Doğuma Hazırlık demir çelik sizce bu isim+soyisim uyumu olmuş mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meltemlimeltemli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
14
7
1
35
Arkadaşlar çok yakın bi arkadaşımın yakın zamanda oğlu olacak .soyisimleri çelik.oğlunun adını demir koymak istiyor yani birleşince demir çelik oluyor...siZin fikşrlerinizi merak ediyorum olmuş mu?ben çok dalga geçilebilir diye yorumladım demir çelik fabrikası mısın fln diye.en azından demirhan olsun demirhan çelik olur ozaman o kadar dikkat çekmez diyorum..o da asıl isim böyle daha güçlü oluyor diye düşünüyor.,sizün fikirleriniz nedir bu isim soy isim uyumuyla ilgili merak ediyorum

Demir ismini begenirim. Demir çelik uymamış. Tekerleme gibi olmuş
demir-çelik fabrikası der gibi.. anlamdan ötürü istiyorsanız berk olabilir. güçlü, katı demek..
bencede demir çelik fabrikası gibi
Başka bi isim düşünmeli bence benimde aklıma demir çelik fabrikası geldi

BENDE AYNI DÜŞÜNCEDEYİM.BELKİ Bİ İHTİMAL DEMİRHAN ÇELİK DAHA İYİ OLABİLİR.

Demirhanın anlamı güçlü hükümdar demek çok güçlü bi isim dediğiniz gibi demirden daha iyti sanki.
bir de ben han lı isimleri seviyorum kulağa daha hoş geliyor bence

Çok kötü. Çocuğundan nefret ediyorsa bu ismi koysun. Çok ciddiyim.

Arkadaşlar çok yakın bi arkadaşımın yakın zamanda oğlu olacak .soyisimleri çelik.oğlunun adını demir koymak istiyor yani birleşince demir çelik oluyor...siZin fikşrlerinizi merak ediyorum olmuş mu?ben çok dalga geçilebilir diye yorumladım demir çelik fabrikası mısın fln diye.en azından demirhan olsun demirhan çelik olur ozaman o kadar dikkat çekmez diyorum..o da asıl isim böyle daha güçlü oluyor diye düşünüyor.,sizün fikirleriniz nedir bu isim soy isim uyumuyla ilgili merak ediyorum
cok sacma bence dalga gecilir demir diye isimmi olur helede soyismi celikse:KK70:

Ereğli demir çelik fabrikası diye dalga geçerler çocukla.

Back
X