demothy Burun estetiği Ameliyatı

gercekten cok guzel olmus burnun cok beendım doktorun hangı hastanede yaptı amelıyatı cok heycanlıyım ya bende ıstıorum yaptırmak ama korkuorum

aei.jpg

aeii.jpg

picture17h.jpg

picture41n.jpg

demothy burun ucu sertliği ne zaman geçti? Yani 1 sene sonra falan eskisi gibi yumuşak oluyomu,rahat rahat siliniyomu mesela?

Canım ben çok rahat siliyorum yani 6 ay sonra burnumu yastığa gömüp uyuyabiliyodum .. :utangac:

demothy burun ucu sertliği ne zaman geçti? Yani 1 sene sonra falan eskisi gibi yumuşak oluyomu,rahat rahat siliniyomu mesela?

canım benim bi hafta sonra 6 ay olucak..burnumu artık eskisi gibi elleyebiliyorum ve yumuşadı.yani hep öyle sert ve sabit kalmıyor için rahat olsun

Demothy burnunun yeni halini gördüm gerçekten çok güzel olmuş....Emre beyin topiğine koyduğun son resimler harika...Galibe burada emre ılhan a ameliyat olan en eskiler ikimiziz...:)

canım emre ilhan çok güzel iş çıkarıyor gerçekten yaptığı burunlar okadar doğal ve güzelki çok güzel olmuşsun...

büyük bi cesaret tebrik ediyorum çokta güzel olmuş hatta süper tek merak ettiğim fiyat onuda özelime atrsan sevinirim

Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti :kedi: kocaman olmuşum ya sanki bu burunla doğdum ,eski halimi hayal gibi hatırlıyorum opuyorumnanaktan​
62674830.jpg

79972964.jpg

ooo forumdaki en eski burun senin sanırım alkisalkisalkis iyiki olmuşsun demothy, gerçekten tam yüzüne göre yapılmış çok güzel bir burun.Çok şanslısın

Back
X