Avm’lerdeki kızarmış tavuk satan bir marka. Benim çocuklar da ev yemeği yiyor, yemek ayırmazlar çok şükür. Ama hamburger, pizza, nugget seviyorlar. Pizzayı ve hamburgeri yapıyorum güzel ama nugget iki kez yaptım hem çok zahmetli hem pek beğenmediler.
Tavuğu çok sevmediğim için evimde pek bulundurmuyorum. Buradaki eski arkadaşlarım bilir benim yeme alışkanlıklarımı.
O yüzden size nugget konusunda yardımcı olamayacağım.
Ama aramızda nugget sever bir üye var, belki o biliyordur?
Yapma köftesi sarma dolma
karnıyarık
içli köfte
bu bilindik çeşitleri tabi yaptım .
Diğer tencere yemekleri dahil
Fırın yemekleri bunları zaten bilirim.
İşte yapmadığım yuvarlama
birde kelle paça falan öyle yemiyoruz eşimle.
Onuda yapmıyorum.
onun yerine beyran( boyun etinden yapılan )
Yaparız.
Avm’lerdeki kızarmış tavuk satan bir marka. Benim çocuklar da ev yemeği yiyor, yemek ayırmazlar çok şükür. Ama hamburger, pizza, nugget seviyorlar. Pizzayı ve hamburgeri yapıyorum güzel ama nugget iki kez yaptım hem çok zahmetli hem pek beğenmediler.
Tavuğu çok sevmediğim için evimde pek bulundurmuyorum. Buradaki eski arkadaşlarım bilir benim yeme alışkanlıklarımı.
O yüzden size nugget konusunda yardımcı olamayacağım.
Ama aramızda nugget sever bir üye var, belki o biliyordur?
labellevie
şimdi şöyle ben daha önce evde pizza ve hamburger ekmeği alıp evde malzemelerini kendim koyup hazırladım.
Deneyip yapmıştım. Nugget severim aslında
Ama nugget hiç denemedim evde.
Eşim tadına bakalım nasıl merak ediyorum sende ye deyip bir iki defa marketten alıp getirmişti.