Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimidemir ilacı koltuğuma döküldü, yardım!!!!
arkadaşlar demir ilacı açık gri renkteki koltuğa döküldü, ne yaptıysam geçiremedim, tavsiyeleriniz var mı, nerdeyse koltuk takımını değiştircem, gözüme çok batıyor, takıntı yaptım, ne olur yardım edin
Canim sorunu gorunce yaziyim istedim:) miniklerimize verdigimiz demir ilaci degilmi bahsettigin? Benimde kizimin battaniyesine dokuldu...tam olarak cikmasada baya hafifletti istersen dene...hani aspirins diye bi temizlik malzemesi var banada temizlikcim soylemisti her lekeyi cikariyor diye alip denedim ama claro marka olani onu lekeye dokup bekledim sonrada citiledim simdi cok az bi belirginlik var...
hımm demir ilaçları kıyafetten bile zor çıkıyordu.
keşke uygun ürünü bulmadan müdahele etmeseydiniz.çünkü özellikle çamaşır deterjanı değen lekeler çıkacağı varsada çıkmıyor.
hiç birşey sürmeden loc çoğu lekede işe yarıyor.ama başka birsey sürülmüşse işe yaramıyor.
geçen bi arkadaş koslanın köpük leke çıkarıcısını önermişti.