Başlığı okuyunca içimden allah rahmet eylesin dedim nedense. Sanırım gidici...
Allah babaya uzun ömür versin. Kurtar bizi BABA!!!
Allah babaya uzun ömür versin. Kurtar bizi BABA!!!
canım barbaros hayrettin,ben sizin babanızımCem karaca değil barbaros du sanırım dahada gözükmedi ben sizin babanızım ben ne dersem o olur türevi bir şarkısı vardı
rap rap de askerin ayak sesleri demek istemiş baktım netten,kenan evren o zamnki yokluk ve halkın zengin olma hevesi yasaklar vs anlatan bir şarkıymış..Cem karaca değil barbaros du sanırım dahada gözükmedi ben sizin babanızım ben ne dersem o olur türevi bir şarkısı vardı
ama şimdi hiç o tarz şarkılar yapan yok..Severek dinlediğimiz şarkılar demekki siyasi içerikliymiş vay be :)
canım sen kaç yaşındasın?Ha şimdi hatırladım ben çocuktum o sıralarda vay be ne dinlerdik doğru barbaros hayrettinle karıştırdım
olivyacım allahım affetsin,bende rahmetli oldu sanıyordum yavKizlar aksam aksam beni güldürdünüz yaaaaa .....Allah`da sizi güldürsün. Inanin koptumyorumlari okurken...az muuzur degilsiniz
alllah affetsinYahu cryptigim, adami diri diri gömdünüz. Sahi ne azim varmis adamda, hala ölmeye niyeti yok.
Başlığı okuyunca içimden allah rahmet eylesin dedim nedense. Sanırım gidici...Kizlar aksam aksam beni güldürdünüz yaaaaa .....Allah`da sizi güldürsün. Inanin koptumyorumlari okurken...az muuzur degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?