Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence o kadar iyi değil burnunun ucu çok toparlak kalmış bence ayrıca biraz daha kalkık olabilir miydi? ben de Dr.Alper TUNCEL'e ameliyatımı yaptırdım. Ben hayatımdan çok memnunum diğer arkadaşlara da tavsiye ederim. Kendisinin muayenehanesi Akatlarda isteyene numarasını verebilirim.
fatoscan burnunu öve öve bitiremedin resimlerini koyda bizde görelim su doktorun yaptigi burnu. Bence senin yaptigin resmen reklam kokuyor cünkü neredeyse her topikte sen varsin ve hic bi burnu begenmiyorsun, Bende demothynin burnu harika olmus daha iyi olamazdi bence!!!!. :))
ya canım burnun çççokkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuş of sinirlerim bozuldu ya benim ki güzel olmazsa bende emre beye olacağım ama ya senin gibi edemezse bide senden rica etsen ilk zamanki resimlerinide görebilirmiyim lütfen lütfeeeeeeeennnn ve ne kadara oldun.. hangi hstanede
Sevgili Demothy burada en eski hastalar(Emre İlhan) ın ikimiziz galiba benim de iki yılı geçti..:)) maşalla diyelim...
Hızma takmak yasakmı?
Burnun güzel olmus güle güle eskıt.
yasak değildir tabiki de , emre bey bana kesin hayırrrrr der yasakkelime