her karışımı yüzüne süren biri degilim cildim hassas oldugu için kolay kolay yüzüme bir şey sürmüyorum desem yeri sadece nemlendirici kullanıyorum ama 1 haftadır yüzüme elma sirkesi,limon ve suyu karıştırıp sürüyorum ve cildime çok iyi geldigini düşünüyorum birkere gözeneklerim daha da küçüldü sivilce lekelerim vardı azda olsa sanki geçmeye başladı bunu nasıl kullandıgımıda söyleyeyim
1 er çay kaşıgı limon ,elma sirkesini 2 çay kaşıgı suyla açıyorum ikiside asitli oldugu için dengelemek lazım her gece yatmadan yüzüme sürüyorum gözaltlarıda dahil 15-20 dk bekledik ılık suyla yıkıyorum nemlendirici sürüyorum
normalde bu karışımda su yerine gül suyu var ama evde olmadıgı için bu şekilde kullandım
ayrıca bu karışım kırışıklıgı başlamış olan varsa onlar içinde iyiymiş
1 er çay kaşıgı limon ,elma sirkesini 2 çay kaşıgı suyla açıyorum ikiside asitli oldugu için dengelemek lazım her gece yatmadan yüzüme sürüyorum gözaltlarıda dahil 15-20 dk bekledik ılık suyla yıkıyorum nemlendirici sürüyorum
normalde bu karışımda su yerine gül suyu var ama evde olmadıgı için bu şekilde kullandım
ayrıca bu karışım kırışıklıgı başlamış olan varsa onlar içinde iyiymiş