Bu adamdan gol yemeye doymadı millet... Yetmiyor işte zeka seviyeniz bununla baş etmeye yetmiyor. Tek arguman teroristsin, abin terörist, pkk ile bağlantın var. Başka sataşacak konu yok.
Yeterli değil mi ?
zeki kabul , güzel gol atıyor kabul , keşke muhalefette böyle liderleere sahip olsa ;
ama terörist olması gerçeğini değiştiriyor mu ?
Bu konuda tartışmayı sevmiyorum gelen alıntılara cevap vermeyecektim ama sen olunca durum değişti. Seninle tartışmayı da hiç istemiyorum.
Peki terörist diyelim, örgüt yanlısı parti diyelim ama bu ülkenin gerçeği ve biz bu adamları ne yapacağız? Dağdan insinler legal siyaset yapsınlar denildi geldiler, yapıyorlar. Şimdi ondan da memnun değiliz. Peki türkiyenin bu yüzünü ne yapalım, nasıl bir çözüm bulalım? Vayy bunlar terörist demekle ne değişiyor?
abd paket yapıp bize göndermiş apoyu"Halkların kurtuluşu için silah artık yalnız başına yetmiyor. Bunun yanı sıra siyasetin kapısını aralamamız gerek. Savaşta kazandıklarınızı siyaset masasında yitirebilirsiniz. Türkiye halkına karşı duyduğumuz sorumluluğun gereği HDP olarak seçimlere gireceğiz. Bunca direnişe ve bedele rağmen barajı geçmezsek bu şehitlerimize yapılmış bir hakaret olarak alnımızda kara leke olarak duracaktır. Seçim barajına takılıp seçilmezsek de bu vebal devletindir. Bizler de kendi kaderimizi kendimiz tayin ederiz. Bundan sonrasını devlet düşünsün." ahmet türk
Kendi şehitlerini bırakıp teröristleri desteklemeye gitmek herkesin yapabileceği iş değil.
durrr. sephoranın boyu uzunmu.. kaç peki . konu dışından gidecek ama merak ettim ya:)benm selvı boylu arkadasım.. senınle tartısma yaratmak ıcın yazmadım zaten.. fikrimi beyan ettım bende.
bunlar zaten sıyasetteler.. daha fazla gırdıklerınde cok sey degısecegınıde dusunmuyorum.. oyle yada boyle zaten bırcok oy kayıyor ve devam edecekte..
Inanir misin bende :)durrr. sephoranın boyu uzunmu.. kaç peki . konu dışından gidecek ama merak ettim ya:)
durrr. sephoranın boyu uzunmu.. kaç peki . konu dışından gidecek ama merak ettim ya:)
Inanir misin bende :)
süper bir boy. idealHaha kızlar çok alemsiniz valla. Bana sorsanıza ayol
27.01 iltifat etmiş, çok uzun değilim. 173 cm... Türkiye ortalamasının üstü sadece.
Bence de buradan çok uzun gözüküyorbenm selvı boylu arkadasım.. senınle tartısma yaratmak ıcın yazmadım zaten.. fikrimi beyan ettım bende.
bunlar zaten sıyasetteler.. daha fazla gırdıklerınde cok sey degısecegınıde dusunmuyorum.. oyle yada boyle zaten bırcok oy kayıyor ve devam edecekte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?