- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Her denemede tekrar ayrı mi ücret aliniyoFiyatlari merkezden merkeze degisiyor. Ben gecen temmuzda yaptirmistim. Hastaneye 8 bin odedim. 3 ile 4 bin arasi da ilaclar tuttu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her denemede tekrar ayrı mi ücret aliniyoFiyatlari merkezden merkeze degisiyor. Ben gecen temmuzda yaptirmistim. Hastaneye 8 bin odedim. 3 ile 4 bin arasi da ilaclar tuttu.
Evet. Her denemede ayri ucret. Ve ayri ilaclar.Her denemede tekrar ayrı mi ücret aliniyo
Valla canım bende yaklaşık 3 ay önce yaptırdım sonuç negatif iki ay geçmeden bana da tekrar yaptırmıyor musun dediler .Neymiş biri varmış 2. De tutmuş.Tüp bebek nasıl yapılır haberleri Yok biz neler yaşıyoruz haberleri Yok.Bende dedim Benim arkadaşım 5. Yi yaptırdı yine tutmadı o işler öle olmuyor dedim.Geçenlerde başka doktora gittim tabi hemen başlamıcam ama bana dediği ilk şey kafanı rahatlat ondan Sonra başlayalım.Kendini üzme kimsenin dediğine kulak asmaMerhaba arkadaşlar...
Hemen konuya geçmek istiyorum...
5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
En sonki negatif ile sonuçlanan tedavim 8 temmuz.. daha 1 ay bile geçmedi..
Ben bu durumu ilk hafta çok ağır yaşadım cok üzüldüm bu kez çok umutluydum ama olmadı.. embriyolar kaliteli ve çok iyi neden tutmadığını bilmiyoruz...
Ailem ve eşim sürekli baskı halinde bidaha başlayın tedaviye diye..
Daha 1 ay bile olmadi dondurulmuş embriyo da yok sıfırdan başlayacağım bu şuan benim için çok ağır zamana ihtiyacım var..
Bu süreci yaşayanlar bilir zor hele transfer sonrası bekleyiş daha zor.. o kadar ilaçlar iğneler... offff ne bileyim...
Bugün annem ve babamla telefonda konuştum.. ısrar ettiler yine git bidaha tedavi ol naptınız randevu aldınız mı..
Her telefonda randevuyu soruyorlar ben hazır hissetmiyorum şuan kendimi dedim...
Bunun olacağı yok çok yıprandım dedim..
Başladılar bana bağırmaya yok insanlar 5 kez bile yapıyor 'da neden pes ediyormusum..
Bisürü şey saydılar.. bende oturdum ağladım zaten kendimi sıkıyorum ağlamamak için...
Zor bir zamandayim ailem ve eşim hadi hadi diyerek beni iyice zora sokuyorlar..
Bende ağladım bugün çok ağladım..
Vermiyorsa zorla mı alacaksınız ben deneme tahtası mıyım yeter artik..bırakın beni rahat olmuyor işte napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor...
Sonra telefonu suratıma kapattılar...
Allahım sen bana sabır ver ben hiç iyi değilim...
Napicam ben kimse beni anlamıyor...
İnsanın bı destek aldığı eşi ve ailesi var zaten byle sıkıntilar herkese anlatılmıyor
Onlarda anlamazsa kim anlasın seni
Ama aileler bu durumda senin psikolojini değil de daha çok bebeğe odaklanıyorlar malesef
Bir süre konusma istersen ailenle kafanı toparla, değişik aktiviteler edin, tedaviyi ve bebeği aklından çıkar
Normal yolla bile olur yeter ki stresten uzak dur
Telefonu açma. Sanki acıyı onlar yaşıyor da bu kadar kolay sanıyorlar. Seni bu kadar üzen insanlardan bir müddet uzak kal.Merhaba arkadaşlar...
Hemen konuya geçmek istiyorum...
En sonki negatif ile sonuçlanan tedavim 8 temmuz.. daha 1 ay bile geçmedi..
Ben bu durumu ilk hafta çok ağır yaşadım cok üzüldüm bu kez çok umutluydum ama olmadı.. embriyolar kaliteli ve çok iyi neden tutmadığını bilmiyoruz...
Ailem ve eşim sürekli baskı halinde bidaha başlayın tedaviye diye..
Daha 1 ay bile olmadi dondurulmuş embriyo da yok sıfırdan başlayacağım bu şuan benim için çok ağır zamana ihtiyacım var..
Bu süreci yaşayanlar bilir zor hele transfer sonrası bekleyiş daha zor.. o kadar ilaçlar iğneler... offff ne bileyim...
Bugün annem ve babamla telefonda konuştum.. ısrar ettiler yine git bidaha tedavi ol naptınız randevu aldınız mı..
Her telefonda randevuyu soruyorlar ben hazır hissetmiyorum şuan kendimi dedim...
Bunun olacağı yok çok yıprandım dedim..
Başladılar bana bağırmaya yok insanlar 5 kez bile yapıyor 'da neden pes ediyormusum..
Bisürü şey saydılar.. bende oturdum ağladım zaten kendimi sıkıyorum ağlamamak için...
Zor bir zamandayim ailem ve eşim hadi hadi diyerek beni iyice zora sokuyorlar..
Bende ağladım bugün çok ağladım..
Vermiyorsa zorla mı alacaksınız ben deneme tahtası mıyım yeter artik..bırakın beni rahat olmuyor işte napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor...
Sonra telefonu suratıma kapattılar...
Allahım sen bana sabır ver ben hiç iyi değilim...