• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ablam çok güzeller sağol teşekkür ederim a.s.

Ya duygu hakkaten ya bana da bi tuhaf geliyo adımı yazmak kaydirigubbakcemile3 en iyisi bundan sonra adaş diyek birbirimize kaydirigubbakcemile4 olar mı?

adasım nerdesın......
kımsecıkler yok acaba yeşilim ablamın baş agrısı nasıl oldu...........
irnam yoksun böcük yaramazlık yok olarmııııııııııı

baş ağrılarım kaç gündür devam ediyor biraz da üşütmüşüm. galiba romatizmal falan amaaaaan bir sürü şey

iyi geceler epinize

baş ağrılarım kaç gündür devam ediyor biraz da üşütmüşüm. galiba romatizmal falan amaaaaan bir sürü şey

iyi geceler epinize

geçmiş olsun ablacım. Benim kulak ağrım geçti çok şükür opuyorumnanaktan kendimi daha iyi hissediyorum.. Hepinizi öpüyorum iyi geceler...

hepinize gecmiş olsun.
ev sahibim kadın vefaat etti.sürekli gidip geliyorum.
bir sendir hastaydı allah kurtardı.yinede insan üzülüyo,ölüm anını birbir yaşadım ilk kez gördüm böle bidurumu.
cenesini,ben bağladım,üstünü felan ,kendime inanamıyom yaa..
neyse yine cıkayım oraya :a015:.

hepinize gecmiş olsun.
ev sahibim kadın vefaat etti.sürekli gidip geliyorum.
bir sendir hastaydı allah kurtardı.yinede insan üzülüyo,ölüm anını birbir yaşadım ilk kez gördüm böle bidurumu.
cenesini,ben bağladım,üstünü felan ,kendime inanamıyom yaa..
neyse yine cıkayım oraya :a015:.

irna ablam başınız sağolsun :gitme: vallahi sendeki büyük cesaretmiş... Allah katında ne büyük sevaba girmişsindir.. Üzme kendini Allahın takdiri bu hepimiz gideceğiz. Hem yaşlıymış çok çekmeden gitmiş ne güzel... Allah hepimize hayırlı ölümler versinnn :Saruboceq:

mekanı cennet olsun irnam...sevap işlemişsin öyle derler. hastayı kaybetmek beklense de insan üzülüyor tabi ki...haklısın. sabırlar diliyorum

duygusal valla sevindim kulak ağrının geçmesine. ohhh mis gibi uyursun

yatacağım şimdi dün ağrıdan uyuyamamıştım uykusuz kaldım abla... ya benim adaşta yok nirede acaba :hulya:

irna ablacıgım cok buyuk sevap yapmısın....basınız saolsun
yeşilim ablacıgım tekrar geçmiş olsun
adaşım agrın geçmiş sevındım ......rahat uyursun artık.......

evet bidenem iyiyim çok şükür.. 12 olsun hemen başımı yatağa koycam Allahın izniyle rahat bir uyku çekmek istiyorumm :Saruboceq:
Sen nasılsın var mı sallantı falan?

irnam ablam başınız sağolsun :( mekanı cennet olsun :Saruboceq:

yeşilim ablam geçmiş olsun a.s.

duygum seninde ağrın geçmiş sevindim tatlım opuyorumnanaktan

günaydın
sağolun arkadaşlar.şuan cenaze arabası geldi yıkanıyo,
akşamki hali gözümün önünden gitmiyo,nasıl kan kusarak son nefesini verdi,oofff allahım ,dermansız dertlere yakalandı,çaresini bulamadılar herneyse .daha yeni lenf kanseri denildi,iş işten gectikten sonra.

yeşilim canım sen baş ağrına hiç göründünmü bdenem,gerci sinüzitde yapabilir ama.
duygusal sanda gecmiş olsun.kulak ağrısı zor olur.
konyalı duygum,yine sallandılarmı acaba.
böçüm heracım çok sağol tatlım.
kendinize ii bakın kızlar ben cıkayım.

hayırlı cumalar

ırnam ablam başınız sağolsun mekanı cennet olsun ınş
benım dedemde bızım evde vefat etmıştı annem yapmıştı herseyını
gercı dedem anneme cok çektrmış gencken
annem demış son suyunu ınş ben verrım dıe anneme kısmet oldu
dedemde cok kötüydü ya onunda mekanı cennet olsun ınş

yesılım ablam gecmış olsun kullandın mı ben kullandım guzeldı
bıde bısey dıycem ben maya yaptım ya benım cıldım kızarmıştı acep bana dokundu mu genel mı

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın...........herkese hayırlı cumalar........

saglıklar uzun ömürler hayırlı ömürler herkese........kandillinin sıtesıne bakmadım sallansak hıssederdım........
ama 2. noktalarda olduysada hıssetmedım...........

aman sallanmıyalım............

bugun annemın göz kontrolu var............hastaneye gıtcez..........

bu arada destım nerelerde acaba

böçüğüm bu teyzede çok acımasızdı,ve herkeze beddua eder,gaddardı yani benide az ağlatmadı ama yinede üzüldüm aklı başındayken gittim helallaştımda.kendisi dedi hatta hakkını helal et az üzmedim seni dedi.bende olsun insanlık hali olur öyle şeyler helal olsun sende helal et felan dedim yani
6 senedir oturuyoruz burda.çokda istedim burdan taşınmayı ama olmadı,
zamanında hay ceneni ben bağlayım demiştim.düşünüyorumda ondanmı burdan ayrılamadık.keşke demeseydim,
nerden bilirdim o,an dileğimin gercek olacağını,hiçde o ana kadar öyle ne bir dilekte nede bedduada bulunmuştum o ilk ve sondu.keşke benimde evim olsa deseydim,kırk yılda dileğim tutdu oda beni mutlu etmedi.:çok üzgünüm:

ırnam üzülme sen ah edenın ahı yerde kalmaz
sen dua et ınş evınde olur cnm
ben cok dua edıyorum ınş bzım ıyı kötu 2 odalı bı evımız olur
cok lux bısey ıstemıyorum zaten yeterkı kira odemekten kurtulalım sonra nasılsa daha ıyısını alırz dıoom

ben beddua ettım mı bılmıyom ama suan hatrlamıyom öle bı dua etmedım ınş etmemde

Günleriniz sağlık, huzur, bereket içinde geçsin. Hayırlı Cumalar...

ırnam valla iyi tutmuş bedduan başka şey istesen olmazdı sanki. neyse Allah rahmet eylesin. evi olmayanlara tez ev nasip etsin inşallah amin

böcüğüm yukarılarda sana yazdım mayanın hiç bir cilde zararı olmaz, korkma. şimdi temizleniyo sonra gör bak

duygu çok sallandınız artık bitti sanırım. annen için dr dan gelince bizi de haberdar edersin herhalde.
duygusal, güzel bir uyku çektin mi?
hera geçmiş olsun dileğin için teşekkürler
destuş gelmedi henüz bi arıyım onu

lereenim evine döndü işleri vardır. bi de eşi rahatsızmış sürekli başı dönüyormuş dr'a gideceklerdi. size bilgi veririm

herkese kolay gelsin

ablam iyi uyudum keyfim yerinde a.s.
Sende iyisin inşallah.. öpüyorum seni kendine çok iyi bakkŞeniz

Back
X