denemek yada denememek size kalmış CİNSİYET ÜZERİNE DOĞRULUK PAYI ÇOK YÜKSEK

17 haftanın içindeyim bayramdan önce gittim emin olamadı doktor bayramdan sonra bi daha bakalım dedi yarın gidicem inş.gösterir bebişim kendini inş.doktorumda görür artık hoooooppp hopppppp

Canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ? ona göre ben de denicem de bu testi o yüzden soruyorum.:)

evet bugüngösterdi kendini bebeğim cinsiyeti ERKEK

hazır sütle olur mu ki yapanlar yazabilir mi :) eğer öyleyse süt bozulmadı tabi bizim cinsiyet öğrenmemize çok var bilgisi olan varsa yazsın :) benim gönlüm hep kızdan yana bakalım sonuç ne olcak....

Son düzenleme:
hazır sütle olur mu ki yapanlar yazabilir mi :) eğer öyleyse süt bozulmadı tabi bizim cinsiyet öğrenmemize çok var bilgisi olan varsa yazsın :) benim gönlüm hep kızdan yana bakalım sonuç ne olcak....

valla ben hazır sütle yaptım :) benim gönlüm de kızdan yana , daha cinsiyet öğrenmeme çok var ve süt bozulmadı..zaten ben de erkek olcak diye hissediyorum :)

Allahım günah yazma..ben de merak ettim deneyeceğim....bir türlü öğrenemedim cinsiyetini...
ama ne ilginç yorumlar geliyor..ne iyi ettin canım bu konuyu açmakla...yapanlar her iki sonucu da yazın ne olur

günlük pastorize sütle denedim. bende de çürüme olmadı. kız bebeğe hamile olan (28 haftalık) bi arkadaşım var. Şimdilik tatilde. 2 haftaya gelcek. gelsin ona deneticem. Bakalım çürüyecek mi gerçekten

sen de yaz denedin mi kaç haftalık bu arada ?

ben denedim canım..20. haftaya girdik biz..bizim öğrenemememiz biraz şanssızlık...benim süt bozulmamıştı...yarın kontrolüm var...yarın olmasa ertesi gün mutlaka yazarım...

ama bozulanda hiç olmadı...kızı olacağı kesin olanlar bi denese haber verse ne güzel olur

biz daha evlat sahibi olamadık insanların düşündüğü şeye bakne gerek var böyle şeylere ALLAHIM hayırlı evlat nasip etsin

cANIM HABER BEKLİYORUM BELLİ OLDU MU BEBEĞİN CİNSİYETİ ???

cANIM HABER BEKLİYORUM BELLİ OLDU MU BEBEĞİN CİNSİYETİ ???

evet belli oldu..bebeğimizin cinsiyeti erkek
Rabbim herkesin de gönlüne göre versin inşallah...süt de bozulmamıştı...şaşırtıcı..çürüyüpte kızı olan çıkarsa bence süper bi test

yap bakalım sende ne çıkacak haber ver

biz daha evlat sahibi olamadık insanların düşündüğü şeye bakne gerek var böyle şeylere ALLAHIM hayırlı evlat nasip etsin

burdaki kimse hayırsız evlat dilemiyor zaten...ben de ilk bebeğim için 5 yıl bekledim sabırla..bu sayfalarla hiiiiiiiiç işim olmazdı başkasının heycanına ortak olmayacaksam eğer...çok tedavi gördüm..çok gözyaşı döktüm...benim gibi olanlarla paylaştım herşeyimi acılarım azaldı...
inşallah Rabbim sana da tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder...o zaman sen de bu eğlenceli cinsiyet tahmin etme testlerinden gönlün hangisini çekerse birini yapar sonuçlarını bizimle paylaşırsın bizde ortak oluruz sevincine,merakına....

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah. Ben yapmistim bozulmamısti zaten..Ve erkek olucak gibi hissediyorum. Eğer tesadüfen degilse gercekten şaşırtıcı bir test..

kızlar bende yaptımm doktor kızın olacak demişti ama sütte bozulmadı.demek bozulmuyor hiç kız erkek farketmiyor.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…