• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir takviye önerisi

Solgar ın gentle iron demir takviyesini öneririm hiç kabızlık yapmadı. Sabah erken saatlerde alarm kurup içip yatıyordum. Ne midem bulandı ne o değişik kokusu var. 1-2 saat sonra da kahvaltı yaptım Bende tedavi öncesi kullandım zaten 90 tane 3 ay gidiyor
Önerebileceğini d vitamini var mı acaba hızlıca yükselten 3 aydan fazladır kullanıyorum fakat 15cıktı değerim artmıyor

Önerebileceğini d vitamini var mı acaba hızlıca yükselten 3 aydan fazladır kullanıyorum fakat 15cıktı değerim artmıyor
Eczaneden d clofer, coledan, devit 3 ne marka bulursam günlük 10.000 veya haftanın iki günü 50,000 lik içiyorum ben 15 den 50 ye çıktı 2-3 ayda sonra günlük 5000 gibi bir değere düşün ben öyle yapıyorum

Bu ilacı kullandım bende bu da kabızlık yaptı maalesef 🤦🏻‍♀️ endoskopi de yaptırdım genel midem rahatsız olduğu için ama onda da çok şükür bir şey çıkmadı. Ama sanırım her ilacın etkisi herkeste farklı oluyor. İnşallah doğru ilacı bulabilirim. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişiniz darısı başımıza ♥️
Ben de öyle bir durum olmadı. Dediğiniz gibi etkisi herkeste farklı. Çok teşekkürler darısı size inşallah kolaylıkla sağlıkla🙏🌷

Eğer gebe değilseniz yüksek doz olanlar var fertamir gibi 100 mg olanlar var sağlık ocağı reçete edebiliyor veya kendinizde alabilirsiniz bilmiyorum. Bu vitamin haplarının hepsi düşük doz olur yasal mevzuat yüzünden. Bir insanın günlük alması gereken doz zaten bunlar 16 mg geçmez hiçbiri eğer gerçekten yükseltmek istiyorsanız bunlardan 4 tane almanız gerek veya fertamir gibi yüksek olanları kullanın yoksa yükselmesi çok zor olur. Kabızlık yapar evet ama zaten gebe değilseniz sıkıntı yok kuru kayısı incir gün içinde yiyip sıvı beslenmeye özen gösterin

Back
X