• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denemelere rağmen kilo verememe

sukrannn29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar defalarca diyetisyen vs denemelerime rağmen kilo al ver sürecinde oldum şimdi insülin sınırda çıktı gebelik istiyorum kilo vermem gerekiyor doktor insülin için metformin kullanmam gerektiğini söyledi ama bir ay ilaçsız denemek istedim acaba artık diyet yerine alternatif ne yapabilirim zayıflama iğnesi kullanan oldu mu pcos ve tiroid problemim de mevcut

İmkansız bir şey kilo verememek demek ki kaçamak yapıyorsunuz

Ben de bebek için hazırlık sürecinde vücudu temizleme diyeti yaptım. Altı ay süre ile şeker, gluten ve süt ürünleri keçi sütü hariç kullanmadım. Şampuan, vücut Jeli, diş macunu hepsini doğal içerikli olarak değiştirdim. Kabuklu sebze ve meyveleri karbonatlı suda 20 dakika bekletip tükettim. Market tavuğu asla kullanmadim. Sonuç şu an sekiz aylık bebeğim var. Tüp Bebek tedavisinde üç başarısız deneyimim olmuştu. En son boş gebelik ve kürtajdan sonra diyetisyenimin öncülüğünde bu diyete başladım ve sonuç istedigim gibi oldu. Umarım siz de kucağınıza bebeğinizi alırsınız. Sormak istediğiniz bir şey olursa burdayım.

Back
X