Demet Akalın'ın kızı Hira'da tümor çıktı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın doğum gününde neden fotoğraf paylaşmadığını böyle açıkladı.
demet-akalinin-kizi-hirada-tumor-cikti-810701-664x354.jpg

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Hira’nın doğum gününü kutlarken sadece kızının kolunun göründüğü fotoğrafları paylaşması dikkatleri çekmişti.Takipçileriyle ve fanlarıyla Hira’nın fotoğraflarını niye paylaşmadığını anlattı. Akalın kızı Hira’nın vücudunda iyi huylu tümör çıktığı için paylaşmadığını açıkladı.

İntagram’da bir takipçisinin gizem oluşturmak için kızının fotoğrafını paylaşmadığını iddia etmesi üzerine Akalın adeta çıldırdı. Asıl gerçeği anlatırken sert ifadelerle takipçisine yüklenirken uzun zamandır tümör nedeniyle zor günler geçirdiğini belirtti.Akalın konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; "Hiç bu kadar magazinin içindeyken gizem oluşturacak bir hailm yok. İlk birkaç ay paylaştık ve kızımda iyi huylu tümör çıktı. Bunu nazara bağladık ve hala tedavisi sürüyor. Neler çektiğimi bir ben bilirim. "Allah aşkına o pis ağzınızı benim melek yavrumdan çekin. Çok bildiğin dünyan sana kalsın, tamam mı? Bir b... bilmeden de insanların hele bir bebeğin hayatına sakın karışma adını da anma..." Bu açıklamanın ardından takipçisi bu durumu özür dileyerek anlayışla karşıladı.

INSTAGRAM’DAKİ O MESAJLAR
DEMET-CEVAP.jpg
TAKİPÇİ.jpg

Çook üzüldüm Allah yardımcısı olsun :cry::cry::cry:Tamam insanlar Demet Akalın ı sevmiyor olabilirler ama küçücük masum bir bebek ile uğraşmaktan ah,beddua etmekten vazgeçsinler.Insaf yahu :KK8::KK8::KK8:

kadın zor doğurdu gerçekten kıymetlisi ama bu kadar çok şey yapmasın sakınan göze çöp batarmış olacağı buydu aazcık salsınlar şu çocuğu yahu relax olmalı biraz.

millet de müneccim değil çocuğunun hasta olduğunu bilecek..

bu kadar büyük tepki vermesi çok saçma olmuş, sanki bebek vb. şeyler üzerinden reklam hiç yapmadıkları şeyler !! hem saçma sapan reklamlar yapıp milletin güvenini kırın hem de millet reklam deyince çıldırın !! yok yaa !

bebeğe acil şifalar..

bunca gösteriş yapıp sonrada nazar oluyor hadi canım meleğin hiç suçu yok ALLAH şifa versinde resim isteyen hayranına bu tepki fazla . sanki hep Cemilenin nazarı değdi

Allah şifasını versin inşallah sadece onun değil Butun hastalarımıza..

Çocuğa çok üzüldüm de Demet Akalın'ın hiçbir şeyine anlam veremiyorum. Madem çocuğuna nazar değdi diyorsun, niye çocuğun kucağında olduğu resmi çocuğun kolu falan gözükecek şekilde paylaşıyorsun. Üzüntüsü bile şov yaratıyor. Bayan şov. Ülkemin en antipati duyduğum sanatçısı.

Allah yardımcısı olsun mimiğin:KK43:

X