Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
centralde arkadaslarım çalışıyor
emre ilhanıda tanıyorum kendi muaynehaneside var başka hastanelerdede amelıyat yapabiliyorç
iyi ve tanınmış bir doktordur kendisii
hayırlı olsun cnm
merhaba ben yeni üye oldum ve estetik yaptırmayı dusunuyorum.aslında emre beyi hiç düşünmüyordum açıkcası pek bir bilgim yoktu.ama cidden burnun süper olmuş...umarım hep böyle kalır.yaptıralı uzun bir süre olmuş herhangi bir sorun yaşamaman çok güzel.bazılarında burun ucu düşmesi oluyormuş ben bundan çok korkuyorum.çünkü 2. ve 3. ameliyatlar daha riskli oluyormuş.sana zahmet özelden ne kadara yaptırdıgını yazarmısın.
cok tatlı olmus canım maşallah .. cok değiştirmiş seni güzelmişsin ama daha da güzel omussun benim burnusum nasıl olucak bakalım biraz daha zaman geçince
canım süper olmuş hayırlı olsun..benimkini hiç yapamadı doktorum tonla para ödedim birde ya acaba sen kaça yaptırdın özelden yazabilirmisin zahmet olmazsa