demothy Burun estetiği Ameliyatı

demothy cok güzel olmus canim cok tatli duruyor, 1 seneyi geride birakmissin ne güzel darisi benim ve yeni ameliyat olan arkadaslarin basina insallah.....

demothy cok güzel olmus canim cok tatli duruyor, 1 seneyi geride birakmissin ne güzel darisi benim ve yeni ameliyat olan arkadaslarin basina insallah.....

yeni burnun çok yakışmış ve çok doğal duruyo valla doktorunun ellerine sağlık.

sezoss bende senin burnunu çok beğendim canım çok sağol;tmyy sağol canım askerine tez zamanda kavuşasın :utangac: bende :utangac:

kızlar duyduğuma göre burda doktorları öven birçok yazı doktorların kendi sekreeterleri yazıyomuş ee bu sayfada reklam gibi olmuş kusura bakma canım şüphelendim

iyide kız carsaf carsaf fotosunu koymus, sekreter olsa nasıl foto koyacak yani sendee...

canımmm cok guzel isabet bir forum olmuş .. herkes acaba 1 sene sonra nasıl oluyor felan diyorlardı merak edenler vardı .. canım süper güle güle kullan darısıda olmak isteyenlerin başına .. kocaman öpüyorumm

mrb demothy resimlere baktımda eski burnında bnmki aynııı mayıstada ben ameliyat oolcam bakalım bnm nasıll olcakkk çokk kararsızımmm..... haftayada çizim yapcazz bakalım hayırlısııı

Bu arada bankacı yazıyor skereter olduğunu nereden çıkarıyorlar anlamadım...Emre bey senin resmini bana göstermişti...Demothy ciim..

cnm maşallah diyelimde nazar değmesin çok qüzel olmuş burnun :) ameliyanıtını hangi hastanede ve kaça yaptırdın sorabilir miyim ??

teşekkür ederim arkadaşlar , üstünden 15 ay geçtiği için koymakta bir sakınca görmedim :1rolleyes: ne de olsa artık oturdu burun .O ilk aylarda yaşanan hissizlik ,burnu silememe ve tek taraflı tıkanıklık falan hepsi geride kalıyor şüpheniz olmasın.Ama ya burnuma darbe alırsam korkusu hala üzerimden atamadım :1shok: aslında bir bakıma iyi sürekli kolluyorum .. hepinize sevgiler.. Şeniz

cnm senin burun delikleri kucultuldumu yani bende persembe gunu amelıyat oluyorumda aşırı buyuk kucultulmesı lasım yapılabılıyomu acaba öle bişe?

cnm senin burun delikleri kucultuldumu yani bende persembe gunu amelıyat oluyorumda aşırı buyuk kucultulmesı lasım yapılabılıyomu acaba öle bişe?

evet canım burun kanatlarım daraltıldı; genişti biraz..küçültüldü ..iz kalmıyor o konuda rahat olabilirsin..düşün bende kaç tane dikiş vardı kanatların daraltılmasından ötürü nokta kadar bile iz kalmadı..zamanla geçiyor hepsi

evet yaa hiç iz kalmamış maşallah diyelim nazara gelme çok yakısmıs yüzüne gülben ergene benzemiş süper vaktını ayırıp herturlu sorumuzu yanıtladıgın içinde teşekküralkisalkisalkis

evet yaa hiç iz kalmamış maşallah diyelim nazara gelme çok yakısmıs yüzüne gülben ergene benzemiş süper vaktını ayırıp herturlu sorumuzu yanıtladıgın içinde teşekküralkisalkisalkis

rica ederim canım;ben ön yargılı arkadaşların söylediği gibi reklam yapmak için açmadım bu topiği; senin gibi arkadaşlarımıza bir faydam dokunsun diye açtım :1hug: en kısa zamanda istediğin burna kavuşman dileğiyle hayatım ..

canım kaca yaptırdın acaba. cok guzel olmus benimde burnumda kemik egriligi ve et var kulak burun bogaza olcagıma estetikciye olurum diye dusnuyorumda..

canım kaca yaptırdın acaba. cok guzel olmus benimde burnumda kemik egriligi ve et var kulak burun bogaza olcagıma estetikciye olurum diye dusnuyorumda..

fiyatı yazdım özelden; varsa kafanda bir doktor gidip görüş muhakkak..Göreceli çünkü herkesin beklentileri farklı ,doktorların teknikleri farklı vs..Benim doktorum kbbci

Back
X