• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ne ilginç topik olmuş bu yaa böylee

piaf hoş geldin datlumm.
he kısss bizde ilginç gacileriz kii kaydirigubbakcemile3

desdiiişşşş.nutelladan sen bıhtınmıı gıızzz. :jeyyar:
anaa ne çabuuhh nen :jeyyar: .kaydirigubbakcemile3.. bahhk böçünün gözünü korkutmaa kaydirigubbakcemile3 dokunmadıkca sür sürrr yee:roflol::jeyyar:

allah allah demek beş kere fırca haa.anam azın dişin aşınır yaff,ayy işin allaha kalmış yavreem senin .ömrü uzun olar inşallah dişlerinin.

böçüm demek hersabah gördüğün kıss ,pat diye kapında haa.akannehir
tesadüfe bak hele.saa süprüz olmuş işte.süprizzzzz.

benimde yarın safirlerimin gelme durumu vaaa.bakalım .hemde çohhh kalabalık olcak iki aileyi kabul edem diyom.

günaydın heram ve kızlaarr.
iftarcılarım geliyoorrr.bugün giremem. hepinizi öpüyom canımcıklarım.
iiii pazarlar.opuyorumnanaktan beni üzleyiiiinnn anacııımmmm zemuszemus

sizi merak ettim, dedim ki onlarda beni özlemiştir, merak etmiştir.. çekilin bi, ben yazcam dedim

ayyy sizi çok ösledim valla yaaaaa...

ataköyde bi arkadaşımda iki gün kaldık onda internet yok sevmiyo, olsun dedim ne diim. gezdik tozduk...serin serin etlerim serinledi derken bi hastalandım sabah akşam iğne oldum alışmamış ......şeyde şey olmazmış hesabı...hahahaahahahah. şimdi iyiyim.

eşler olunca istediğini yapamıyorsun toplanamadık, kimseleri arayamadım sorry please.

sizlerin iyi olmasına sevindim...irnam, böcük, destuş, duygu, diğerleri yok galiba herkese selamlar yolluyorum..yanaklarınızdan öpüyorum

i pazarlar
pazar bıttı ama olsun kaydirigubbakcemile3

yeşılımmm akannehir abbow şuan nerdesın pıqı
h geldın senı cok özledık tabı hep sordukk ablacm nerde dıe
alışmadık g.. os... durmazmış öleydı demı o:roflol:
gecmıs olsun ablam yarından sonra yağmurda gelıyo cok şanslısın haa
gez eğlen resmler beklıyoruz
ben 22 yıldr ıstanbul dayım keısn benden cok yer gezmışsındır

destına ırna abla nan susun nutella yıyemedım o günden sonra:roflol: aklıma gelıy
cıkolatamın markasını değiştım ne edımm

dün aksam 19:30 a kadar mesaıdeydım ama mesaı sayılmıyo ıdarı kadrosun sen denılıyo
ama gelmesen paranı keserler ozmn sen ıdarı kadro olmuyon:mymeka: neyse
maaşta alamadık bıde ınsanları tesellı ıcın erzak almışlar her yıl 10 kg un olurdu seker olurdu bu yıl yok
sankı onların 20 tl erzağına kaldık almadım
sonra 100 tl ıstedım borcum vardı cunku
bı arkadasıma havale etcem 65 tl ora gtcek yarın:delphin: 30 tl bugun orkıdem ıcın saksı ılaç toprak aldım bıttı
bana kaldı 5 tl:delphin: harca harca bıtmez
okadr yolu yuruycem
ve ayın 19da vercez dedılerakannehir
o gun benım taksıtım var bayramlık alamıycam 1 ay parasız kalcam ve annemın yanına gıdemıycem
ayy delırmemek için ınanın sabredıyorum:gitme:
neyse çok kötu bıgunde kısaca
hıc calışasım yok ınanın ya hıcc
hanı şükret işim var dıom ama para alamayınca bı işe yaramıyokı

ayy ayyy kimleri gördüüüümmm akannehir.anam ne iii geldi yorgun fucudumaaa.ilaç gibim oldu valla.
bugün çohhkk kalabalık iftarcılarım vardı öldüüümmm.anca yolcu edip oturdum başına.

