Demirtaş iyice haddini aştı...

Rahat rahat mı uyuyoruz gerçekten mi?

Benim devletime katil deme cesaretini gösteren her soysuza haddini anladığı dilden bildiririm...

Sen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni

SU mesajlar hakkında umarım muhattapları yasal surec baslatır.

Zira ben bu sahsın Atarurk ile ilgili tum itham ve iftiralarıyla ilgili sureci baslatıyorum.

Katılmıyorum. Ben niye utanayim ki? Herkes kendinden mesuldur.. ben kendimi hakaret etmeden de ifade edebiliyorum çok şükür. Allah yapamayanlara da nasip etsin :)

demirtaşa saydırayım diye girdim,yorumları görünce kendimden geçtim.cem yılmazdan daha komik

imralıdaki yaratık değil''sayın'' o bikerem

nerde önceki seçimde sevgi pıtırcığı olan demirtaş, nerde şimdiki demirtaş. onun barış elçisi olduğunu düşünenler şimdi ne düşünüyor çok merak ediyorum?

aramızdalar mı acaba?
demişim
Açılım saçılım safsatalarıyla milletim kandırıldı. Neredeyse İmralı'daki yaratığadünya barış ödülü verilecekti.
demiş arkadaş
sorumun cevabı bu değil zannımca
demişim

Cevabın ta kendisi de şimdi ne desek ikna olamayacaksınız
demişsiniz
Star tv ana haber bülteninisunan nazlı öztarhan bir zamanlar apoya sayın değil de teröristbaşo dediği için işinden olmamış mıydı
üstünede bunu demişsiniz

üşenmedim tek tek alıntıladım. velhasılı kelam siz bana ne desek ikna olmayacaksınız derken önce ben bu soruyu neresinden tuttumda cevapladım diye düşüneceksiniz. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ve fakat gerçekten sorumun cevabı değiller.

ve yine söylüyorum. hdp ye ve demirtaşa laf söylediğimde bana AKP de bunu bunu yaptı vızırtısını bırakın artık. zira ben HDP den de AKP den de zerre hoşlanmıyorum

Bide şu GÖZ kırpan smileyi
( )olmasa tiksinti geldi bugün

Dalga geçermiş gibi
Konu sahibi çok kullandı

Seni akpli ilan edecekler şimdi kaç :)

Ne diyorsun sen ya iyi mi kafan

kınayıp lanetleyerek kendi kendilerini tüketmelerini bekliyoruz yıllardır.. hadi hep beraber lanetleyeyim, puf diye uçacak teröristler.. çinliler de hep birlikte zıplayınca dünyanın yörüngesinin değişeceğini iddia ediyorlar ama o komik, bu değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…