Rahat rahat mı uyuyoruz gerçekten mi?Polis durduk yere vurup oldurmemistir. Devletiminde polisiminde karsisinda kim varsa bende onun karsisindayim. Suan cogumuz evimizde rahat rahat oturuyorsak devletimiz polisimiz sayesinde... ne oldugun belli uzatmaya gerek yok Katil demirtas musvettesidir...
Cevabın ta kendisi de şimdi ne desek ikna olamayacaksınızsorumun cevabı bu değil zannımca
TC devletine o şahıs dokunulmazlığa güvenip bunu söylüyor dur bakalım önce burada bildirim yaptım. Başka bildirimde yapcam...
Senin gibi yediği kaba pisleyip pkk yalakalığı yapan beyni dulanmışları. Yaptığının yanına kalmaması için herşeyi yapcam...
Benim devletime katil deme cesaretini gösteren her soysuza haddini anladığı dilden bildiririm...
Sen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni
iyi oku o zaman. burda kimin ne dediği nasıl anladığı birbirine karışmış.Cevabın ta kendisi de şimdi ne desek ikna olamayacaksınız
Star tv ana haber bülteninisunan nazlı öztarhan bir zamanlar apoya sayın değil de teröristbaşo dediği için işinden olmamış mıydıiyi oku o zaman. burda kimin ne dediği nasıl anladığı birbirine karışmış.
aynen..
şu üslupta biriyle aynı partiden olmaktansa ıslak terliğe basmayı tercih ederim.. şu üsluba, laflara, hakaretlere bak.. aynı partiden olsak utanırım söyleyemem şununla aynı yerde görüneceğim diye..
Katılmıyorum. Ben niye utanayim ki? Herkes kendinden mesuldur.. ben kendimi hakaret etmeden de ifade edebiliyorum çok şükür. Allah yapamayanlara da nasip etsin :)
imralıdaki yaratık değil''sayın'' o bikeremİmralı'daki yaratığın eşbaşkanı na neden Tayyip Erdoğan ''HAdi lan artistlik yapma. Ananı da alda git'' diyemiyor? Benim vatandaşlarımın aklına gücü sadece gariban köylüye yeter gibi fikirler gelecek sonra
demişimnerde önceki seçimde sevgi pıtırcığı olan demirtaş, nerde şimdiki demirtaş. onun barış elçisi olduğunu düşünenler şimdi ne düşünüyor çok merak ediyorum?
aramızdalar mı acaba?
demiş arkadaşAçılım saçılım safsatalarıyla milletim kandırıldı. Neredeyse İmralı'daki yaratığadünya barış ödülü verilecekti.
demişimsorumun cevabı bu değil zannımca
demişsinizCevabın ta kendisi de şimdi ne desek ikna olamayacaksınız
üstünede bunu demişsinizStar tv ana haber bülteninisunan nazlı öztarhan bir zamanlar apoya sayın değil de teröristbaşo dediği için işinden olmamış mıydı
Vallahi ben hukuk burosu ile gorusucem.Ben kimseye hakaret etmezken bana bilip bilmeden saydiranlarla alakali.Neymis yasal haklarim.Bir ogreneyim.
PKK yı lanetlemeyen herkes onun gibidir!canım çok gerginsin bir hava al balkona cik bebegim
banlar kalkınca coştun bakıyorum da korkmayip vegani alıntılasaydin anlardim kime dediğini öyle ortaya yazınca insan merak ediyor.yoksa merak etme HDP li değilim dişlerini çek üstümden.
demişim
demiş arkadaş
demişim
demişsiniz
üstünede bunu demişsiniz
üşenmedim tek tek alıntıladım. velhasılı kelam siz bana ne desek ikna olmayacaksınız derken önce ben bu soruyu neresinden tuttumda cevapladım diye düşüneceksiniz. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ve fakat gerçekten sorumun cevabı değiller.
ve yine söylüyorum. hdp ye ve demirtaşa laf söylediğimde bana AKP de bunu bunu yaptı vızırtısını bırakın artık. zira ben HDP den de AKP den de zerre hoşlanmıyorum
Ne diyorsun sen ya iyi mi kafanPKK yı lanetlemeyen herkes onun gibidir!
Ne diyorsun sen ya iyi mi kafan
Şurada pkk yı en çok laneteyen HDP ye pkk partisidir diye 10000 defa yazan biri olarak nerdeyse pkk li ilan edileceğimNe diyorsun sen ya iyi mi kafan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?