Doktorunuza sordunuz mu?Merhaba herkese, kısmetse iki hafta sonra ameliyat olacağım. Ameliyat öncesi hangi tetkikler yapılıyor? Demir eksikliği ve kansızlık varsa ameliyat erteleniyor mu bilen var mı?
Not: Demir ilacı kullanmaya başladım doktor kontrolünde.
İlk muayenem haftaya olucak o yüzden henüz sormadımDoktorunuza sordunuz mu?
Hangi doktora ameliyat olacaksınız?İlk muayenem haftaya olucak o yüzden henüz sormadım
Tevfik Sözen'e karar verdim en son :)Hangi doktora ameliyat olacaksınız?
Umarım dilediğiniz gibi olur.Tevfik Sözen'e karar verdim en son :)
Teşekkür ederimmm o kadar farklı doktora muayene olup en sonunda henüz görüşmediğim bir doktoru seçmek biraz tuhaf oldu ama hayırlısı olsun artık :)Umarım dilediğiniz gibi olur.
Tevfik hoca ameliyat için hemen gün verebiliyor muymuş ?Teşekkür ederimmm o kadar farklı doktora muayene olup en sonunda henüz görüşmediğim bir doktoru seçmek biraz tuhaf oldu ama hayırlısı olsun artık :)
İlk aradığımda öyle söylemişlerdi, tekrar aradığımda da muayeneden bir hafta sonrasına tarih verdilerTevfik hoca ameliyat için hemen gün verebiliyor muymuş ?
Anlıyorum şimdiden çok geçmiş olsunİlk aradığımda öyle söylemişlerdi, tekrar aradığımda da muayeneden bir hafta sonrasına tarih verdiler
Tevfik Sözen’in yaptığı burunlarda dudak üstünden C noktasına geçiş kısımları biraz yapay oluyor bilmiyorum dikkat ettiniz mi, burun tasarımınızı yaptırırken naçizane görüşüm o konuda fikrinizi bildirin sonrasında pişmanlık yaşamamak adına. Ankara’daki tüm doktorları ve yaptıkları burunlardaki her detayı ezberledim resmen artıkTeşekkür ederimmm o kadar farklı doktora muayene olup en sonunda henüz görüşmediğim bir doktoru seçmek biraz tuhaf oldu ama hayırlısı olsun artık :)
Benim de normal sınırın altında ameliyata kadar toparlamayı umuyorum. Sorun çıkmamasına sevindim, geçmiş olsun :)Benımde kan değerlerim çok dusüktü ve oldum çok şükür sıkıntı da olmadı tabiki kanamanın yoğun olması ve diğer riskleri almak gerekiyor benımki bu arada 6 gibi büyük bir dusukluktü şu an yemeklere çay a dikkat ediyorum umarım artar sizde besin alımına çay a dıkkat edın inş sorun olmaz
Yapaylıktan kastınız biraz şiş gibi olması mı tam anlayamadim? Ben de aylardır araştırıyorum artık hem fiyat hem de memnuniyet açısından optimum bir seçenek bulmam gerekiyordu. Her doktorun bir tarzı olsa da umarım şekil konusunda ortak bir noktada buluşabiliriz :)Tevfik Sözen’in yaptığı burunlarda dudak üstünden C noktasına geçiş kısımları biraz yapay oluyor bilmiyorum dikkat ettiniz mi, burun tasarımınızı yaptırırken naçizane görüşüm o konuda fikrinizi bildirin sonrasında pişmanlık yaşamamak adına. Ankara’daki tüm doktorları ve yaptıkları burunlardaki her detayı ezberledim resmen artık
Sanırım bilgisayar üzerinden nasıl olacağını yapıp gösteriyor ve ona çok yakın bir görüntü çıkıyor. Ben de baktım özellikle oraya dikkat ettim birkaç hastada o görüntü daha da belirgin ama sanki biraz daha kalkık olan burunlarda daha fazla görünüyor. Özellikle her ayrıntıyı belirtmek lazım doktora. En küçük noktaları bile ne isteyip istemediğini söylersen sıkıntı yaşamazsın gibi geliyorYapaylıktan kastınız biraz şiş gibi olması mı tam anlayamadim? Ben de aylardır araştırıyorum artık hem fiyat hem de memnuniyet açısından optimum bir seçenek bulmam gerekiyordu. Her doktorun bir tarzı olsa da umarım şekil konusunda ortak bir noktada buluşabiliriz :)
Hayır şiş olması değil, burundaki c hattı ile burun ucu arasında oval bi geçiş olması gerekir bence doğal burunlarda. Yani o doktorun yaptıklarında direkt dümdüz bir geçiş söz konusu. Ben sırf bu yüzden elemiştim sadece söylemek istedim belki sizin hoşunuza bile gidiyor olabilir o geçiş. Bu forumda bence memnuniyetsiz olan herkesin en büyük problemi doktorların daha önceki hastalarını detaylı şekilde incelememiş olmaları. Çünkü ben memnuniyetsizlikleri görünce bile çoğu zaman bu zaten o doktorun tarzı bi burun neden memnun değiller acaba diyorum.Yapaylıktan kastınız biraz şiş gibi olması mı tam anlayamadim? Ben de aylardır araştırıyorum artık hem fiyat hem de memnuniyet açısından optimum bir seçenek bulmam gerekiyordu. Her doktorun bir tarzı olsa da umarım şekil konusunda ortak bir noktada buluşabiliriz :)
Benim 8 Di değerim oldum, hiç problem olmaz demişti doktorum ama beraberinde başka sıkıntılar da varsa değişir tabiki. Tevfik bey geçen yıl 8-9 ay sonrasına veriyordu randevu şimdi sanırım kendi yerini açmış. Geçen yıl 8 bindi fiyatı şimdi ne kadar?Merhaba herkese, kısmetse iki hafta sonra ameliyat olacağım. Ameliyat öncesi hangi tetkikler yapılıyor? Demir eksikliği ve kansızlık varsa ameliyat erteleniyor mu bilen var mı?
Not: Demir ilacı kullanmaya başladım doktor kontrolünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?