Denemene fayda var!!!

gamzetunc07

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
31
2
16
Antalya
Bugun okudum yazıyorum.... 1 su bardağı ılık (sicak değil) Su , 1 tatlı kasığı pul biber, 1 tatlı kasığı zerdecal,tacın,zencefil,keten tohumu, limon suyu... Karışımı. 3 Ogün oncesi içilecek yağlar gidecekmiş...yarın başlıyorum..

Canım faydası olursa tekrar bizlerle paylaşır mısın bizde deniyelim . Ama gayet mantıklı duruyor icindekiler işe yaraması büyük ihtimal bence. tabi yemeyi kısmadan hiçbir işe yaramaz off off :(

Canım faydası olursa tekrar bizlerle paylaşır mısın bizde deniyelim . Ama gayet mantıklı duruyor icindekiler işe yaraması büyük ihtimal bence. tabi yemeyi kısmadan hiçbir işe yaramaz off off :(

evet işe yarıyor ....lütfen uygulayın tam 1,5 kilo gitti bugun tartıldım...3 gunde hemde ... ac karnına sahurda ve aksam yemegınden önce de nescafe içicem ve aksamları yatancaya dek 1 su bardagına 1 lımon sıkıcam 1 cay kasıgıda bal eklıycem bakalım daha neler gorucem..hadı kızlar ........ kızlar sahurda ve aksam yemeğinde orucunuzu lutfem acınca ılıkk lımonlu ballı su ıle acın 5 dk sonra yemek yıyın cok faydası var..bu kurude ac karnına aksam yemekten once ve sahurda uygulayın ve buraya yazınçlutfen gercekten cok etkılı demedı demeyı..az yemeyede dıkkat en azından tatlı bu arada dun aksam 2 adet tadelle cıkolatayıda mıdeye ındırmıstım o halede yanı.:::::))) ayyy umarım devam eder kılo gıdısatı ...hebr verın ıse yarayanlar lutfen hayırlı ramazanlar ayrıca......

Son düzenleme:
Back
X