• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bugün öğleye kadar kk zor acıldı sayfalar.beni çatlattı.
bende anneme gittim teee akşam geldim..
maşallah sizlerde boş durmamışsınız,fıkralar,etler,balıklar,kahveler yenmiş içilmiş ooohhh yarasın ,bunları lereenimin çiçekli evindemi yediniz yoksaaa..ayy ayy neler kacırmışııımmm.
bende akşam kayfesini içeyim bari pencere kenarındaa kaydirigubbakcemile3

ilahi lereenim hiç duymamıştım .ayyy ben bilseydim söyler üstünede bir değil beşyüz göbek atardım yaa,severim oynamayıı..kaydirigubbakcemile3 etem dedeyide karşıma alırdım.:dance:

realıstim hoş geldin. çok sağol canım benim .ama saymıştım canım yaa. sadece kirayı nasıl verdiğimi hatırlamıyommm.

yeşilim neler kaybettik ama işte yinede gözü yerde oluyo.aslında kaybolmasından çok suclandım zoruma giden o,oldu. her neyse bugün unutuldu bile ama benim hala gözüm arıyo.

yeşilim dört duvar arasında göbecik atmış,
sanmışki kimse görmemiş,hiçde bilem kendinide kamufle etmiş ama ben flaşlattım onu ..ahanda fotosu..

h431da5ix2.gif

ohhh kıvır kıvıırrr.:dance: fıstığım beniimm.

gızlar siz nasılsınız,duygum,desdişş,böçüm sen ne aryon canım ben bu topikte koydunmuydu hatırlamıyom yaa.duygu koydu ama, fisfisfis

unuttuklarım varsa pardon kızlar.yine cıkmam lazım opuyorumnanaktan

ırnam bi geldin pir geldin... maşallah bu ne enerci. bu ne enerci(enerji):) sen yoktun ama gönlümüzdeydin kuzu sarmamız

ben büle oynasam var ya....hahahahaah

annen nasıl iyi mi artık selam yolluyorum

ırnam bi geldin pir geldin... maşallah bu ne enerci. bu ne enerci(enerji):) sen yoktun ama gönlümüzdeydin kuzu sarmamız

ben büle oynasam var ya....hahahahaah

annen nasıl iyi mi artık selam yolluyorum

oyna oyna,ne güzel iştee,rahatlarsın valla bak.

enercii,bende çoohhh yeterki köstek olan olmasın yeşilim...ama dalımı kıran oluncada balon gibi sönerim.allahtan oda kısa sürer.
kin yılanını,yaşatamam içiğazımda..:delphin:

annem iyi çok şükür helede gözleri acıldı yaa,önceden göremediği,ince kirleri gördükce,şakaya vurarak,gözümü actınız rahat duramıyom diyo.ne rahatttım heryerim pırıl pırıl sanıyodum kaydirigubbakcemile3,meğer ben nassı pisimişim. deyip güldürüyo bizi.
aslında 15 günde bi temizliğini yaparız ama hergün ki gibi temizlik le aynı değil ,oda göremediğinden güzel güzel yaşıyodu.
iyide oldu ama,en azından bahaneyle hareket ediyo bari..kaydirigubbakcemile3..

damlaaammm.ne ediyon kııı,kaynanan ördüklerini anlattııı çatlada patlaaa.
:hulya: kim tutar seni beee ...şinleme hemen güzelmiş tamam hah..:dilcikar:

Son düzenleme:
irnam parayı ev sahibine fazla verdiysen
adam zam yapıldı sanmıştır.
öbür ay belli olur...normal verince
yüzmilyon zam vardı...niye bu ay vermedin derse anla....:tomato:akannehir

ayy gene sinir oldum ya yaprak dökümüne
bitse de kurtulsam her çarşamba aynı lafı söylüyorum nedensekafamçokkarıştı

böcük fotolarını yeniden çektin madem koyda bizde görelim ya da
nereye koyduysan link ver canım:mymeka:

iyigeceler06lf3.gif

Destuşum yaptak dökümünü seyrediyorum gerçekten çok seviyorum ama baydı...bu kadar mı olur yani...

şimdi favorim hanımın çiftliği...gözümü kırpmadan izliyorum

eskidende vardı fikret hakan oynamıştı ama bu onu geçti

iyi geceler

kitabını da okumuştum yıllar yıllar önce.

günaydınnnnn canlarımm

irnamm cok mutlu oldum demek annen daha ıyı hep ıyı olsun ınş

nan destış buraya koydum ya neyse lınk verım kavga etmen benımle ordan bak hemı

günaydın canlarım.evde netim yok giremiyorum, okulda net var zamanım yok giremiyorum ösledim valla.

Kızçelerim hepicinizin günleri en aydını olsun. Seviliyorsunuz bilesiniz.:asigim:

Böcüğüm nihayet koyabilmişsin . Güle güle kullan canım , mutllukla inşallah.Şeniz

İrnam çok sevindim anneciğinin iyi olduğuna.:1hug: Artık işiniz zor en ufak hatayı görür . Çok dikkat etmeniz lazım. İrnam gerçekten faydası oluyor dene bence pişman olmazsın. Yeşilimide iyi yakalamışsın. Bak sen dansöz kıyafetiyle hemde göbecik atıyor.:dance:

FirstLady hoş geldin canım.:1hug:

Anuşkam ne güzel seni burada görmek. Lütfen fırst buldukça uğra. Öpüyorum canım.Şeniz

Terlikcim mamaları alıp geliyoruz.Tüm topicle beraberkaydirigubbakcemile

Bu arada mesajlarınızı bekliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/bunlari-biliyor-muydunuz/319961-osmanli-robotu.html

leerenım daha önce eklemıştım ama sayfalar arasında kayboldu yenı buldum
saol ablam

hadı nasılsa patron yokk sositosositosositososito

günaydın canlarım. Dün pc de ufak çapta bir patlama sesi geldi ve sonuç olarak çalışmıyor :gitme:
Bilgisayarcıyı çağırdık ama ne zaman yapılır bir fikrim yok. Hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum sizi kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile4

günaydııı günaydıınn anacım topiğime nazarım değcek yaa.:nazar: :nazar:
tüüü tüü ayy ne şenlendi valla :teytey: alkisalkisalkis

herkezler bugün erkenci ,ne hoşş ayy öpem sizleriiii opuyorumnanaktan

böçüm baktım linkine kıs annem o,uğur böçeki olan şeyler ne inan anlamdım,ama diğerlerin hepsi çok güzel güle güle kullan tatlım

lereenim çok sağol canım. ben yazmıştım msj ,

yeşilim bende kaç kez seyrettiğim halde yine takıldım hanımın çifliğine birde ,bir bulut olsam onuda seviyorum

dedisim ev sahibi zammi yapmıştı bir gün önce
sonra kirayı verdiğim günün ertesi günü zammı geri aldı benim kafa iyce karıştı artıııkk :kafamçokkarıştı

duygusal üzüldüm pc. ye nerden yazdın şimdi,,

güneeşşş, hoş geldin opuyorumnanaktan

anuşkacım sende hoşgeldin tatlım umarım sende iyisindir opuyorumnanaktan

duygum girememişş opuyorumnanaktan
neyse bende cıkayım daha kahvaltı yapcaazz.

görüşürüz kıslaropuyorumnanaktan

Back
X