yeşilim çookk gecmiş olsun bidenem.nadıl gıydı istanbul saaa.hasta etti bakalım.
ahh canım beniimm alışıksın buram buram terlemeye,az bi serinlik te şifayı kaptın hemi canım yaa.
neyseki şimdi iiyi olmuşsun.,eee ben saa demedimmi giymeye kalın şeyler al diye.kaydirigubbakcemile3.şaka biyanada gercekten çok sıcaktan serine gittin,hava değişikliğide çarpmıştır seni.:teselli:
bizde seni çoohhk özledik bitanem.ama sen yinede gezmene bak,hatta bizlerin yerinede.görecek anlatacak çohhk şeyin olacak ,sabırsızlıkla bekliyor olacazz.
o gözel yanacıklarından doya doya öptüm aşkıımm.kendine ii bak,seni sapa sağlam virdik istanbula aynısını isterik oğa göreeee :1hug:

ahh böçüğüm ahh ne deyim bilmemki,herkezin ağladığı gan bu.tek farkı bir aşağı bir yukarı işte.:çok üzgünüm:
artık işverenler neyi nerden kısacağını şaşırdı amme hizmeti istiyo vatandaşlardan aslındada,azucuk edep yapıyolar :oklava: hoş edepleride edep olsa.
canım benim yaa.inşallah maaşıda ,ödemeleride iyi biyere çalışmaya başlan valla yaa.senin gibi kaç kişi böledir aslında
hiç yoktan iyidir deyip çalışılıyo işte.hep şükreden garip vatandaş oluy.ya buda olmasaydı deyip şükürlerde bulunmak işte halimiz.
allah kolaylık versin inşallah..
daha bizimki yollarda baksana,üç kuruş kazancam diye adam yatak torgan göremiyo arabada yatıp kalkıyo.bayramda bari gelebilse yanii.

desdiş girmemiş hiiçopuyorumnanaktan

duygu nerelerde acaba yaa,
duyguuuuu kısss iki gündür nerdessinnn..yavru kuşum uctunmu konyalaaraaaa.opuyorumnanaktan.

ayyy çook yorulmuşum.her taraf susam olmuş ayaklarıma yapışıyo ama süpüremem şimdi,bulaşukları yıkadım anam dolapda tabak kalmmaış sanki yaa.
neyse hadin hepinize allah rahatlık versin. öpüyom canımcıklarımm..opuyorumnanaktan

ayy cnm ablam ınsallah gelır ablam
eşın emeklı deıl mı ablam kac cocuğun var
evlı mı hepsı

he kıss emekli bağkurdan.450 kitik maaş.harca harca bitmeess :çok üzgünüm:.üstelik yeni bir kaç ay anca oluyo emekli olalı.
iki çocuk var kız evlendi oğlanda anca mezun oldu ,ama işe başlayamıyo.askerlik bahane hep.onada 4-5 ayı var gitmeye,bide askerlikte eklenirse üztüne yani oğlandan bize bribucuk sene fayda yok be böçüğüm.

işte bölee tırnağın varsa başımızı kaşıycaaazz.:a015:

gunaydınn cok üzüldüm be ırnamm mafoldumben RABBIM yardımcın olsun :Saruboceq:
evınız kira deıl demı yaa

günaydın opuyorumnanaktan

Mutlu huzurlu hafta sonları kaydirigubbakcemile2

95ed75a57c88f085471ee38jb5.gif
selam kızlaarr
95ed75a57c88f085471ee38jb5.gif

nasılsınız bugün.güzel bi hafta olsun inşallah. :1hug:

heram böçük leydimm sizlerede günaydıın opuyorumnanaktan

belim ağrımış.
böçüğüm malesef evde kiraaa.:1no2:

geçmış olsun ablam nen var acıkta mı kaldınn
off daha zormuş allah yardım etsın:teselli:

günaydın herkese daha doğrusu iyi günler
ben yokken yeşilim ablam gelmiş........geçmiş olsun yeşilim ablam ya
serin hava çarpmıştır valla...........burda sıcak buhara alışınca vücut artık
azcık serinlikte cevap veriyor........bende Konya ya gidince öyle olmuştum
akşamları serin serin çarpmıştı..........
İrnam sanada geçmiş olsun canım..........Allah yardımcınız olsun
gerçi hepimizin bu zamanda yardımcısı olsun...........işte tırnağın varsa
başını kaşıyacaksın bu böyle.........
böcük bu patronlar krizi bahane edip elemanlarından kestiği
paraları başka yerlerde kullanıyorlar.........onlar bahane için bu kriz lafının çıkmasını
bekliyorlardı zaten.
heracım sanada günaydın canım........

destış nassın bacım ne ettınn h sonu
ah ahh bu patronların kökune kıbrıt suyu:mymeka:

Back
X