• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Demir ismi hakkindaki düşünceleriniz, bu isimde tanidiginiz var mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Demir ismindekiler başarılı,hırslı ve azimli olur onları tek yıkan başarsızlıktır. Başarısızlığa asla tahammülleri yoktur. Dışarıdan teselli almazlar bu yüzden anneleriyle paylaşmak yerine olayları kendi içlerinde çözerler. Dışarıdan soğuk görünürler ilişkileri sağlam olur. Emir Demiri keser oğlumun adı Emir küçükken hiperaktif olurlar ama büyüdüklerinde başarılı iş hayatları vardır tavsiye ederim tüm Emirler çok tatlı oluyor buda benim isim tavsiyem olsun :))

Oncelikle fikrini paylastigin icin tesekkurler. Emir ismi de guzel ama etrafimizda en azindan 4tane var:)
Allah bagislasin oglusunu, saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah

benim yegenim demir, şu an 16 aylık, çok tatlı bir çocuk çok pozitif, çok kötü bile düşse hemen toparlanıyor, biz de demir gibi sağlam diyoruz, çok oyuncu sürekli gülücükler atarak dolaşıyor

Allah bagislasin minik yegeninizi!
Insallah Demir gibi saglam olur herzaman!

komşumun var demir adında oğlu,ve ben tavsiye etmiyorum.ağır bir isim,kuvvetli güçlü adıgibi sağlam olur ama panikatak hastası çocuk herişeyi dört dörtlük istiyo yaşıtlarından fazla olgun.ben olsam demir koymazdım oğluma adını..ağır geliyor belli

Demir kulağa hoş geliyor söyleniş olarak ama manasız bi isim
Demir diye tanıdığım biri vardı, boş gezen baba parası yiyen kendini bişe zanneden bi çocuktu.

demir ismi bende ilk duyduğumda gözümün önüne böyle kuvvetli kendinden emin babayiğit tabiricaizse öyle bir adam geliyor .seviyorum demir ismini.alp demir.ali demir...demir çağan...demir uras.demir aras...

Back
X