss irnaa suuuuuusssss. :roflol:

adin gıslaaarr ben yene kactıımm. zemuszemus opuyorumnanaktan

masamı hazırladım bir bakam dedim ezana kadar

yaaaaaaaa Yeşilim abam arada girerim dediydi.......

ama o ara gelmedi heralde..........yoksa gece biz

uyurkene giriyorda yazdıklarımızı okuyup çıkıyormu...........laelaelaelaelae

he eheheee çok kurnaz gördüm kendimi............niye bize

birşeyler yazmıy bu yeşilim abam.........yok dayanamam

bende ararım bu gidişle heralde............:uhm:

yerim sizi ben yer..kaç gündür arıza yapmış bu meret ..şimdi yapıldı girdim canlarım kuzularım serin serin bu ne sanki kamera şakası abow

ilk gün lerenimle telefonlaştık yakınmışız "biz izmire gidiyoruz" deyince ortada buluştuk, kocalarla..bi kaynaştık sormayın. hepinizin kulaklarını çınlattık. hepinizin. epey beraberdik fotolar çektik yolladım lereenime belki paylaşır

güneşçim aradı sevindim ...

böcüğüm abin hep yanımda karşıya geçersek seni ararım. biz erenköydeyiz. sennerdesin tel falan yok bende bilmiyorum

destuşum, hera, irnam, duygu, hepiniz hepiniz aklımdasınız.
çıkıyorum yine gelirim. canlarım

yerim sizi ben yer..kaç gündür arıza yapmış bu meret ..şimdi yapıldı girdim canlarım kuzularım serin serin bu ne sanki kamera şakası abow

ilk gün lerenimle telefonlaştık yakınmışız "biz izmire gidiyoruz" deyince ortada buluştuk, kocalarla..bi kaynaştık sormayın. hepinizin kulaklarını çınlattık. hepinizin. epey beraberdik fotolar çektik yolladım lereenime belki paylaşır

böcüğüm abin hep yanımda karşıya geçersek seni ararım. biz erenköydeyiz. sennerdesin tel falan yok bende bilmiyorum

aneee yeşilim hoş geldin balıııımmm.ayy noldu aşkım,serinlikten renginde değişmiş kıııkaydirigubbakcemile3
yeşil yeşil yazardın,dedim bu kimm.
sandım biri şaka yapıyo.
ayy ayyy biz senin haberlerini hep aldık,aşkım ama bizzat yazman daha hoş oluyomuş.
lereenim fotoları kesin paylaşmalı,yoksa o,güzelliği göremessek meraktan çatırdarız yaa
ayy sizi görmeyi ilk anınızı ne çok görmek isterdiiiimmm.
neyse inş. koyar lereenim.
öptüümm canıımm öptüüümm.serinlik şaka gibi geldi demk haa.ayyy ne güldüm :roflol:canımsın yaa.

ana........ablacıgım gelmiş...canım benım........
ne güzel süpriz oldu.........ve iki sevimli tatlı diili güzek yürekli ablalar buluşmuşlar va kaynatmışlar ha.....
ay ben çok mera ederim.....böyle şeyleri ..benim hakkımda ne dediniz ..çabuk söyleyin......
yeşilim ablacıgım....serinligide kavuşmışun......
koçişlerde tanışmış.......oh oh valla..........dostlıgınız daim olsun ablalarım...
seviyorum sizi.......hemde çok acaba vandan öpücük yollasam ulaşırmı sizi......
bilmiyorum ama özlem dolu kokulu öpücüklerimi yolluyorum....ŞenizŞenizŞeniz

aneee yeşilim hoş geldin balıııımmm.ayy noldu aşkım,serinlikten renginde değişmiş kıııkaydirigubbakcemile3
yeşil yeşil yazardın,dedim bu kimm.
sandım biri şaka yapıyo.
ayy ayyy biz senin haberlerini hep aldık,aşkım ama bizzat yazman daha hoş oluyomuş.
lereenim fotoları kesin paylaşmalı,yoksa o,güzelliği göremessek meraktan çatırdarız yaa
ayy sizi görmeyi ilk anınızı ne çok görmek isterdiiiimmm.
neyse inş. koyar lereenim.
öptüümm canıımm öptüüümm.serinlik şaka gibi geldi demk haa.ayyy ne güldüm :roflol:canımsın yaa.

irna ablacıgım.......evet serinlik....renkini attırmış.ben serın diyodum ve bana gıcık oluyodu ablam ama kendi rengi solmuş.......
kaydirigubbakcemile3
lereenim fotoları koysada baksak ne kaynattılar ......iki tatlı insan...:teselli:
irna ablacıgım yakın olsakta bizde buluşsak hepimizin bir arada oldugu resimleri göstersek kk ya.....
sohbetler etsek çaylar içsek......of ya ben burda yanlızım .....dost arkadaş arıyorum......
ve sizler iyiki varsınız ......her biriniz kıymetlisiniz....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
öptüm seni ve herkeşleri...

