- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Selehattin Demirtaş,duygusalmı yaklaşıyor yada apoyu tanımıyormu..bizden çok bilgisi vardır..neden bunlara alet olmuş,yada kandırılıyormu bilemiyorum..soysuz!!
Tatilki ne tatil yapıyor.İmralı adasını biliyorum ben.Resmen cennet tabiatlı bi yerdir(Babam adilyeci idi.Orda yarı açık cezaevi vardı.Mahkumlar sebze vs yetiştirirdi.Bizde yaz kampına giderdik 80li-90lı yıllarda İmralı ya)o kadar masum insanın bebeğin katilini orada tutmaları yanlış zaten çoktan sallandırılmalıydı
bariz haksızlık var ortada
12 eylül döneminde masum gençler sallandırılırken ,bu katilin teröristin orada tatil yapması büyük ayıp
ammada haksız yere,özgürlük vaadi ile dağlara çıkan genç kürt kardeşlerin ırzına geçen kimdi acaba..onları silahlandırıp öldürmeye teşvik eden kimdi kendisine sormak isterdim..He yav he. He he. Öcalan haksız yere hapiste, Hülya Avşar dünyaya mal olmuş sanatçı, Ak-saray minnak bir konut, diyanete araba bozulunca yenisi alınır 1 milyon dolara nolcak ki.
Ben bir şey demiyorum, o madencinin babasının yırtık ayakkabısı kessin hesabınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?