sertap ne demiş acaba bunun üzerine
Nedesin kadın o geleceğe bakıyorgeçmişi ne yapsın.
Demir Demirkan hepsini hakketmiş ama ohh olsun :)
ya leventten de benzer nedenle ayrılmamışlarmıydı, kadının kaderi bu, çok mu sıkıcı bi insan acep diye düşünmeden edemiyo insan
Aşk şarkısını çok güzel söylemişlerdi ya :) benim aklıma hep ordaki birbirine aşkla bakan iki insan olarak geliyorlar.
valla ben hiç birbirlerine yakıştırmamıştım, leventle yakışıyorlardı ama, bence 18 sene sürmesi şok
Yeni single çıkarmış. :)Bildiğim kadarıyla bu ayrılık bir sene kadar önce yaşandı.
Demir şu an başka biriyle birlikte.
Sertab şu an evli.
Demir neden böyle saçma bişey yapmış anlamıyorum. Neden insan bir sene sonra biten 18 yıllık ilişkisi hakkında konuşur? Bir insan neden biten ilişkisi hakkında konuşur? Öyle bir anlatmış ki adam, röportajı okudunuz mu bilmiyorum ama, öyle bir anlatmış ki sanki Sertab bunu 18 yıl boyunca tutsak etmiş, zincirlemiş, hiçbir yere gitmesine izin vermemiş gibi. Hakkaten bunca zaman aklı nerdeymiş derler adama yani. Senin özgür iraden yok mu ki seni rahatsız eden şeyler altında yaşamaya devam ediyorsun? Röportajın ilginç olan kısımlarından biri de şuydu; adam böyle anlatmış anlatmış Ayşe Arman'a, Ayşe de sormuş bunları Sertab'a söyledin mi, seni anlamayacak bir insan değildi demiş. Cevap şu: Ben her şeyi kendi içimde yaşadım, içime attım. Bu kadar eleştirilmesi çok normal çünkü yaptığı şey efendi bir adama yakışmıyor. 18 yıl çok uzun bir süre, sevgi bitmiş olabilir, sıkılmış olabilir falan filan ama arkasından konuşmak nedir? Kimse kusura bakmasın da hakkında konuştuğu kadın Sertab Erener, Sertab'a bişey olmaz.
Çocukça hareketler yani ve 42 yaşında bir adama hiç yakışmıyor. Sertab bildiğim kadarıyla bu konular hakkında hiç konuşmadı. Kadın evli, geçen akşam eşiyle konsere gitmişler, gayet de keyifli görünüyorlar. Sözün özü kadının umrunda değil yani, bu tarz konuşmalar yaparak artık halkın da çoğunun umrunda değil Demir Demirkan.
Ha demek ondan. :)Yeni single çıkarmış. :)
kısaca annesi yaşında 20 yaşında rahat anne olunuyoryeni evliliğide yürümez bence, adam 30 yaşında kendi 50
kısaca annesi yaşında 20 yaşında rahat anne olunuyor
ünlülerin evliliği 10 yıl değil max 10 ay sürdüğü için belki de sorun olmazyani şimdi tamamda 10 sene sonra nolacak, anı yaşıyorlar sanırım, o da bi tercih tabii
Ne güzel söylemiş. KK bunlarla doluparasını denkleyip aldığı internet paketini ona buna laf sokmaya harcayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?