demir+folikasit+b12 kullananlar!?

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.809
3.578
448
demir+folikasit+b12 bu üçünü içinde barındıran tek bi ilaç verdi doktor bana sabahları aç içiyorum 1 saat sonra bişeyler yiyorum daha önce sadece folikasit. kullanılyordum kan testinde kansızlık çıkınca doktor bunu verdi.ama kullanmaya başladığım andan itibaren çok kötüyüm mide bulantım zaten vardı şimdi berbatım arttı çok arttı daha kusmadım diye sevinirken kusmaya başladım.ne görsem midem bulanıyor evimin mutfağına bile giremiyorum.yani bunlar vardı ama bu ilaçla beraber arttı sabah işe giderken arabayı 4 kere yol kenarına çektim ne yapacağımı şaşırdım. Acaba kullanmaya devam ettikçe geçermi bunlar ya da doktorda başka bir ilaç mı istemeliyim? 9. haftamdayım ve ilacı 3 gündür kullanıyorum kızlar ne yapayım bu ilaçlar sizdede aynı yan etkileri gösterdi mi?

demir+folikasit+b12 bu üçünü içinde barındıran tek bi ilaç verdi doktor bana sabahları aç içiyorum 1 saat sonra bişeyler yiyorum daha önce sadece folikasit. kullanılyordum kan testinde kansızlık çıkınca doktor bunu verdi.ama kullanmaya başladığım andan itibaren çok kötüyüm mide bulantım zaten vardı şimdi berbatım arttı çok arttı daha kusmadım diye sevinirken kusmaya başladım.ne görsem midem bulanıyor evimin mutfağına bile giremiyorum.yani bunlar vardı ama bu ilaçla beraber arttı sabah işe giderken arabayı 4 kere yol kenarına çektim ne yapacağımı şaşırdım. Acaba kullanmaya devam ettikçe geçermi bunlar ya da doktorda başka bir ilaç mı istemeliyim? 9. haftamdayım ve ilacı 3 gündür kullanıyorum kızlar ne yapayım bu ilaçlar sizdede aynı yan etkileri gösterdi mi?

Canım bende 4. ayımın başından beri bu üçünü içeren 'gyno ferro sanol' isimli ilacı kullanıyorum. Doktor bana saat 16.00 gibi iç demişti, o yüzden o saatte biraz meyve yedikten sonra içmeye çalışıyorum. Bende hiç bulantı ya da herhangi bir rahatsızlık yapmadı canım. Hala içmeye devam ediyorum.
Umarım seninde bulantıların kısa sürede geçer, rahat bir hamilelik geçirirsin :16:.

Canım bende 4. ayımın başından beri bu üçünü içeren 'gyno ferro sanol' isimli ilacı kullanıyorum. Doktor bana saat 16.00 gibi iç demişti, o yüzden o saatte biraz meyve yedikten sonra içmeye çalışıyorum. Bende hiç bulantı ya da herhangi bir rahatsızlık yapmadı canım. Hala içmeye devam ediyorum.
Umarım seninde bulantıların kısa sürede geçer, rahat bir hamilelik geçirirsin :16:.

aynı ilaaaaçç:) ya bak senin doktorun akıllı saat 16:00da iç demesinin sebebi zaten sabahları midemiz bulandığı içindir.bende bundan sonra öyle deneyeyim günde 1 tane içiyorum ben sen ne kadar kullanıyorsun?

Benim de günde 1 tane canım.

canım sana bi soru daha sorsam çok olmaz dimi:) ikili testini kaçıncı haftanda yaptırdın? 11-14. haftalar arası ya benim doktorum gidiyor şehir dışına başka bi doktor arıyorum şimdi doktorum 11 haftanda git dedi ama istediğim doktor 13 haftama randevu verdi şaşırdım bende napacağımı

canım sana bi soru daha sorsam çok olmaz dimi:) ikili testini kaçıncı haftanda yaptırdın? 11-14. haftalar arası ya benim doktorum gidiyor şehir dışına başka bi doktor arıyorum şimdi doktorum 11 haftanda git dedi ama istediğim doktor 13 haftama randevu verdi şaşırdım bende napacağımı

Yok canım niye çok olsun :3:.
Ben 2'li testi yaptırmamıştım. Onun yerine 17+5 günlükken 3'lüyü yaptırdım. Çok şükür bir problem çıkmadı.

13. haftada yaptırmanın sorun olacağını düşünmüyorum çünkü test ölçümlerine hafta bilgilerin girilerek yapılıyor. Söz gelimi: 11. haftanda yaptırırsan ölçülerine gebelik haftan eklenecek ayni şey 13. haftanda da yapılacak. Sonuç değişmeyecek yani. Önemli olan gebelik haftanın doğru girilmesi.

:49:

Demir hapları malesef mideyi mahfediyor, bende çok zorlandım.O yüzden ben artık gece yatmadan önce içiyorum daha iyi oldu böyle.

canım doktorlar aslında daha ilerleyen dönemlerde kan hapını veriolar..seninkisi çok erken davranmış.bende de kansızlık var...iki doktora gitmiştim ikisi de bulantıların bittiği dönemde kullanmaya başlıyacağımı söylemişlerdi..benim bir de bağırsaklarım da kanamaya sebep olduğu için doktorum tok karnına içmemi söyledi
..sabah kahvaltıdan sonra içiyorum..sen de en azından bulantıların bitene kadar bu şekilde yapabilirsin..

bende kan ilacımı günde 1 tane kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum doktorum öyle söylemişti ve hiç mide bulantısı yaşamadım bu yüzden ilacın adı gynoferon.doktroruna sorduktan sonra sende böyle içebilirsin

Back
X