Denemekte fayda vaaar gebe kalmak için lütfen okuyun!!!

elalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
30
3
36
Ankara
birde baharat tüketiminde zorluk yaşayan hanımlar ve eşleri için klasik gelecek size fakat tarihi geçmişi olan MESİR MACUNUNUDA şiddetle tavsiye ediyorum size komik gelebilir ama çevremde oldukça faydasını gören çiftler oldu.hem tadı bakımından güzel hemde 41 çeşit baharat eski zamanlarda çocuğu olmayanlarada deva ettiği rivayet olunuyor ki sizde bilirsiniz her derde deva olduğunu !!!

ayrıca 30 gr karanfil
30 gr keten tohumu
30 gr tarçın
30 gr çörekotu

bal ile karıştırıp sabahları aç karınına hanımlar için macun.bu yöntemlede hamile KALNLARIN SAYISIDA FAZLA:49:

evet haklısın ben kullandım bu ay bakalım bekliyorum

inşallah pozitif bir sonuçla emeklerin karşılık bulur:65:

bende soğan kürüyle bahsettiğim macuna başladım bakalım:18:

hadi hayırlısı,sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah:49:

merhabalar ;
6 ay once 12 haftalik bebegimin kalbi durdugu içn kurtaj olmustum,3 ay korunduktan sonra bugune kadar hala bir sonuc alamadık.aynı zmaanda tsh degerim yuksek(7) oldugu icin ilac kullaniyorum.suan tum degerlerim normal.bu ay sizlerin tavsiyesi ile bal +arı sütü + polen ayrıca bal tarcın çörekotu karısımı yaptım kullanıyorum.benim babam arıcı ve bal polen arı sutu elimin altındaydi hemde en organik kendi uretimiiz fakat ben hiç faydalı olabilecegini dusunmemiştim.sayfanız ve tecrubeleriniz sayesinde bunları ögrendim ve elimin altındaki hazine inş bana faydalı olacak.
tum arkadaslara paylastıkları deneyim ve bilgilerden dolayı tesekur ediyorum .guzel haberlerinizi almak dileğiyle

:68:

Back
X