• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

böçüm ne kesiyon kısss, :jeyyar:camdan birilerini kesmiyon demii kaydirigubbakcemile3

duygum canım benim güzel prensesim,düğün çok yakın deniliyor.azcık annen alışsın biraz.

duygusal hayırlısı olsun tatlım sanada allah tamamına erdirsin.

Hoşgeldin duygusal, sana da hayırlı olsun canım

duyguuuum hadi hayırlı olsun, herşey rast gitsin tatlım...düğün gününü uzatma artık madem hemen istiyolar, neden erteliyosun

irnam valla kimseler yok nerdeler yaaa insan merak ediyo...

destuşun annesi var biliyoz da diğerleri yok.
lereenim artık dönüyor hataya öyle dedi. bize uğrayın dedim bilmiyorum gelirler mi gelirse bırakmam tabi

böcüğüm kolay gelsin işlerin

epinizi çok öptüm

yesılım gelmışş delikafadulden nassın ablam ne var ne cok
işler bıtmedı bende bıraktım zaten 7de paydos olcak
herseyı yıyom sonrada oruc sanıyorum kendımı

ohhh evlenenler coğaldı masallah ayağımı ıyı sürüdüm hee:lepi:

ırnam iş kestım parmaklarım acıdı:sinifsinif:senın cocuklar nasıl annen nasıl oldu

leerenım ne zmn gelcek yaa

Hoşgeldin duygusal, sana da hayırlı olsun canım

duyguuuum hadi hayırlı olsun, herşey rast gitsin tatlım...düğün gününü uzatma artık madem hemen istiyolar, neden erteliyosun

irnam valla kimseler yok nerdeler yaaa insan merak ediyo...

destuşun annesi var biliyoz da diğerleri yok.
lereenim artık dönüyor hataya öyle dedi. bize uğrayın dedim bilmiyorum gelirler mi gelirse bırakmam tabi

böcüğüm kolay gelsin işlerin

epinizi çok öptüm

yeşil ablam çok sağol.. sende kendine iyi bakkk a.s.

saolum böcüküm irnam yeşilim ablacıgım teşekkürler ederim.......
yeşilim ablacıgım kış mevsimini çok sevmiyorum.........
bıde denıyoki.........nişanlılık devresi güzeldir uzun olsun abarmadan tabi.........
birazda o yüzden........
bide benim hazırlık filan olcak tabi....ceyizdir........
ankaraya git gel mesele annem daha rahatsız........
ankarada ev hazır.........hakanların evi var fakat eski eşyaları var onları boşaltacaklar yenılerı alınacak.......
bir sürü koşturma olcak dügün hemen olursa.........
bıraz bahara dogru olsun........eksıkler yavas yavas hal olsun.......
bıraz da oyuzden bahar olsun dıye dedım.....

hoşbulduk canım. Aynı kaderi paylaşıyoruz şu an opuyorumnanaktan bende 7.ayda sözlendim kasım 29.da nişanım var. Allah yardımcımız olsun :asigim:

canım benım işallah allah hep mutlu eder tatlım.......:Saruboceq:
duygusalım avatardaki senmısın.....CADIARZU
merak ettimde.......yerimseniben

canım benım işallah allah hep mutlu eder tatlım.......:Saruboceq:
duygusalım avatardaki senmısın.....CADIARZU
merak ettimde.......yerimseniben

evet benim:) profilimden diğer resimlerime de bakabilirsin duygucumm
Bende sana sorayım ismin duygu mu? eğer öyleyse adaşız daopuyorumnanaktan

evet benim:) profilimden diğer resimlerime de bakabilirsin duygucumm
Bende sana sorayım ismin duygu mu? eğer öyleyse adaşız daopuyorumnanaktan

cok hoşsun canım işallah kaderinde guzel olur.........
evet adım duygu konyalıyım 23 yasındayım.........
evet adaşısız......vereliniortak.
hep gel oldumu topıkkımıze.........
gayet hoş samımı sevıyelı dertlerımı mutlulugumuzu üzüntümüzü hayatımızda ne yaşıyorsak paylasıyoruz burda ablacıklarımla beraber........
tanıdıkcada seveceksın.......bizleri......opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim duygucum...sizi sevmemek mümkün mü opuyorumnanaktan ben sayenizde kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum bu aralar...
ınşallah hep beraber oluruz sohbet ederiz a.s.

doğru diyorsun duygu herşeyin zamanı var. hayırlısıyla inşallah

iki duygu oldun oh dilek tutalım artık ..böcüküm, ve duygularım inşallah herşey gönlümüzce olsun kuzucuklarım..

doğru diyorsun duygu herşeyin zamanı var. hayırlısıyla inşallah

iki duygu oldun oh dilek tutalım artık ..böcüküm, ve duygularım inşallah herşey gönlümüzce olsun kuzucuklarım..

amin ablacım hepimizin gönlüne göre olsun...
Kulağımda bir ağrı var anlatamam.. Dünden beri sızlıyordu bugün de feci ağrımaya başladı..
Bu kulak ağrısı hiç birşeye benzemiyor :gitme:

Geçmiş olsun duygusal..kulak ağrısı fecidir. gerçi insanın neresi ağrırsa ağrısın hepsi aynı. ılık z. yağ damlatırdık eskiden ama yarın bir polikliniğe, dr'a görün canım ihmale gelmez.

ablacım bende hiç olmazdı ilk defa oldu yarın bir sağlık acağına gözükeceğim belki birşey verirler yada ne olduğunu söylerler...

duygusal ne kadar gençsin, güzelsin maşallah. okuyor musun, çalışıyor musun?...istediğin zaman kendini tanıtır mısın?

duygusal ne kadar gençsin, güzelsin maşallah. okuyor musun, çalışıyor musun?...istediğin zaman kendini tanıtır mısın?

Seve seve ablacım.. 20 yaşındayım. Meslek lisesi mezunuyum. Ailemin tek çocuğu olduğum için üniversiteye uzak bir yere gidemedim. İstanbul'da da biryer tutturamayınca açıktan deneyeyim dedim. 2 yıl muhasebe bölümünü gittim ama iki yılda üstüste kalınca sonunda vazgeçtim :( O dönemler pek iyi değildim sorunlarım vardı belki bu yüzden toparlayamadım kendimi okula veremedim. Zaten açıktan okumak çok zor. Başaramadım. Muhasebeciyim özel bir şirkette çalışıyorum. Son bir yıldır çok şükür hayatımı düzene koydum. 7.ayda sözlendim Dediğim gibi kasımda nişanım var. Kısmetse mayıs gibi de düğünü düşünüyoruz. Yani sıradan bir hayat. Ama çok şükür huzurluyum hayatımdan da memnunum:) Belki evlilik için erken diyeceksin ama inan bana çok zor sınavlardan geçtim bu mutluluğu kazanabilmek için. Şimdi beni benden çok düşünen seven ilgilenen biri var. Allah onu başımdan eksik etmesin:) Kalbim ve aklım onay verince ve en ufak bir soru işareti kalmayınca kabul ettim. İnşallah mutlu olurum yanılmam tek istediğim bu....

Back
X