ohhhhhhhh yeşilim ablam gelmiş
vallah şimdi kapamadan bir bakayım KK ya..........
yeşilim ablam yazmışmıdır dedim.......bir baktım:1shok:
ayy nasıl sevindim ya.........ohhhhh ne güzel
çok sevindim mutlu olmana bizde çok özledik seni

bende özledim bende ...............:1hug:

ay lerenimle buluşma anınızı çok merak ediyorum ya
keşke kameraya çeksydiniz canlı izleseydik:utangac:
iki güzel bayan ne güzel sohbetide güzel olur böyle
güzel bayanların.........tatlı dilli insanların........
ben çok severim..........bu sohbetleri dinlemeyi...............bizim yerimizede
öpseydin lerenimizi.............
ya nasıl özlemişim seni Yeşilim ablam.......
yazını görünce içim çekildi kaynadı.........canımsın benim...........

ya ben bu topikteki herkesi ayrı ayrı..............bir ayrı seviyorum...........
:1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

irna ablacıgım.......evet serinlik....renkini attırmış.ben serın diyodum ve bana gıcık oluyodu ablam ama kendi rengi solmuş.......
kaydirigubbakcemile3
lereenim fotoları koysada baksak ne kaynattılar ......iki tatlı insan...:teselli:
irna ablacıgım yakın olsakta bizde buluşsak hepimizin bir arada oldugu resimleri göstersek kk ya.....
sohbetler etsek çaylar içsek......of ya ben burda yanlızım .....dost arkadaş arıyorum......
ve sizler iyiki varsınız ......her biriniz kıymetlisiniz....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
öptüm seni ve herkeşleri...
kıss içimi bihoş ettin yaa gece gece yaa.canım benim bitanecimmm.
he kı ne iyi olurdu,sarmaş dolaş cekinirdik hemde fotolarımızı,ooyy yerim seni sohbetten çaylar soğurdu eminim.ayy kıyamam sana yaa napsam.şöle elimi uzatsamda yanına gelsem,yada cekim alıversem senii duyguuuu,ağlattın beni kıssss..:sinifsinif: :gitme:

ohhhhhhhh yeşilim ablam gelmiş...........

ya ben bu topikteki herkesi ayrı ayrı..............bir ayrı seviyorum...........
:1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

desdişiimm bizde seni seviyoruuuzz canıımmopuyorumnanaktan

kıss içimi bihoş ettin yaa gece gece yaa.canım benim bitanecimmm.
he kı ne iyi olurdu,sarmaş dolaş cekinirdik hemde fotolarımızı,ooyy yerim seni sohbetten çaylar soğurdu eminim.ayy kıyamam sana yaa napsam.şöle elimi uzatsamda yanına gelsem,yada cekim alıversem senii duyguuuu,ağlattın beni kıssss..:sinifsinif: :gitme:

aglama ablacıgım..........kıyamam senın gözyaşlarına.....opuyorumnanaktan
allahım ya......ama ben agla diye demedim......ki.......canımsın tatlıların ablası....Şeniz
çay filan ıçmezdim ben...ölece size bakrdım saf saf.şuan hayalmi gerçekmi diye....
sonra kendime gelirdim çenem acılırdı konuşurda konuşurdum.....delikafadulden:roflol::roflol:

gerçi böcükten sıra gelmezdi bana ya neyse....:roflol:

aglama ablacıgım..........kıyamam senın gözyaşlarına.....opuyorumnanaktan
allahım ya......ama ben agla diye demedim......ki.......canımsın tatlıların ablası....Şeniz
çay filan ıçmezdim ben...ölece size bakrdım saf saf.şuan hayalmi gerçekmi diye....
sonra kendime gelirdim çenem acılırdı konuşurda konuşurdum.....delikafadulden:roflol::roflol:

gerçi böcükten sıra gelmezdi bana ya neyse....:roflol:

tamam gectii gectii.. a.s kendini yanlız hissetmene dayanamadım bir an.çok zor çünkü yanlızlık allah kimseyi yanlız koymasın..:Saruboceq:

sorma böçük başta başlardı ceyizinden konuşmaya,ama çokta şakacı haa,ayy ne güzel olurdu yaa.ufff ben çok istiyoruuumm.
bize birkaç sat yetmezde duygum napsakki,biyer kiralasak epey kaynatıp kazınmak için kaydirigubbakcemile3
ama ben ölee ağır apla felan olamamdaa,hoplar oynarım sizinle hihoyyyt

Back
X